Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@13:56:32 GMT

43 اثر به دبیرخانه همایش «هه ژار» در مهاباد ارسال شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۸۳۱۶۹

43 اثر به دبیرخانه همایش «هه ژار» در مهاباد ارسال شد

قادر مرادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هیات داوران این همایش از بین مقالات ارسال شده، آثار برتر را جهت ارایه در این همایش انتخاب می کنند.
وی اضافه کرد: این همایش منطقه ای بوده و تنها آثاری از محققانی در استان های آذربایجان غربی، ایلام، کرمانشاه، کردستان و لرستان پذیرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرادی گفت: این همایش در محورهای متدولوژی و سبک فرهنگ نویسی در فرهنگ کردی و فارسی، ویژگی ها و رویکردهای ترجمه در آثار استاد هژار، بر اساس شاخص های علمی و ادبی و بکارگیری دیالکت های زبان کردی برگزار می شود.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد افزود: تحلیل روایت شناسی حاکم بر کتاب «چیشتی مجیور»، جامعه شناسی ادبیات در آثار وی، واکاوی آثار ادبی استاد با رویکردهای زیبایی شناختی مکتب ادبی موکریان و نقش و جایگاه وی، برآورد موضوعات فلسفی خیام و ترجمه هژار، تحلیل و بررسی نقش حجره و خانقاه در ساخت اندیشه استاد و تأثیرپذیری آثار ادبی وی از ادبیات فارسی و عربی از دیگر محورهای این همایش است.
وی افزود: این همایش از طرف انجمن ادبی مهاباد با همکاری فرمانداری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای اسلامی و شهرداری مهاباد 23 و 24 آبان ماه جاری در تالار وحدت این شهرستان برگزار می شود.
سخنگوی دومین همایش منطقه ای علمی و ادبی «هه ژار» نیز گفت: مقالات در 2 مرحله از نظر ساختاری و محتوایی توسط هیات داوران همایش مورد بررسی قرار گرفته و از بین آنها 18 مقاله برتر انتخاب شده است.
قاسم تاباک افزود: هیات داوران این جشنواره هفت نفر از محققان و پژوهشگران این حوزه هستند و مقالات را مورد ارزیابی قرار داده اند که از بین آنان هشت مقاله را برای ارایه و 6 مقاله را برای پانل انتخاب کردند.
به گزارش ایرنا، عبدالرحمان شرفکندی معروف به «هژار / هه ژار» نویسنده، محقق، مترجم و شاعر نامدار کُرد در سن 69 سالگی و در سال 1369 دار فانی را وداع گفت و در قطعه هنرمندان مهاباد به خاک سپرده شد.
این نویسنده و شاعر نامدار در طول سالیانی که به کار نویسندگی و پژوهش پرداخت، آثار متعددی در زمینه های مختلف ادبی، فرهنگی و دینی خلق کرد.
ترجمه قرآن کریم به زبان کُردی، ترجمه کتاب قانون شیخ الرییس بوعلی سینا، تهیه فرهنگ کردی فارسی «هه نبانه بورینه»، دیوان شعر «هه ژار بو کوردستان»، «چیشتی مجیور»، شرح دیوان ملای جزیری به کردی و ترجمه رباعیات حکیم عمر خیام به زبان کردی از دیگر آثار این شاعر نامدار است.
3020/6185/3072
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی اداره فرهنگ و ارشاد استان های آذربایجان غربی شاخص شورای اسلامی شهرداری منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۳۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد

مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات حوزه‌های ‌علمیه، در راستای مأموریت اصلی خود در فراهم‌سازی گفتمانی فعال در شبهه‌پژوهی و پاسخگویی به‌روز، دقیق و مؤثر و همچنین ایجاد زمینه مناسب هم‌افزایی تجارب و اطلاعات علمی، ایده پردازی، اثربخشی و فرهنگ گستری رصد و پاسخ به شبهات دینی، سومین جشنواره پاسخ برتر را با هدف تکریم و تقدیر از فعالان و پیشگامان در عرصه پاسخگویی به شبهات دینی و حمایت حمایت مالی و معنوی از آثار برتر برگزار می‌کند.

موضوع جشنواره:

تقدیر از فعالان و مراکز پاسخگو به شبهات دینی و حکمرانی اسلامی به همراه با اعطای جوایز به آثار برتر و حمایت از برگزیدگان است.

قالب‌های جشنواره:

پژوهشی: کتاب، مقاله، پایان‌نامه، ادبی: شعر، داستان، داستانک، ناداستان، رمان، چندرسانه‌ای: فیلم، فیلم کوتاه، مستند، کلیپ، پادکست، موشن، پویانمایی، تجسمی: عکس، عکس نوشته، اینفوگرافی، کاریکاتور، نقاشی، بین‌الملل و بخش‌ویژه: رویکرد تهاجمی در مواجهه با شبهات می باشد.

معیارهای انتخاب اثر در این جشنواره:

پاسخگویی تخصصی و تحلیل محتوا، استفاده از شیوه‌های نوین پاسخگویی و ارائه الگوهای صحیح پاسخگویی به شبهات

شرایط آثار:

آثار پژوهشی نگاشته و چاپ شده در سال ۱۴۰۱، عدم ارسال آثار ارسالی در جشنواره‌های قبلی.

علاقه مندان می‌نوانند تا پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره به نشانی https://jpb.pasokh.org/ ارسال کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۹۰۷۶۷۰۸۹۱ تماس بگیرند.

گفتنی است، اختتامیه سومین جشنواره «پاسخ برتر» پاییز ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • نقد کتاب مویه های آمو
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟