Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@04:03:04 GMT

بیماران دیابتی برای درمان وقت بگذارند

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۸۷۳۲۶

بیماران دیابتی برای درمان وقت بگذارند

کرج-ایرنا- رئیس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه90 درصد درمان دیابت باید توسط بیماران صورت گیرد، گفت: این بیماران برای درمان خود باید وقت بیشتری اختصاص دهند.

به گزارش ایرنا، دکتر اسد الله رجب روز دوشنبه در همایش علمی آموزشی روز جهانی دیابت که در تالار شهیدان نژاد فلاح کرج برگزار شد، اظهارداشت: انجمن ها و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تا حدودی می توانند از فرد بیمار حمایت کنند اما این خود بیماران هستند که می بایست به هشدارها و نکات لازم توجه بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول خاطرنشان کرد: 26 سال پیش نخستین مجله «پیام دیابت» در ایران آغاز به کار کرد اما کمتر کسی نکات آموزشی این نشریه را مطالعه می کند.
رجب گفت: این مجله با هدف اطلاع رسانی به بیماران دیابتی و پیشگیری از ابتلا به این بیماری چاپ و منتشر می شود لیکن با وجود صرف هزینه های زیاد و توزیع گسترده آن، دیابتی ها مطالعه این نشریه را فراموش کرده اند.
وی در بخش دیگری از سخنانش خانواده را مهم ترین عامل موثر برای درمان افراد دیابتی دانست و افزود: انتشار می رود این بیماران در کانون خانواده مورد توجه ویژه قرار گیرند.
رئیس انجمن دیابت ایران، ارائه آموزش برای کنترل بیماری دیابت ضروری برشمرد و خاطرنشان کرد:
این بیماران اگر به صورت مستمر و مرتب قند خون خود را کنترل کنند مشکلی برای ادامه زندگی نخواهند داشت.
این مسئول یکی از اقدامات انجمن دیابت ایران را ورود به مدارس اعلام کرد و گفت: شناسایی دانش آموزان دیابتی از اولویت ها است ضمن آنکه مراحل کنترل این بیماری باید با کمک خانه و مدرسه انجام شود.
همایش یک روزه بیماران دیابتی البرزبا حضور حدود 2 هزار نفر با همکاری اداره ترویج سلامت شهرداری کرج برگزار شد و کارشناسان نکات لازم را در خصوص راه های پیشگیری و کنترل بیماری دیابت ارائه کردند.
حدود 300 هزار نفر در استان البرز مبتلا به دیابت هستند.
7410/ 6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي همايش ديابت كرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی در افراد می‌تواند نشانه‌هایی از ابتلا به پوکی استخوان باشد و در چنین شرایطی انجام سنجش تراکم استخوان جهت بررسی دقیق‌تر وضعیت بیمار، امری ضروری خواهد بود.

سیده زهرا میرفیضی ضمن بیان این مقدمه که علم روماتولوژی دانشی جدید و مربوط به طبقه‌بندی بیماری‌های روماتیسمی است افزود: این بیماری، با امراض مربوط به تخصص ارتوپد، متفاوت است.

وی ادامه داد: بیماری پوکی استخوان یا استتوپروز که از آن به عنوان بیماری خاموش یاد می‌شود معمولاً در خانم‌ها و بعد از سنین یائسگی شایع می‌شود و از آنجا که علائم بالینی واضحی نداشته، بیمار با عوارض پوکی استخوان که به شکل شکستگی ستون فقرات کمری و یا شکستگی گردن و استخوان ران است به پزشک مراجعه می‌کند. همچنین باید به بیماران در زمینه کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی آگاهی‌های لازم داده شود تا در صورت بروز این علائم برای انجام تراکم استخوان به پزشک روماتولوژیست، مراجعه نمایند.

دکتر میرفیضی همچنین با تأکید بر اینکه پیشگیری همواره بهتر از درمان است، افزود: خانم‌هایی که در معرض ابتلا به بیماری پوکی استخوان هستند، پس از انجام ارزیابی تراکم استخوان باید با توجه به سن و میزان پوکی استخوان، رژیم‌های غذایی حاوی کلسیم و ویتامین D را دریافت و مصرف شیر و یا درمان‌های دارویی را در برنامه زندگی خود قرار دهند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این فوق تخصص روماتولوژی ضمن تاکید بر نقش مؤثر رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم نسبت به بیماری فوق افزود: برخی بیماران مبتلا به پوکی استخوان، در مرحله شکستگی استخوان، ستون فقرات، گردن و استخوان ران قرار دارند که در این شرایط برای بیماران درمان‌های سنگین مورد نیاز است، پس بهتر است که اقدامات درمانی زودتر برای فرد آغاز شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • این روغن ناجی دیابتی ها، قندخون را بطور کامل شفا میدهد
  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • پیش دیابتی ها چه کارهایی انجام دهند؟ | راهکارهایی برای کاهش سطح قند خون
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست