Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان ؛ مصطفی سالاری استاندار گیلان با رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر ابراهیم صالحی عمران با اشاره به سیاست های دانشگاه فنی و حرفه ای و اقدامات صورت گرفته برای تقویت مهارت آموزی در بین جوانان اظهار داشت: این دانشگاه از نظر تعداد دانشجو جزو بزرگترین دانشگاه های کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه هدف این دانشگاه بیشتر تربیت تکنسین است، افزود: امروز توجه کمی و کیفی به مقوله اشتغال پایدار در زمره مهمترین نیازمندی های جامعه به شمار می آید.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور بر لزوم تقویت ارتباط این دانشگاه با محیط حقیقی کار تاکید کرد و افزود: ارتباط با محیط کار مهمترین و تاثیرگذارترین گام در آموزش های مهارتی است.

صالحی عمران با اشاره به اینکه گریز از یادگیری نتیجه عدم برنامه ریزی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی است، از تغییر سرفصل های آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای و بهره گیری از نظر صاحبان صنایع برای آموزش های دانشگاهی خبر داد.

او خاطرنشان کرد: در جهت بهبود روند آموزشی و مهارتی در دانشگاه فنی و حرفه ای بخش کارگاه و آزمایشگاه این مراکز آموزشی تقویت شده و هم اکنون شاهد روند آموزشی مطلوبی در بیشتر نقاط کشور هستیم.

در ادامه استاندار گیلان نظام آموزشی را درگیر چند مدیریتی و حرکت های جزیره ای خواند و گفت: انسجام در آموزش و شفاف سازی فعالیت های آموزشی باید به عنوان یک ضرورت برای تعالی جامعه مورد بررسی قرار گیرد.

او با بیان اینکه مهارت آموزی و تخصص گرایی در تمامی بخش ها کیفیت افزایی را به دنبال دارد،ارائه سرفصل های آموزشی متناسب با رشته نحصیلی در مراکز آموزش عالی را گامی در جهت بالندگی جامعه،کاهش نرخ بیکاری و در نهایت ارتقاء شاخص های عدالت اجتماعی خواند.

سالاری با اشاره به ظرفیت فیزیکی آزاد شده دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در نتیجه کاهش شمار دانشجویان اظهار داشت: باید از این تاسیسات به بهترین شکل برای گسترش آموزش های فنی و حرفه ای و تربیت نیروی متخصص استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به این امر که تغییرات در دنیای کسب و کار موجب تغییر در نیازمندی ها و مهارت های مورد نیاز جامعه شده، آموزش های انعطاف پذیر در خصوص نحوه برخورد با محیط های جدید یک ضرورت به شمار می آید.

استاندار گیلان تغییر رویکرد فکری در حوزه اشتغال را نیاز امروز جامعه خواند و گفت: باید مهارت آموزی و تخصص گرایی  برای افراد جویای کار و صاحبان صنایع یک اصل شناخته شود و تنها اخذ مدرک و گواهی ملاک گزینش قرار نگیرد.

او بر لزوم کیفیت بخشی به مقوله آموزش، بهره گیری از رویکرد سیستمی بجای نگاه سنتی و نیز آموزش همگانی و قابل دسترس تاکید کرد.

در پایان این دیدار تفاهم نامه همکاری بین استانداری گیلان و دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با محوریت توسعه مهارت های فنی و حرفه ای ،توسعه کمی و کیفی آموزشکده های فنی و حرفه ای ،فراهم کردن بسترهای اشتغال جوانان با توجه به ظرفیت های موجود در استان،بازبینی رشته های جدید و بروزرسانی سرفصل های آموزشی،ایجاد رشته های جدید در حوزه گردشگری ،برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و مهارتی جهت افزایش توان علمی کارمندان دانشجویان،اساتید دانشگاهی و علاقمندان به امضا رسید.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال بیکاری جامعه دولت فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۶۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با حضور در هنرستان دخترانه فنی و حرفه‌ای روشنگران منطقه ۴ تهران از نزدیک از نمایشگاه آثار و دستاوردهای فرهنگی و هنری دانش آموزان بازدید کرد.

محمود زاده با اشاره به اهمیت بالای مهارت آموزی و فراگیری تخصص در دوران تحصیل گفت: توجه به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مهارتی شاید تا اندازه‌ای مورد غفلت قرار گرفته بوده که خوشبختانه در دولت سیزدهم عزم و اراده جدی بر تقویت آن وجود دارد و اقداماتی نیز صورت گرفته و در حال انجام است.

وی با اشاره به منویات و تأکیدات جدی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پیرامون توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های مهارتی گفت: ایشان در دیدار اخیر خود با کارگران نیز فرمودند که مدارس با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به اشتغال صحیح و راحت جوانان کمک کنند و این نشان از اهتمام ویژه به این حوزه را نشان می‌دهد چرا که هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای می‌توانند آینده شغلی و تحصیلی دانش آموزان را نیز رقم بزنند.

محمودزاده با تاکید بر این سخن مهم که ما باید دالان کنکور را به دالان اشتغال تبدیل کنیم، اظهار کرد: دانش آموزان در محیط مدرسه با یادگیری حتی یک مهارت می‌توانند در آینده نقش بسیار موثرتری را ایفا کنند، با این رویکرد دانش آموزان با تخصص و مهارت افزایی به امنیت شغلی و درآمدزایی نیز نزدیک شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نگرش به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای امروز بسیار تغییر کرده است، تصریح کرد: اکنون اولیا و دانش آموزان انگیزه و علاقه جدی تری به رشته‌های مهارتی دارند و استعدادهای مهارتی بسیار زیادی در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای ما مشغول به تحصیل می‌باشند.

وی با اشاره به اینکه دستاوردهای فنی و آثار مهارتی دانش آموزان بهترین تبلیغ برای رشته‌های فنی و حرفه است، گفت: البته در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز مهارت آموزی مورد تاکید قرار گرفته و وزارت آموزش و پرورش در راستای توسعه و تجهیز رشته‌های هنرستانی گام‌های اساسی برداشته است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با برنامه ریزی های مستمر و پیگیری‌های عملیاتی، امیدواریم که در آینده بتوانیم ۵۰ درصد دانش آموزان متوسطه را تحت پوشش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای قرار دهیم و آموزش‌های پایه را حتی در مقاطع تحصیلی دبستان در مدارس آغاز نمائیم.

محمودزاده با اشاره به اینکه در سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی نیز توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های فنی و حرفه‌ای بسیار مورد تاکید است، گفت: هم در زمینه تأسیس هنرستان‌های ضمیمه اقدامات خوبی در حال انجام است و از موسسین علاقه مند به تأسیس هنرستان غیر دولتی در قالب وام‌های خوداشتغالی از محل تبصره ۱۸ حمایت خواهیم کرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت بالای هنرستان‌های با رشته‌های هنری، گفت: شما دانش آموزان هنرمند که بهترین مبلغ هنر اسلامی و انقلابی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستید باید با خلق آثار ارزشمند خود در فضای رسانه‌ای نیز مؤثر باشید و با کنشگری‌های مؤثر پیرامون موضوعات مختلف جامعه نقشی جدی ایفا کنید.

کد خبر 6090359 علی قدمی

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای