Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا دهقان مهرجرد در نشست خبری با خبرنگاران پیرامون برگزاری یازدهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی و دومین نمایشگاه تخصصی زیلو و زیرانداز اظهار داشت: این نمایشگاه در راستای معرفی تولیدات صنایع دستی و بسترسازی برای ارائه محصولات متنوع برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه 22 تا 26 آبان ماه سالجاری در محل دائمی نمایشگاه ‌های استان یزد برپایی این نمایشگاه را خواهیم داشت، ادامه داد: در این نمایشگاه به صورت تخصصی به معرفی زیلو، حصیر و زیراندازهای سنتی پرداخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه از همه استان‌ ها برای شرکت در این نمایشگاه شرکت کننده خواهیم داشت که در 205 غرفه به معرفی محصولات خود می پردازند.

معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد با اشاره به اینکه برای هر استان به ازای سهمیه، دو غرفه رایگان به همراه اسکان برای بخش بازرگانی و تخصصی در نظر گرفته شده اضافه کرد: همچنین برای هر شهر و روستای ملی و جهانی در حوزه صنایع دستی، غرفه و اسکان رایگان تدارک دیده شده است.

وی همچنین از دیگر برنامه های تدارک دیده شده در خصوص برگزاری نمایشگاه خبر داد و گفت: برای جذابیت بیشتر نمایشگاه نیز هماهنگ شده تا از استان هایی که در بحث سیاه چادر فعال هستند نیز با برپایی چادر و استقرار در آن جلوه خاصی به نمایشگاه می زنند.

دهقان عنوان کرد: علاوه بر زیلو زیراندازهای دیگر در چند رشته نیز هنرمند معرفی کردند از جمله مشبک، معرق چوب، تولیدات سنگی، البسه محلی، بافته های سنی، تراش شیشه، نمد، تولید چرم، حوله بافی و زیورآلات و رومیزی های سنتی حضور دارند.

وی با بیان اینکه در رشته صنایع دستی نیز آنچه از نمایشگاه انتظار داشتیم برآورده شده و امید است امسال نیز چنین باشد اظهار داشت: با توجه به اینکه این نمایشگاه ارتباط خوبی با گردشگران می تواند داشته باشد وبوم گردی ها نیز ویترین خوبی برای عرضه صنایع دستی به شمار می روند مقرر شده تا تعدادی از بوم گردی ها در نمایشگاه برای معرفی بیشتر و با رویکرد رونق در بازار صنایع دستی و گردشگری حضور داشته باشند.

معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد با تاکید بر اینکه مشارکت بخش خصوصی موجب رونق تولیدات صنایع دستی می شود ادامه داد: بخش خصوصی باید برای سرمایه گذاری در این زمینه ورود کند و از حمایت های دولت برخوردار شود.

وی افزود: انتظار داریم بخش خصوصی نیز قوی تر و پررنگ تر در برنامه ها حضور داشته باشد و با توجه به اینکه دولت تا 70 درصد هزینه ها را برای شرکت در نمایشگاه های خارج از کشور تقبل می کند برای 30 درصد باقی مانده نیز خودشان هزینه کنند و نسبت به معرفی استان و آثار تولیدی و فروش در بازارهای جهانی اقدام کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی سرمایه گذاری بخش خصوصی صنایع دستی صنایع دستی و گردشگری یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۴۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عشایر مصداقی از مشارکت مردم در رونق تولید + فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مدیر کل امور عشایر فارس با بیان اینکه کوچ بهاره عشایر از قشلاق در مناطق جنوبی فارس و استان بوشهر از اوایل فروردین آغاز شده است، گفت، ۲ و نیم تا ۳ درصد جمعیت استان فارس را عشایر تشکیل می‌دهند که این جمعیت در فصل بهار ،مناطق گرمسیری را به مقصد مناطق سردسیر استان در شمال فارس  ترک می‌کنند.
کریمی افزود: ۵۰ درصد عشایر کوچنده فارس را ایل قشقایی تشکیل می‌دهند که از مناطق جنوبی به مرکز و غرب استان فارس کوچ می‌کنند.
وی افزود: ۱۵ درصد جمعیت کوچنده فارس ایل لر بویر احمد و ممسنی اند و بقیه عشایر کوچانده فارس را ایلات خمسه تشکیل می‌دهند که از لار، زرین دشت و داراب به سمت بوانات و خرمبید و سرچهان کوچ می‌کنند.
وی با بیان اینکه این جمعیت نقش ارزنده‌ای در تولید فرآورده‌های دامی و صنایع دستی دارند، افزود: این جمعیت کوچ رو که این روز‌ها به سمت مناطق ییلاقی در حرکت اند ۲۵ تا ۲۸ درصد گوشت قرمز استان فارس و کشور و ۴۷ درصد صنایع دستی استان را تولید می‌کنند و سهم بسزایی در تولید فرآورده‌های لبنی دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عشایر مصداقی از مشارکت مردم در رونق تولید + فیلم
  • پایان نمایشگاه توانمندی‌های بانوان منطقه آزاد ماکو
  • رونق اقتصادی در روز بازارها با مشارکت مردمی
  • صنایع دستی روستای قلعه بالا
  • ورود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر به کردستان
  • راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی در اردبیل
  • جهش تولید و رونق حمل‌ ونقل دریایی ارتباط مستقیم دارند
  • مسابقات جام صفوی اردبیل بستر توسعه گردشگری ورزشی است
  • صنایع‌دستی ظرفیتی بی‌نظیر برای تحقق شعار سال
  • نمایشگاه‌های مد و لباس ایرانی در شهرستان های کرمان برگزار می شود