Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد،رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه با تشریح برنامه‌های این هفته گفت:برگزاری نشست‌های کتابخوانی در کتابخانه‌های عمومی و مدارس شهرستان،بازدید دانش‌آموزان و معلمان از کتابخانه‌ها، مسابقه نویسندگی نوجوانان با عنوان (چرا به کتابخانه رفتم) از جمله این برنامه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عیسی روح الامین افزود:بیان بهترین خاطره از کتابخانه،توزیع بروشور با موضوع اهمیت کتابخوانی،تبیین فرهنگ مطالعه در مدارس، برگزاری کلاس‌های نقاشی و قصه‌گویی و همچنین نام نویسی رایگان داوطلبان در کتابخانه‌های عمومی از دیگر برنامه‌های هفته کتاب و کتابخوانی در شهرستان کهگیلویه است.
وی با اشاره به روز بیست و چهارم آبان ماه، آغاز هفته کتاب و کتاب خوانی گفت:در این هفته، با اجرای برنامه‌های مختلف برای ترویج این فرهنگ اساسی و زیر بنایی می‌کوشیم تا به تقویت فرهنگ مطالعه و گسترش سطح آگاهی‌های عمومی کمک کنیم.
معاون فرماندار کهگیلویه هم گفت:برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی دستگاه‌های مختلف باید کمک کنند. ابراهیم خنجری با اشاره به نقش مهم شهرداری در تحقق این مهم افزود:شهرداری باید  نیم درصد  از درآمدش را به کتابخانه‌ها اختصاص دهد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد هفته کتاب و کتابخوانی خنجری معاون فرماندار کهگیلویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۴۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حس خوب نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همچنان جاری است

حسین ریگی گفت: وقتی به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران وارد می‌شویم متوجه جنب و جوش کسانی خواهیم شد که کتاب و مطالعه در زندگی‌شان تاثیر گذاشته است. آن‌ها حامل یک انرژی مثبت هستند و فکر می‌کنم این حس خوب همچنان در نمایشگاه جاری است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، حسین ریگی، کارگردان سینما که با فیلم «میرو» در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کرده بود، درباره اولین تجربه‌های کتابخوانی خود در دوران نوجوانی گفت: در زاهدان بود که اولین کتاب غیردرسی‌ام را خواندم. آن زمان که زاهدان از نظر دسترسی به کتاب خوب شرایط مناسبی نداشت من «سینوهه» را مطالعه کردم که کتابی تاریخی بود و به من تخیل را آموخت.

او با تاکید براینکه وجود کتابخانه‌ها در مناطق مختلف حتماً با استقبال روبه‌رو خواهد شد، ادامه داد: زمانی که در انجمن سینمای جوان زاهدان مشغول آموختن فیلمسازی بودم یک کتابخانه کوچک وجود داشت که باعث شد من با کتاب‌های مختلفی آشنا شوم.

این کارگردان سینما در بخش دیگری از این گفتگو به ارتباط کتاب و سینما پرداخت و گفت: واقعا در مسئله کتاب و سینما شرایط دنیا تغییر پیدا کرده است؛ زمانی شخصا معتقد بودم حتما باید کتاب کاغذی باشد و مخاطب فیزیک آن را لمس کند، چون خیلی لذت‌بخش است، اما امروزه دنیا درباره کتاب به‌سمت مدیا رفته و خیلی‌ها به‌جای کتاب کاغذی پادکست و کتاب دیجیتال و صوتی گوش می‌دهند.

ریگی در پاسخ به اینکه اهالی سینما چقدر با کتاب ارتباط دارند، اشاره کرد: فکر نمی‌کنم اهالی سینما از کتاب دور باشند هرچند شاید نوع ارتباط و مدل کتابخوانی آن‌ها فرق کرده باشد. شاید یکی از معیار و شاخص‌های سنجش سرانه کتابخوانی فروش کتاب باشد، اما باید پذیرفت که مطالعه ابعاد وسیع‌تری پیدا کرده که هنوز در آمار‌های کتابخوانی به آن‌ها توجه نمی‌شود.

او با تاکید براینکه کتاب دریچه ورود سینماگران به دنیای تصویر است، افزود: یک سینماگر حتمأ باید اطلاعاتی حداقلی نسبت به تمام علوم مختلف داشته باشند که احاطه به این علوم تنها با کتاب محقق می‌شود.

کارگردان فیلم «میرو» درباره آخرین تجربه حضور خود در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: آخرین حضور من در نمایشگاه کتاب مربوط به سال گذشته بود؛ من شخصا هرسال سعی می‌کنم در نمایشگاه کتاب حاضر باشم و جدیدترین کتاب‌های منتشر شده و مورد نیاز خودم را از طریق نمایشگاه تهیه کنم.

ریگی با تاکید براینکه من مخاطب کتاب‌های ادبی و سینمایی هستم، درباره ویژگی نمایشگاه کتاب عنوان کرد: با ورود به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران متوجه جنب و جوش کسانی خواهید شد که کتاب دغدغه اصلی‌شان است. این روند حامل یک انرژی مثبت است و فکر می‌کنم این حس خوب همچنان در نمایشگاه جاری است.

او نمایشگاه کتاب تهران را یک نهال تنومند توصیف کرد و با بیان اینکه حتما کتاب می‌تواند کمک کننده باشد تا علاقه‌مندان به سینما درک درست‌تری از این صنعت داشته باشند، ادامه داد: مطالعه کتاب به هر شکلی می‌تواند به یک علاقه‌مند به سینما کمک کند تا او با وجوه مختلف زندگی و شخصیت‌ها آشنا شود و این دو ویژگی می‌تواند برای یک سینماگر کمک کننده باشد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • حس خوب نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همچنان جاری است
  • عزم جدی برای اعتلای فرهنگ عمومی
  • طرح «هرکلاس، یک قفسه کتاب» در مدارس کهگیلویه و بویراحمد اجرا شد
  • عزم جدی در جهت اعتلای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری شکل گیرد
  • بازگشت چند کتاب کمیاب به کتابخانه تربیت تبریز
  • اهدای کتابخانه شخصی به کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر
  • تهاجم فرهنگی سابقه ۲۰۰ ساله دارد/ راه‌اندازی کتابخانه عمومی «اقتصاد و فرهنگ»
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان
  • اهدای ۵۰۰ جلد کتاب با‌ارزش به کتابخانه‌های عمومی بوشهر
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد