Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند ـ ایرنا ـ شبکه مرکز جامع بیماران خاص خراسان جنوبی همزمان با 82 مرکز جامع سراسر کشور روز دوشنبه به صورت ویدئو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.

به گزارش ایرنا، بنا بر اهمیت برنامه های درمانی و مراقبت بیماران خاص و صعب العلاج شبکه مراکز جامع بیماران خاص به همت مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های معاونت درمان وزارت بهداشت به صورت ویدیو کنفرانس راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند در این آیین گفت: مرکز جامع بیماران خاص استان در زمینی به مساحت 900 متر مربع با زیربنای سه هزار متر مربع در 6 طبقه احداث شده است.
محمد دهقانی فیروزآبادی افزود: این مرکز با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و جذب کمک های خیرین به میزان 4.5 میلیارد تومان در پایان سال 92 به پایان رسید.
وی بیان کرد: این مرکز مهرماه سال 93 با 60 تخت سرپایی مصوب با حضور مسئولان استانی و دانشگاه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت و مرکز پایلوت کشور محسوب می شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند اظهار داشت: مرکز جامع بیماران خاص استان شامل بخش دیالیز با 20 تخت مصوب، بخش تالاسمی با 10 تخت مصوب، بخش هموفیلی با 10 تخت مصوب، بخش ناباروری با 20 تخت مصوب، آزمایشگاه، بانک خون، فیزیوتراپی، سونوگرافی، دندانپزشکی، اتاق عمل و سالن کنفرانس است.
وی با بیان اینکه بیماران MS ، اوتیسم، PKU، سلیاک، EB، مونوپلی ساکاریدوز بدون تخت بستری از خدمات این مرکز استفاده می کنند یادآور شد: در مجموع 2 هزار و 600 بیمار خاص و صعب العلاج تحت حمایت این مرکز هستند.
وی عنوان کرد: این مرکز دارای 53 پرسنل استخدامی در زمینه های نفرولوژی، داخلی، اطفال، عفونی، زنان، رایدولوژی، اورولوژی، پزشک عمومی، پاتولوژی، دندادنپشک، فیزیوتراپیست، پرستاری، اتاق عمل، بیهوشی، پرستاری، اتاق عمل، بیهوشی، مددکاری، تغذیه، اداری و مالی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند افزود: در مجموع 285 بیمار دیالیز، 160 بیمار هموفیلی، 77 بیمار تالاسمی، 208 بیمار ام اس، 183 بیمار پیوندی، 17 بیمار EB، 65 سلیاک،84 بیمار اوتیسم، 36 بیمار PKU، چهار بیمار پلی مونوساکاریدوز و یکهزار و 460 بیمار نابارور است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این آیین گفت: امروز به صورت ویدیوکنفرانس شبکه مراکز بیماران خاص در 83 مرکز در 59 دانشگاه به بهره برداری رسید که این مراکز علاوه بر تشخیص، درمان و تأمین دارو، خدمات ‏توانبخشی و دندانپزشکی نیز به بیماران خاص ارائه می‌دهند.
سید حسن قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه حدود 40 بیماری از نظر ما خاص محسوب می شود افزود: آنچه قانون برای آن اعتبار پیش بینی کرده سه بیماری است که دولت و مجلس هزینه های بیماران را پرداخت می کند.
وی بیان کرد: بیماران خاص زیادی در کشور وجود دارند که متقاضی دریافت خدمات هستند در حالیکه وزارت بهداشت در این زمینه تصمیم گیرنده نیست.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مهمترین عامل، پیشگیری از بیماری های خاص و صعب العلاج است و این مهم نیاز به آموزش والدین، مشاوره های قبل و حین بارداری و از این قبیل اقدامات دارد.
وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران و نظام سلامت با کمک انجمن های مختلف همکاری های خوبی برای پیشگیری بیماری های خاص داشته است.
قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: در برخی بیماری های خاص هزینه ها چند 10 برابر بیمار معمولی است حتی برخی بیماران در طول سال بیش از یک میلیارد تومان هزینه می کنند.
وی یادآور شد: دولت و مجلس به بیماران خاص توجه دارند اما باید دولت و مجلس را به عنوان پدر خانواده در نظر گرفت چون پدر خانواده حتما در هزینه ها اولویت بندی دارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بسیاری از بیماران خاص در اینکه مبتلا به بیماری شده اند بی تقصیر بوده و گناهی نداشته اند نباید اجازه داد درد دیگری به این افراد افزوده شود.
وی اظهار امیدواری کرد؛ موسسه های بیمه به آن درجه از توانمندی، برنامه ریزی و اولویت بندی برسند تا بتوانند نیازهای این بیماران را در همه گروه ها فراهم کنند.
قاضی زاده هاشمی گفت: وزارت بهداشت نیز تلاش کرده برای هر کدام از این بیماری ها انجمن هایی تشکیل دهد امید است اکنون که در حال تدوین بودجه سال آینده هستیم دولت و مجلس یکبار برای همیشه این مشکل را رفع کنند.
7557 * 6054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مركز بيماري خاص علوم پزشكي خراسان جنوبي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۵۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حزب لیبرال دموکرات انگلیس در گزارشی اعلام کرد بیمارانی که دچار سکته قلبی در انگلیس می‌شوند باید بیش از ۲۴ ساعت معطل بمانند تا آمبولانس اورژانس سر برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارشی که حزب لیبرال دموکرات‌ها امروز منتشر کرد، پارسال در انگلیس، اهداف خدمات آمبولانس، در همه سازمان‌های بهداشت و درمان این کشور، محقق نشد. براساس این گزارش، هدف وزارت بهداشت و درمان انگلیس این است که در موارد حاد، از جمله سکته‌های مغزی یا قلبی، آمبولانس‌ها در مدت ۱۸ دقیقه سر بالین بیمار برسند که تقریب در همه مناطق، پارسال چنین نشد.
در گزارش حزب لیبرال دموکرات‌های انگلیس آمده است مثلا در دو مورد در مناطق وارینگتون (Warrington) و استافوردشایر (Staffordshire) افرادی که خونریزی داشتند، بیش از ۲۵ ساعت منتظر آمبولانس ماندند.
ایندیپندنت نوشت جولیان هارتلی (Julian Hartley)، میدر عامل تامین خدمات در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس می‌گوید با توجه به کمبود نیروی انسانی، کاهش امکانات، همراه با افزایش درخواست ها، دولت انگلیس باید فورا بودجه بهداشت و درمان را افزایش دهد. وی افزوده در حالی که تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی هیچ گاه تا این اندازه فراوان نبوده است، مدیران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها تلاش می‌کنند تا تاخیر‌ها را کم کنند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ماه گذشته یک شرکت خصوصی که اخیرا در منطقه شرق انگلیس فعالیت می‌کند، برای اعزام آمبولانس، از هر بیمار ۹۹ پوند می‌گیرد. این روزنامه نوشت پارسال ۳۴ هزار بیمار در درون آمبولانس‌ها در بیرون از بیمارستان‌های انگلیس منتظر ماندند تا در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش شوند و آسیب دیدند.
بر اساس گزارش ماه پیش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هفت میلیون بیمار در این کشور در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستان‌های دولتی انگلیس اند.

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • قدردانی از ۸۷ فعال برتر حوزه سلامت خراسان جنوبی
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد: راه اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟