Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@13:34:58 GMT

18هزار گوشی آیفون با ارز دولتی در بازار

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۸۶۹۳۲

18هزار گوشی آیفون با ارز دولتی در بازار

تهران- ایرنا- متهم دادگاه وارد کننده موبایل با تایید واردات 18هزار گوشی موبایل آیفون با ارز دولتی گفت: آیفون یک گوشی موبایل لوکس است و جزو نیازمندی های عمومی نیست به همین علت گرانفروشی نکردم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، قاضی صلواتی در ابتدای جلسه دومین دادگاه احمد پاسدار با تذکر برخی از مواد قانونی مبنی بر رعایت نظم دادگاه از متهم خواست تا برای پاسخ به برخی سوالات در جایگاه حاضر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احمد پاسدار دباره موضوع فعالیت شرکت خود گفت: این شرکت از شهریور 94 آغاز به کار کرد و موضوع اصلی آن در زمینه فعالیت های رایانه ای و تلفن همراه است و مجوز واردات موبایل را از خرداد 96 اخذ شده است.
قاضی صلواتی اعلام کرد که بر اساس مصوبه هیات مدیره سال 97 زمان تغییر فعالیت‌های این شرکت است که متهم در پاسخ گفت: به واسطه مجوز واردات، سال 96 می‌توانستیم موبایل وارد کنیم.
پاسدار در پاسخ به اینکه چرا یک سال بعد از سال 96 به واردات موبایل پرداختید گفت: قبل از آن هم چند فقره وارد کرده بودیم.
وی درباره آخرین محموله ای که وارد کشور کرده بود به قاضی صلواتی گفت: چون بازداشت هستند اطلاعات دقیقی ندارم.
پاسدار با تأیید وارد کردن 18 هزار دستگاه گوشی تلفن همراه گفت: 13 هزار و 916 دستگاه را به تعدادی مصرف‌کننده نهایی فروختیم و بقیه آن را در چرخه عمده فروش و خرده فروش به فروش رساندیم.
وی در پاسخ به قاضی درباره فعالیت جهانگیر عباسی در این پرونده گفت: در حدود 1300 گوشی را به جهانگیر عباسی فروختیم و از آنجا که موبایل یک کالای سهل البیع است حجم این مبلغ زیاد است به همین دلیل شناخت مشتری اهمیت زیادی دارد و چون ما فعالیت طولانی نداشتیم نماینده را انتخاب کردیم تا صلاحیت های مشتری ها را کسب کند. وی افزود: طی توافقی که با عباسی داشتیم قرار شد 3 درصد از مبلغ فروش موبایل را به او پرداخت کنیم.
پاسدار گفت: سازمان حمایت از مصرف کننده تایید می کند که چرخه وارد کننده و عمده فروش و خرده فروش سه ستون دارد و باید این رویه طی می شد.
حسینی، معاون دادستان در جایگاه قرار گرفت و گفت: متهم به قصد عدم عرضه کالا یا عدم کشف موضوع گرانفروشی و گمراه کردن مراجع ذیصلاح این کار را کرده است. نماینده فروش باید به عنوان نماینده، کالا را به فروش برساند نه اینکه به نام خود آن را به فروش است.
وی افزود: متهم قبل از دستگیری به فکر فرار از مجازات بوده چون 14 هزار دستگاه تلفن را به نام یک نفر صادر کرده و همان گوشی ها با قیمت ارز آزاد به افراد مختلف فروخته شده است.
نماینده دادستان گفت: وی خواسته ادعا کند که نفرات دیگری مرتکب گرانفروشی شده اند و این گونه سازمان حمایت را فریب دهد.
حسینی افزود: در فاصله جلسه اول و این جلسه که پرونده‌های دیگری علیه عباسی نماینده متهم تشکیل شد طی تحقیقاتی به نتایجی رسیدیم و عباسی را به دادسرا احضار کردیم. عباسی گفت که طی تماسی، پاسدار به او گفته که به عنوان نماینده شرکت معرفی شده و قیمت فروش توسط عوامل فروش شرکت به او اعلام می شده و کالا در انبار شرکت بوده و بابت فروش هر دستگاه 30 تا 50 هزار تومان به او پرداخت می‌شده است و فقط به اسم او فاکتور صادر می شده و قیمت جنس فروخته شده به شرکت واریز می‌شده است.
وی افزود: چنانچه این ارتباط میان شرکت و عباسی محرز شود سهم فروش عباسی که به شرکت واریز شده تخلف 139 میلیارد ریالی منتسب به شرکت و متهم اصلی یعنی پاسدار خواهد بود.
متهم در پاسخ به قاضی صلواتی گفت: مبلغ گردش فروش موبایل بالاست و من نمی توانم به افراد ناشناس این گوشی ها را تحویل دهم و از روز اول اطلاعاتی را که در اختیار دادگاه قرار داده‌ام بر اساس همین واقعیت ها بوده چون تمام مبالغی که به حساب مشتریان برگردانده ام همان زمان گفتم که استرداد وجه از حساب من به حساب مشتری صورت گرفته است.
وی افزود: احراز صلاحیت مشتریان و تضمین پرداخت آنها مهمترین دلایل انتخاب نماینده از سوی بنده بوده است و من اظهارات عباسی را قبول دارم و فقط آن قسمت که اعلام کرده، 30 تا 50 هزار تومان را دریافت می‌کرده، مقداری بالاتر بوده است.
متهم افزود: پرونده من دچار مسائلی شده است چون اطلاعات و نامه های اشتباه در آن وجود دارد و این مطالب اشتباه اطلاع رسانی شده و تعجیل ها باعث انتشار عدد 13میلیارد ریال شده در حالی که این عدد اشتباه است و روند دادگاه نیز تحت تاثیر این مطالب بوده است.
قاضی صلواتی با رد ادعای متهم گفت که انتشار اطلاعات هیچ تاثیری در روند برگزاری دادگاه ندارد و سخن شما محکمه پسند نیست.
متهم همچنین گفت: جهانگیر عباسی عمده فروشی بوده و اگر می خواستم گردش مالی را از طریق وی انجام دهم چون اعتباری به اندازه موبایل ها نداشت نمی توانستم این کار را بکنم و گردش تمام پول ها در حساب یک نفر ریسک بالایی بود.
ادامه دارد...
اجتمام * 1003 * 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي دادگاه مفاسد اقتصادي موبايل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۶۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت تصاویر هولوگرافیک سه‌بعدی با آیفون ۱۴ !

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس مقاله‌ی منتشرشده در مجله‌ی Optics Letters، می‌توان با استفاده از نمایشگر گوشی آیفون، تصویر هولوگرافیک سه‌بعدی ایجاد کرد. تصاویر هولوگرافیک معمولاً نیازمند استفاده از لیزرهای گران‌قیمت و پیچیده هستند، بنابراین ساخت یکی از آن‌ها توسط آیفون، پیشرفت بزرگی برای کاربردهای واقعیت مجازی خواهد بود.

به نقل از زومیت، فیلم‌های علمی تخیلی اغلب برای نشان‌دادن آینده‌ی فناوری از تصاویر سه‌بعدی هولوگرافیک استفاده می‌کنند. بیشتر اوقات، فناوری هولوگرافیک کمی خارج از دسترس ما است، زیرا تجهیزات مورد نیاز برای ایجاد نمایشگرهای هولوگرافیک واقع‌گرایانه بسیار گران هستند؛ اما اکنون، پژوهشگران به‌وسیله‌ی صفحه‌نمایش معمولی گوشی موفق به خلق تصاویر سه‌بعدی شده‌اند.

محققان در چکیده‌ی مقاله می‌گویند: «ما روش هولوگرافی تولیدشده توسط کامپیوتر (CGH) با استفاده از نور غیرهماهنگ ارسال‌شده از صفحه‌ی گوشی را پیشنهاد می‌دهیم. در این روش، ما فرض می‌کنیم که آبشاری از هولوگرام‌ها وجود دارد که هولوگرام اول، عکسی رنگی روی گوشی است. آبشار هولوگرام با حل مسئله‌ی معکوس نسبت‌ به انتشار نور نامتجانس تولید می‌شود. ما با استفاده از هولوگرام دولایه که از یک آیفون و یک مدولاتور نور فضایی تشکیل شده است، بازتولید تصویر رنگی سه بعدی را نشان می‌دهیم.»

هولوگرام روی صفحه‌نمایش آیفون با استفاده از دو لایه ایجاد می‌شود تا تصویر یک شیء سه‌بعدی را بازتولید کند. نتایج این روش تقریباً قابل مقایسه با هولوگرام تولیدشده توسط سیستم لیزری بود.

محققان لایه‌ی اول نمایشگر هولوگرافیک را توسط یک مدولاتور نوری فضایی ایجاد کردند. سپس لایه‌ی دوم توسط صفحه‌نمایش آیفون ۱۴ تشکیل شد. پژوهشگران تصاویر این دو لایه را به‌گونه‌ای هماهنگ کردند تا نمایش سه‌بعدی واقع‌گرایانه‌ای ایجاد شود که بسیار شبیه‌ به آن‌هایی است که توسط سیستم‌های لیزری ساخته می‌شوند.

این رویکرد پیچیدگی زیادی دارد و نیازمند مدل‌سازی دقیق برای ایجاد الگوریتم هماهنگ‌سازی نور صفحه‌نمایش و مدولاتور نوری فضایی است. رویکرد جدید نشان می‌دهد که می‌توانیم نمایش‌های سه‌بعدی را در سطحی مقرون‌به‌صرفه‌تر از سیستم‌های پرهزینه‌ی لیزری که قبلاً استفاده می‌شدند، ایجاد کنیم.

پژوهش مذکور به این معنا نیست که نمایش هولوگرافیک را در آینده روی گوشی‌های آیفون خواهیم دید. برای اینکه هر گوشی بتواند چنین قابلیتی داشته باشد که همه بتوانند آن را روی صفحه‌نمایشی که در دستشان است مشاهده کنند، پیشرفت‌های زیادی در فناوری باید ایجاد شود.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895662

دیگر خبرها

  • تولید گوشی ایرانی به کجا رسید؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۲۹ فروردین ۱۴۰۳؛ ارزان‌ترین گوشی هوشمند سامسونگ چند؟
  • اپل جایگاه جهانی خود را به رقیب آسیایی واگذار کرد
  • بازداششت کلاهبردار رسیدساز جعلی در شیراز
  • اپل، سلطنت گوشی‌های هوشمند در سال ۲۰۲۴ را به سامسونگ واگذار کرد
  • ناگفته‌های زورگیران جنجالی صدر
  • ناگفته‌های خفت‌گیران صدر
  • اپل امکان دسترسی به قطعات آیفون را برای تعمیر می‌دهد
  • ساخت تصاویر هولوگرافیک سه‌بعدی با آیفون ۱۴ !
  • اپل دیگر بزرگترین سازنده گوشی جهان نیست