Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از همدان، محمدناصر نیکبخت صبح امروز در چهلمین اجلاس اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری (unwto) به میزبانی شرکت سیاحتی علیصدر در همدان اظهار کرد: از اینکه امروز همدان میزبان چهلمین نشست اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری است بسیار خرسندم و مقدم میهمانان را به ایران بزرگ و پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین گرامی می‌دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همدان 500 سال پایتخت ایران بزرگ بوده و دارای ظرفیت‌های بسیاری است گفت: باید این ظرفیت‌های بزرگ را به دنیا بشناسانیم.

استاندار همدان با قدردانی از حضور دبیرکل سازمان جهانی گردشگری در همدان افزود: ایشان کمتر در کشورها حضور می‌یابند که حضورشان در همدان را باید فال نیک گرفت.

وی با اشاره به توسعه گردشگری کشور با مدیریت آقای مونسان، برگزاری اجلاس جهانی گردشگری در پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین را یکی از مصادیق این تلاش دانست.

نیکبخت با بیان اینکه همدان استانی تاریخی و موثر در جهان به خصوص در حوزه علم و اندیشه بوده و هست، گفت: اگر زمانی همدان را با نام بوعلی‌سینا می‌شناختند، امروز علاوه بر معرفی این مرد بزرگ این شهر را با نام محل دانشگاه D8 نیز می‌شناسند.

وی اولویت و محور توسعه استان را گردشگری دانست و با اشاره به اینکه در این زمینه اقدامات بزرگی چون تعامل با کشورها و برگزاری همایش‌های بین‌المللی، افزایش هتل‌ها و ایجاد زیرساخت‌ها محقق شد، اظهار کرد: همدان دارای یک‌هزار و 800 اثر تاریخی و صنایع دستی متنوع و جذاب دارد.

استاندار همدان از آب و هوای مطبوع همدان سخن به میان آورد و با گریزی به طبیعت منحصر به فرد این دیار و مردم مهمان‌نواز آن تأکید کرد: بهترین شرایط برای توسعه همدان مهیاست.

وی با بیان اینکه همدان هم توسعه گردشگری و هم حفظ محیط زیست را از رویکردهای این استان دانست و اظهار کرد: با این نگاه در مسیر ایجاد زیرساخت‌های گردشگری ورود کردیم.

نیکبخت با اشاره به اینکه همدان با نام شهر جهانی سفال، شهر ملی مبل و منبت و شهر سراب‌های خروشان شناخته می‌شود، گفت: تدفین چند تن از پیامبران الهی در این منطقه مانند حبقوق نبی از دیگر ظرفیت‌های این دیار است.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های بزرگ همدان در حوزه گردشگری آماده همکاری با تمام شرکت‌های بین‌المللی در کشورهای مختلف هستیم و امنیت سرمایه‌گذاری آنها را تضمین می‌کنیم.

استاندار همدان با بیان اینکه آمادگی اجرای 800 مگاوات نیروگاه خورشیدی را در همدان داریم، گردشگری را مسیری برای تداوم صلح پایدار در جهان دانست و گفت: معتقدیم هیچ قدرتی نمی‌تواند مانع برقراری ارتباط بین مردم جهان شود.

وی با اشاره به اینکه مردم ایران علاقه‌ای به جنگ و خصومت ندارند اما سلطه را از هیچ کشوری نمی‌پذیرند، اظهار کرد: امروز باید غرب آسیا افتخار کند که ایران باثبات را در خود دارد.

نیکبخت با بیان اینکه تحریم‌های ترامپ علیه ایران را غیرقانونی، یکجانبه و علیه صلح بین‌المللی می‌دانیم، گفت: از کشورها می‌خواهیم با همکاری این تحریم‌ها را به رسمیت نشناخته و در کنار ملت ایران مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا را فریاد بزنند.

وی با تقدیر از کشورهایی که علیه تحریم آمریکا موضع گرفتند، اظهار کرد: ضمن خیر مقدم مجدد از حضور گرم و صمیمانه یکایک میهمانان آمادگی استان همدان برای ایجاد تبادلات فرهنگی و گردشگری با کشورهای عضو جهانی گردشگری اعلام می‌کنم.

استاندار همدان از دبیرکل سازمان جهانی گردشگری خواست موافقت خود را با استقرار دفتر منطقه‌ای این سازمان در همدان اعلام کرده و در آینده‌ای نزدیک با حضور خود این دفتر را افتتاح کند.

وی با بیان اینکه در هیچ نقطه‌ای از ایران جایی را بهتر از همدان نخواهید دید که تمام شرایط گردشگری را داشته باشد، گفت: امیدوارم این اجلاس زمینه‌ای برای برقراری ارتباط بیشتر با کشورهای عضو سازمان جهانی گردشگری باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرمایه سرمایه گذاری گردشگری محیط زیست همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۴۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در سال گذشته از خودکفایی شهرداری قم در زمینه تولید آسفالت مورد نیاز در سطح شهر و فروش مازاد آن به بخش خصوصی خبر داد.

مسعود بخشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به عملکرد سازمان توسعه و عمران شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میزان ۲۱۰ هزار تن آسفالت توسط سازمان توسعه و عمران شهرداری تولید و حمل و پخش شد.

وی افزود: ۱۲۰ هزار تن مصالح معدنی و ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در مجموعه ساخت قطعات بتنی ساخته شد.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم خاطرنشان کرد: در بحث آسفالت شهرداری قم در سال گذشته توانست به خودکفایی صددرصدی برسد و علاوه بر آن فروش به بخش خصوصی نیز اتفاق افتاد.

بخشی تصریح کرد: سازمان توسعه و عمران شهرداری قم توانسته است در حوزه تأمین آسفالت علاوه بر تأمین مصرف مناطق و پروژه‌های شهرداری، رقابت خوبی با بخش خصوصی در زمینه کیفیت و قیمت داشته باشد و بخش خصوصی در چهارچوب مقررات موجود به شکل خریدار به شهرداری مراجعه کرده است.

وی با اشاره به نیاز شهرداری قم به معادن و تولید مصالح معدنی برای زیر اساس و اساس آسفالت ادامه داد: معدن ونارچ یکی از مکان‌هایی است که شهرداری سال‌ها آن را در دستور کار داشته است و نزدیک به ۷۰ درصد نیاز شهرداری از این معدن تأمین می‌شد.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با اشاره به اینکه سال گذشته سازمان توسعه و عمران موفق شد مجوز کار در یک معدن کوهی در کهک بگیرد، اضافه کرد: مجوز این کار از مجاری قانونی اخذ شد و در سال جدید بهره‌برداری از معدن اتفاق می‌افتد.

بخشی با اشاره به اهمیت تأمین به موقع مصالح برای پروژه‌های شهری گفت: در این زمینه نیز حرکت به سمت خودکفایی است تا ۱۰۰ درصد مصالح مصرفی و خاکی پروژه‌های شهری قم در سازمان توسعه و عمران شهرداری تأمین شود.

کد خبر 747139

دیگر خبرها

  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند
  • خاندوزی: یکی از اولویت‌های ما حل موانع پرداخت بدهی‌های کشور است
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری
  • مدیر عامل تأمین‌ اجتماعی : اعلام « دستمزد» غیرواقعی است/ اولویت تامین اجتماعی برای کسر حق بیمه بر اساس دستمزد واقعی
  • روستا‌های ایران در فهرست جهانی شدن