Web Analytics Made Easy - Statcounter

بحث در مورد آدم های بیگانه و فضایی ها همیشه جالب بوده است. عده ای باور دارند مردم باستان با بیگانگان در ارتباط بوده و آنها در ساختن سازه های عظیم بهشان کمک کرده اند. در اینجا می خواهیم نشانه های فضایی ها در آثار باستانی را بررسی کنیم

به گزارش شریان نیوز،جهان ما انقدر بزرگ است که ما واقعا نمی توانیم آن را بشناسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  خارج از بیلیون ها ستاره و تریلیون ها سیاره که جهان را تشکیل داده اند، دانشمندان ادعا می کنند تنها زمین جای زندگی است.
جهان ما بزرگ و قشنگ است؛ و اگر فقط ما موجودات زنده دنیا باشیم، پس فضا چیزی ترسناک و بی فایده است.

اینها جملاتی است که کارل ساگان در رمان خود به نام تماس (Contact) نوشته است.

بااین حال در سال های اخیر پیشرفت های خارق العاده ای در زمینه کشف منظومه شمسی مان داشتیم که منجر به یافته هایی شد که نشان می داد ما در این جهان تنها نیستیم، اما زندگی بی گانگان می تواند در منظومه شمسی ما جریان داشته باشد، در ژوپیتر یا زحل یا حتی مریخ.

مردی به نام Giordano Bruno  متولد 1548 در مورد زندگی بیگانگان حرف جالبی زد.
برونو راهب، شاعر، ریاضی دان، فیلسوف و نظریه پرداز دومینیکایی به خاطر نظریه های وابسته  به  فلسفه  انتظامگیتی شهرت دارد.
برونو دعا می کند ستاره هایی ما که شبها در اسمان می بینیم چیزی جز دنیای بیگانگان نیستند که خورشید را احاطه کرده اند.

او یکی از اولین کسانی بود که در مورد وجود زندگی بیگانگان در سیارات دیگر می اندیشید.

Giordano Bruno   می گوید: در فضا صورت های فلکی بیشمار، خورشید و سیاره هایی وجود دارد؛ و ما تنها می توانیم یکی از این خورشیدها را ببینیم، چون به ما نور می دهد؛ سیاره ها و ستاره های دیگر چون تاریک و کوچک هستند برای ما قابل مشاهده نیستند. همچنین تعداد زیادی زمین وجود دارد که دور خورشید می چرخند.
برونو همچنین ادعا می کند احتمال وقوع جهان های نامتناهی وجود دارد که هیچ بدنه الهی در مرکز ان وجود ندارد.

برونو به خاطر تفکرات مدرنش گناهکار و کافر شناخته شد و سال 1600 در Campo de’ Fiori شهر روم به یک ستون چوبی بسته و سوزانده شد.
برونو می گوید: باستانیان چیزهایی مشاهده کردند، ما نیز مشاهده کردیم، اینکه چیزهایی به زمین می افتد، یا چیزهایی از زمین خارج می شود...
حال به زمان های قدیمی تر از برونو برمی گردیم، 2000 سال یا 3000 سال پیش، زمانی که تمدن های باستانی مثل آزتک های باستانی، مایا ها و مصری های باستان روی زمین فرمانروایی می کردند.
این تمدن های باستانی وتمدن های دیگری از آمریکای شمالی و جنوبی، آسیا،  و آفریقا پیشگامانی بزرگ در زمینه مهندسی، ریاضی، ستاره شناسی، داروسازی و غیره بودند.
میزان پیشرفت این تمدن ها عظیم بود؛ برای مثال مایاها یکی از بزرگ ترین تمدن های دارای صنعت در جهان بودند.

مصریان سازه های فوق العاده عظیم و تاثیرگذار مانند اهرام را روی زمین ساختند، و قطعات بزرگ سنگی را جابجا کردند، آنها با ابزارهای خیلی ساده مثل چرخ ها و بدون تکنولوژی های امروزه این سنگ های عظیم به وزن بیش از 50 تن را در مسافت های طولانی جابجا می کردند.

تمدن های پیش از اینکا نیز چنین کارهای انجام دادند، آنها از معدن صخره های اندزیت را به مسافت های دور می بردند و ساختمان هایشان در شهرهای باستانی هنوز برای ما تاثیرگذار هستند.

آنها چگونه این کارها را انجام دادند؟

آیا نیروهایی فوق بشری داشتند؟

یا برده های این کارها را می کردند؟

یا تکنولوژی هایی داشتند که ما از آنها بیخبریم؟

یا اینکه انسان های فرامینی و از سیاره های دیگر بهشان کمک کرده بودند؟

تمدن های باستانی تاریخ خود را در نوشته هایشان، مقبره ها و لوح ها و آثار باستانی شان ثبت کرده اند.

در اینجا ما نگاهی داریم به ده اثر جالب که توسط تمدن های باستانی خلق شده و در آنها می توانیم رد پای فضایی ها  را ببینیم. در این تصاویر نشان داده می شود که تمدن های باستانی هزاران سال پیش با بیگانگان در تماس بودند.

 
آدم فضایی ها در آثار هنری زمان باستان


کیف های دستی در دست خدایان. محققان از توصیف این کیف های مرموز که در دست خدایان در حکاکی های مختلف از سراسر جهان دیده شدند عاجز مانده اند.



آدم فضایی ها در آثار هنری زمان باستان


آیا این موجودی شبیه انسان با پوششی شبیه فضایی هاست؟ این مجسمه قدیمی مربوط به 600 تا 900 سال قبل از میلاد مسیح است.


آدم فضایی ها در آثار هنری زمان باستان


مقبره Olmec از La Venta، Tabasco، مردی را نشان می دهد که یک کیف دستی در دستش دارد


آدم فضایی ها در آثار هنری زمان باستان


ستون سنگی stele در گواتمالا


آدم فضایی ها در آثار هنری زمان باستان


Estela مرموز یافت شده در مکزیک


آدم فضایی ها در آثار هنری زمان باستان


آیا این یک فضانورد یا مسافری از فضا در زمان باستان است؟!


آدم فضایی ها در آثار هنری زمان باستان


یک فضانورد باستانی دیگر!


آدم فضایی ها در آثار هنری زمان باستان


نمونه های واضح از وجود بیگانگان در دنیای باستان



آدم فضایی ها در آثار هنری زمان باستان


تابوت پادشاه K’inich Janaab’ Pakal که بیشتر با نام  شاه کاپال معروف است، تصاویری که با تئوری های مربوط به آدم فضایی ها همخوانی دارد.


 

 بیگانگان باستانی در مصر

برچسب هاآدم فضاییزمان باستانبیلیونژوپیترفضانورد

منبع: شریان

کلیدواژه: آدم فضایی زمان باستان بیلیون ژوپیتر فضانورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۳۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی روایت باران برگزار می‌شود

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از برگزاری نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی تحت عنوان «روایت باران» خبر داد و گفت: این رویداد بزرگ هنری با حضور هنرمندان برجسته و پیشکسوت عرصه خوشنویسی و با هدف دفاع از ساحت قرآن کریم با زبان هنر برگزار خواهد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید مجید پوراحمدی با اشاره به جزئیات برگزاری نمایشگاه "روایت باران" گفت: این نمایشگاه با همکاری و حمایت صندوق اعتباری هنر در راستای تحقق شعار سال و همچنین تأکیدات وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در جهت فراهم نمودن زمینه‌های مشارکت‌های مردمی وحضور موسسات فرهنگی و هنری بخش خصوصی برای تقویت کسب و کارهای فرهنگی و هنری برگزار می‌شود. 

رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر در عین حال توضیح داد: تلاش ما این است که در سال جاری، فعالیت‌های این مجموعه با مشارکت فعالان عرصه فرهنگ و هنر انجام و زمینه‌های جهش تولیدات هنری و فرهنگی در این حوزه را فراهم کنیم. 

پوراحمدی با اشاره به ارائه 36 نوع خدمت و حمایت صندوق اعتباری هنر از جامعه فرهنگ و هنر کشور تأکید کرد: در این راستا با عنایت به تعیین شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم" از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، صندوق اعتباری هنر نیز مصمم است مجموعه فعالیت و سیاست‌های خود را بر مبنای تحقق این شعار برنامه ریزی نماید. از این رو یکی از مکان‌هایی که برای تحقق این هدف مدنظر قرار گرفته ، فرهنگسرای نیاوران است. 

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه سخنان خود به هتک حرمت به مقام شامخ قرآن کریم در یکی از کشورهای اروپایی اشاره کرد و گفت: این اقدام باعث جریحه دار شدن افکار و اندیشه‌های مسلمانان در سراسر جهان شد از این رو تصمیم گرفتیم در جهت توجه جامعه و آحاد مردم به مفاهیم و مضامین قرآن کریم با زبان هنر، برنامه‌ریزی جامعی داشته باشیم. 

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در عین حال تصریح کرد: خوشبختانه هنرمندان کشور عزیزمان در ادوار مختلف همیشه این افتخار را داشته اند که آثار فاخر قرآنی را خلق و تولید کنند.

پوراحمدی ادامه داد: در این راستا برگزاری نمایشگاهی از آثار هنری اساتید و هنرمندان برجسته و خبره در حوزه خط و خوشنویسی با موضوع قرآن در فرهنگسرای نیاوران را در دستور کار صندوق قرار دادیم. 

وی افزود: این نمایشگاه تحت عنوان "روایت باران" با حمایت و همکاری صندوق هنر و یکی از موسسات فعال هنری، در حوزه هنر ایرانی- اسلامی از 31 فروردین تا انتهای اردیبهشت ماه سال جاری با محوریت خط و خوشنویسی آثار قرآنی در عرصه هنرهای تجسمی در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر در ادامه دفاع از ساحت قرآن به عنوان کتاب آسمانی مسلمانان با زبان هنر، توسعه و ترویج فرهنگ و هنر ایرانی و اسلامی با محوریت قرآنی، افزایش تولید آثار هنری قرآنی با حمایت از هنرمندان حوزه قرآن را از جمله اهداف برگزاری این رویداد عنوان کرد.

مشاور وزیر فرهنگ و مدیر عامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به حضور و ارائه آثار هنری توسط هنرمندان برجسته و پیشکسوت عرصه هنرهای تجسمی به‌ویژه حوزه خط و خوشنویسی، گفت: تلاش ما این است ضمن تقدیر و تجلیل از هنرمندان مشارکت کننده در این رویداد هنری، بستر تعاملی میان هنرمندان این عرصه را نیز فراهم نمائیم. 

پوراحمدی یادآور شد: در این نمایشگاه بیش از 170 اثر از هنرمندانی چون یدالله کابلی خوانساری، مهدی فلاح، علی‌ اشرف صندوق‌آبادی، محمدعلی قربانی، حیدر موسوی، احمد شفیعی‌ها و ... در معرض دید علاقه مندان و بازدید کنندگان گذاشته خواهد شد. 

مشاور وزیر فرهنگ و مدیر عامل صندوق اعتباری هنر با دعوت از علاقمندان برای بازدید از این نمایشگاه گفت: با توجه به مجموعه آثار برجسته و نفیس خط و خوشنویسی هنرمندان کشور از علاقه‌مندان و دوستداران آثار هنری دعوت می‌شود با حضور در فرهنگسرای نیاوران از این رویداد بزرگ هنری و قرآنی دیدن فرمایند. 

نمایشگاه "روایت باران" عصر جمعه 31 فروردین ماه جاری با حضور جمعی از هنرمندان برجسته و پیشکسوت و علاقمندان، در محل در گالری‌های 1 و 2 فرهنگسرای نیاوران گشایش می‌یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهاسازی چاه عمیق بدون حفاظ در مجموعه باستانی گورستان سیراف + فیلم
  • گل‌ها احتمالا باستانی‌تر از دایناسورها هستند؛ اما زمان دقیق تکاملشان معلوم نیست
  • گشایش نمایشگاه هنر‌های تجسمی بنا‌های تاریخی ایران در عمارت مسعودیه  
  • نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی روایت باران برگزار می‌شود
  • نمایش آثار آیینی محوطه‌های باستانی در اردبیل
  • یادگارهای آیینی محوطه‌های باستانی اردبیل به نمایش گذاشته می‌شود
  • فراخوان اجرا در تماشاخانه‌های مهر و ماه حوزه هنری منتشر شد
  • مطالعه و کاوش در ۵ محوطه باستانی استان اردبیل
  • هنرهای قرآنی می‌تواند موضوع گردشگری هنری باشد
  • برگزاری نمایشگاه «روایت باران» خلاقیت است/ نشر قرآن با زبان هنر