Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- پژوهشگران بر این باور هستند که یک هم‌پردازنده هوش مصنوعی در گوشی سامسونگ گلکسی اس 10 وجود خواهد داشت که مخصوص کار عکاسی است و با وجود آن، کاربران می‌توانند از تصویربرداری لذت ببرند. در نخستین روزهایی که گوشی‌های هوشمند به بازار عرضه می‌شدند، کاربران شاهد وجود یک پردازنده، یک رم، یک کارت گرافیک و چند حسگر در این گوشی‌ها بودند، اما امروز به طور واضح می‌بینیم که این گوشی‌ها پیچیده‌تر شده‌اند و شرکت‌های مختلف بر اساس هدفی که از تولید گوشی هوشمند دارند، تجهیزات جدیدی را به آن اضافه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا به نقل از اوبرگیزمو، یکی از تجهیزاتی که معمولا شرکت‌های مختلف تلاش می‌کنند از آنها استفاده کنند، تراشه‌های هوش مصنوعی است که با استفاده از آنها عملیات مختلفی انجام می‌شود و تلاش می‌شود که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، نیازهای کاربران به بهترین شکل برآورده و پاسخ داده شود.
 
شرکت سامسونگ یکی از شرکت‌هایی است که همواره به دنبال آن است که با عرضه گوشی پرچمدار خود به بازار، کاربران را به وجد بیاورد و نیازها و انتظارات آنها را به بهترین شکل ممکن برآورده سازد.
گوشی جدید شرکت سامسونگ، گلکسی اس 10 است که قرار است در سال 2019 وارد بازار شود.  
بر اساس گزارش‌ منابع خبری مختلف، شرکت مورد بحث روی یک هم‌پردازنده هوش مصنوعی کار می‌کند که با قرار گرفتن روی گوشی سامسونگ گلکسی اس 10، قابلیت‌های محاسباتی جدیدی را به این گوشی اضافه خواهد کرد.
این هم‌پردازنده مخصوص کار عکاسی است.
 
اکنون وقتی صحبت از عکاسی و تصویربرداری به میان می‌آید، شرکت سامسونگ به عنوان یک شرکت پیشگام در این زمینه مطرح می‌شود.
در صورتی که این شرکت از تراشه مذکور در گوشی گلکسی اس 10 استفاده نماید، باید مطمئن بود که گوشی مذکور به عنوان یک گوشی عالی در زمینه عکاسی مطرح خواهد شد.
 
به احتمال زیاد به زودی اطلاعات بیشتری در مورد هم‌پردازنده هوش مصنوعی منتشر خواهد شد و کاربران در مورد جزئیات این تراشه آگاهی بیشتری کسب خواهند کرد.
سامسونگ گلکسی اس 10 در بسیاری از زمینه‌ها به عنوان یک گوشی پیشگام مطرح خواهد شد و خواهد توانست نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب نماید.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: سامسونگ گلکسی اس 10 عکاسی پردازنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۲۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی

محققان گوگل می‌گویند با وجودی که دستیار‌های هوش مصنوعی ابزار‌هایی مفید و کاربردی هستند، اما می‌توانند کاربران را از نظر عاطفی بیش از حد به خود وابسته کنند. این وابستگی عاطفی می‌تواند پیامد‌های اجتماعی منفی به‌دنبال داشته باشد.

به گزارش دیجیاتو؛ دستیار‌های هوش مصنوعی این روز‌ها بیش‌از‌پیش درحال توسعه هستند و تقریباً در تمامی پلتفرم‌ها به ابزاری کاربرپسند تبدیل شده‌اند. با این شرایط، محققان گوگل در مقاله‌ای در مورد استفاده بیش از حد از آن‌ها و وابستگی عاطفی کاربران نسبت به چنین ابزار‌هایی هشدار می‌دهند.

کاربران در معرض وابستگی عاطفی به هوش مصنوعی قرار دارند

براساس مقاله جدید آزمایشگاه تحقیقاتی DeepMind گوگل، دستیاران هوش مصنوعی پیشرفته و شخصی‌سازی‌شده مزایای بالقوه زیادی به‌همراه دارند و می‌توانند تغییراتی همه‌جانبه در زندگی ما ایجاد کنند. این ابزار‌ها می‌توانند وضعیت کار، آموزش و فعالیت‌های خلاقانه و همچنین نحوه برقراری ارتباط ما را تغییر دهند. محققان این مطالعه می‌گویند اگر توسعه هوش مصنوعی بدون برنامه‌ریزی مدبرانه باشد، می‌تواند به یک شمشیر دولبه تبدیل شود.

این مقاله می‌گوید: «این ابزار‌های غیرطبیعی (مصنوعی) حتی ممکن است محبتی خیالی و رویکردی عاشقانه نسبت به کاربر ابراز کنند. چنین وضعیت‌هایی می‌تواند پایه و اساس ایجاد وابستگی عاطفی طولانی‌مدت به هوش مصنوعی را برای کاربران ایجاد کنند.»

در صورت عدم کنترل این ارتباط، استقلال کاربر ممکن است تحت‌الشعاع قرار گیرد و روی روابط اجتماعی وی تأثیرگذار باشد. هوش مصنوعی حتی می‌تواند جایگزین تعامل انسانی شود.

این خطرات، صرفاً موضوعاتی نظری نیستند. حتی زمانی که هوش مصنوعی در حد یک چت‌بات باشد نیز می‌تواند روی کاربر تأثیر بگذارد. در سال ۲۰۲۳ کاربر پس از چت طولانی با چت‌بات متقاعد شده بود که خودکشی کند.

«ایسون گابریل»، دانشمند محقق در تیم تحقیقاتی DeepMind و یکی از نویسندگان مقاله در توییتی هشدار داد که انواع دستیار شخصی و دستیار‌های شبیه انسان، به‌صورت فزاینده‌ای برخی موضوعات در مورد انسان‌شناسی، حریم خصوصی، اعتماد و روابط مناسب را مطرح می‌کنند. او معتقد است که باید با دقت بیشتری به حوزه‌های اجتماعی و هوش مصنوعی توجه کرد.

دیگر خبرها

  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • (ویدیو) غوغای دوربین گوشی پی ۷۰ هواوی؛ سامسونگ و اپل گرفتار شدند
  • غوغای دوربین گوشی پی70 هواوی / سامسونگ و اپل گرفتار شدند (فیلم)
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ قیمت نوبرانه سامسونگ چقدر است؟
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • تصاویر واقعی از گوگل پیکسل ۸A منتشر شد/ پرچمدار گوگل در رنگ‌های جدید در راه است
  • نگاهی به بدترین گوشی های هوشمند جهان؛ از آیفون ۶ تا گلکسی نوت ۷ انفجاری (+عکس)
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ بهترین پرچمدار سامسونگ چند؟
  • مایکروسافت ظاهراً به‌دنبال افزایش همکاری با سامسونگ در حوزه هوش مصنوعی است