Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- موز یکی از کالا‌هایی است که همچنان جزو ۱۵ قلم کالای وارداتی به کشور را تشکیل می‌دهد در حالی که جزو کالا‌های ضروری برای کشور به شمار نمی‌آید.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، در حالی که دولت برای جلوگیری از خروج بی مورد ارز تصمیماتی از جمله ممنوعیت واردات ۱۴۰۰ قلم کالا را گرفته است تا از ذخایر ارزی کشور محافظت کند، اما همچنان برخی از کالا‌ها در حالی که واردات آن‌ها ضرورت خاصی ندارد، وارد و ارز قابل توجهی بابت آن‌ها از کشور خارج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موز یکی از کالا‌هایی است که همچنان جزو ۱۵ قلم کالای وارداتی به کشور را تشکیل می‌دهد در حالی که جزو کالا‌های ضروری برای کشور به شمار نمی‌آید.

بررسی تازه‌ترین آمار گمرک از تجارت خارجی ایران نشان می‌دهد، در هفت ماه نخست سال جاری ۲۳۷ میلیون و ۵۲۴ هزار ۷۲۱ دلار موز سبز تازه یا خشک شده به کشور وارده شده که ۰.۹۰ درصد از ارزش کل واردات به ایران در این مدت را، شامل می‌شود.

این آمار در حالی است که موز در استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان توسط کشاورزان ایرانی تولید می‌شود و با حمایت بیشتر از آن‌ها می‌توان از واردات آن‌ها جلوگیری کرد.

از طرفی قیمت موز به دلیل اینکه با ارز در ارتباط است در بازار با قیمت زیاد به فروش می‌رسد و بخش زیادی از مردم توانایی خرید آن را ندارند، پس چه بهتر که ارزی که برای آن هزینه می‌شود برای کالا‌های ضروری‌تر مردم پرداخت شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واردات گمرک موز دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۴۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالا‌های مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش فارس، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالا‌های مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولد‌های دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد. در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالا‌های مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد. بنابر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالا‌های اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آن‌ها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گرانتر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد. کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان