Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سردار قاسم رضایی در حاشیه دیدار با فرمانده ژاندارمری ترکیه در آنکارا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تعاملات مرزی ایران و ترکیه مطالبه جدی دو کشور و ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

وی با تأکید بر اشتراکات دینی و فرهنگی دو کشور، افزود: با توجه به ۵۶۶ کیلومتر مرز مشترک ایران با ترکیه و وجود پروتکل‌های دقیق و جامع مرزی مابین دو کشور، لازم است ارتباطات در حوزه مرزی بیش از پیش تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده مرزبانی کشور با اشاره به برگزاری دو نشست فرماندهان مرزی در تهران و ماکو، تصریح کرد: بنا بر توافق وزیران کشور ایران و ترکیه مقرر شد مسئولان مرزی علاوه بر پیگیری وظایف ذاتی مبنی بر حفاظت از مرزها و اجرای پروتکل های مرزی، به عنوان مسئول هماهنگی امور مرزی نیز  باشند.

نشست‌های اضطراری در دستور کار

سردار رضایی مهمترین اقدامات مرزبانان دو کشور را بعد از توافقات تهران و ماکو، تبادل اطلاعات و همکاری مناسب برای مقابله با انواع قاچاق از جمله قاچاق کالا، سلاح، انسان،گروهک‌های تروریستی و مواد مخدر اعلام کرد و افزود: تعاملات و نشست‌های مرزی بین  فرماندهان استان‌های مرزی دو کشور به دو صورت سه ماهه، شش ماهه و در صورت لزوم به صورت نشست های اضطراری در دستور کار  قرار گرفته است.

وی در خاتمه همکاری‌های مشترک در زمینه ترددهای سهوی و ساخت و سازهای مرزی را از جمله موضوعات مورد بررسی این نشست عنوان و خاطرنشان کرد: بنابر توافق مقامات دو کشور، مقرر شده برای رفع خلاءهای مرزی، گشت های مرزبانی مشترک به طور هماهنگ در نوار مرزی اجرا شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران ایران و ترکیه ترکیه مواد مخدر قاچاق کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید

نخستین نشست شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ به‌ریاست معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه در مناطق مشترک با کشورهای همسایه بررسی و تصمیم گیری شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمد مخبر در این نشست بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های مشترک نفت و گاز تأکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره‌برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره‌برداری میدان مشترک نفتی آذر» بررسی و مقرر شد پس از برگزاری نشست‌های مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات این طرح‌ها، تصمیمات نشست ابلاغ شود.

براساس این گزارش، درباره طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی اعلام شد که با افزایش مبلغ اعتباری تا ۳.۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت
  • ترکیه : حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت
  • عکس/ نشست مشترک اعضای هیئت دولت با استانداران
  • نشست اضطراری معاون وزیر با تاج درباره زنان تماشاگر
  • نشست مشترک هیأت دولت با استانداران آغاز شد
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید