Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@04:49:09 GMT

3 وقف به ارزش 15 میلیارد ریال در دماوند ثبت شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۸۴۰۹۰

3 وقف به ارزش 15 میلیارد ریال در دماوند ثبت شد

حجت الاسلام والمسلمین احمد اشرفی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام این خبر اظهار داشت: امسال سه مورد وقف در شهرستان دماوند ثبت شده است که یکی از آنها آپارتمانی در بخش رودهن و مورد دوم زمینی به مساحت 200 متر در منطقه دشتمزار است.
وی خاطر نشان کرد: مورد سوم بنایی به مساحت 600 متر در چهار طبقه است که ارزش ریالی کل موارد موقوفه 15 میلیارد ریال می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه شهرستان دماوند دارای 38 امامزاده و بقاع متبرکه است، اظهار داشت: 18 امامزاده در این شهرستان به دلیل دور افتاده بودن، مظلوم واقع شده و امکانات کافی در آن وجود ندارد و مراجعه به این امامزاده ها سخت است.
وی ادامه داد: از جمله امامزاده هایی که نیازمند مرمت و بازسازی دارد می توان به امامزاده روستای مراء، امامزاده صدر الدین روستای مومج، امامزاده شاهزاده حسین روستای هویر، امامزاده ابو سعید در شهر دماوند و امامزاده سلطان محمد جیلارد اشاره کرد که بدلیل میراثی بودن ارائه خدمات مشکل است.
این مقام مسئول با بیان اینکه فعالیت عمرانی در 15 امامزاده صورت گرفته و برخی از آنها به اتمام و مابقی در حال انجام است، خاطرنشان کرد: این نهاد در سال جاری مرمت، بازسازی و توسعه 5 امامزاده شامل امامزاده صدرالدین مومج، امامزاده منطقه ساران، امامزاده زین العابدین زان، امامزاده ابراهیم دشتک و امامزاده حمزه مبارک آباد را در دستور کار دارد.
حجت الاسلام اشرفی خاطرنشان کرد: بیش از 10 میلیارد ریال هزینه بازسازی این امامزاده ها است که در ابتدای کار در راستای فراهم سازی زیرساخت ها، 5 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: امسال بیش از10میلیارد ریال نیز در برخی امامزاده های شهرستان از جمله امامزاده زین العابدین کوهان، امامزاده سید گتمیر آبسرد، امامزاده دو برار مشاء و امامزاده هاشم(ع) پروژه های عمرانی اجرا شده است.
وی همچنین با بیان اینکه حدود 15 میلیارد ریال در سال جاری به هیئت های مذهبی از محل درآمد موقوفات هزینه شده است، افزود: اکثر این مبالغ در حسینیه ها، هیات ها، مساجد و همایش های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی هزینه شد.
رئیس داره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند گفت: حدود 200پرونده حقوقی موقوفات دماوند در محاکم قضایی مطرح و در حال رسیدگی است و همچنین اسناد امام زاده هاشم (ع) نیز در حال نقشه برداری و تک برگی شدن است که در روزهای آتی صادر می شود.
تهرام/7246/ 1539
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی اوقاف و امور خیریه درآمد دماوند ریال امامزاده منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۴۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی اورج زاده با بیان اینکه هر ماه مبلغی به عنوان عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۴۰ هزار میلیارد ریال از مالیات‌های دریافتی از محل ارزش افزوده استان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شده که نسبت به سال قبل (۱۴۰۱) ۷۷ درصد افزایش داشته است.

اورج زاده، با بیان اینکه مبالغ پرداختی عوارض ارزش افزوده در جهت توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی استان هزینه می‌شود افزود: از این مبلغ، بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، ده هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال سهم دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری و مبلغ ۵۵۱ هزار میلیارد ریال سهم عشایر استان بوده است.

وی، ادامه داد: از رقم بیست و نه هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال سهم شهرداری‌های استان، سهم شهرداری تبریز ۱۶ هزار و ۵۹۶ میلیارد ریال بوده که بیش از نیمی از پرداختی‌های شهرداری‌های استان را به خود اختصاص داده است.

اورج زاده، خاطر نشان کرد: از مجموع ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۲، یک درصد سهم سلامت، چهار درصد مالیات و چهار درصد عوارض است که عوارض ارزش افزوده وصولی در هر ماه برای انجام امور عمرانی شهری و روستایی به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و در روستاهای بدون دهیاری به حساب فرمانداری‌ها واریز می‌شود.

وی، تصریح کرد: لازم است مصرف کنندگان کالا و خدمات به این نکته توجه داشته باشند نرخ مالیات بر ارزش افزوده‌ای که در سال گذشته ۹ درصد بود با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ این نرخ یک درصد افزایش پیدا کرده و معادل ۱۰ درصد در حال حاضر بایستی نرخ ارزش افزوده را مطالبه نمایند.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی، اطلاع‌رسانی طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی افتتاح شده از محل عوارض پرداختی مودیان مالیاتی توسط شهرداری‌ها را یکی از راه‌های آگاهی‌بخشی در راستای هزینه کرد و موارد مصرف مالیات عنوان کرد و افزود: پرداخت مالیات مشارکت اجتماعی و از تکالیف حقوق شهروندی است، بنابراین باید در این خصوص فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی در راستای هزینه کرد مالیات انجام شود.

کد خبر 6094387

دیگر خبرها

  • تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش ریال + عکس
  • خندیدن گردشگر روس به سقوط ارزش ریال (عکس)
  • تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش ریال در دستان گردشگر روس
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • نشست تبیینی ائمه جمعه و روحانیون شهرستان دماوند
  • توقیف کاروان خودروهای حامل قاچاق کالا در دیلم
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش روزانه بورس ۱۱ اردیبهشت؛ افت ۱۲ هزار واحدی شاخص کل
  • گزارش روزانه بورس ۱۱ اردیبهشت؛ افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • ریزش ۳۳۹ واحدی بورس در شروع معاملات امروز