Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، حبیب چاغروندی در نشست خبری امروز با اشاره به آخرین وضعیت مسکن مهر پردیس اظهار داشت: مسکن مهر پردیس آخرین پروژه مسکن مهر دولت دهم بود که با 82 هزار واحد شروع به کار کرد که 13 هزار واحد از این رقم در سال‌های 90 و 91 افتتاح شدند و میزان افتتاح‌ها تا به امروز به 30 هزار واحد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از 30 هزار واحدی که تاکنون به افتتاح رسیده در نیمی از آنها هنوز اسکان صورت نگرفته است و مالکان آنها با مشکل نبود امنیت، گاز، برق و ... مواجه هستند.

سرپرست شرکت عمران شهر جدید پردیس با بیان اینکه 52 هزار واحد در این پروژه باقی مانده که پیشرفت فیزیکی آنها چیزی حدود 80 درصد است،گفت: اولویت ما این است که بتوانیم مشکلات افرادی که واحدها را تحویل گرفته، اما هنوز ساکن نشده‌اند، را حل کنیم.

چاغروندی با اشاره به موضوع فعال‌سازی شورای مسکن استان‌ها و استفاده از ظرفیت استانداری‌ها برای اتمام پروژه مسکن مهر گفت: تمام دستگاه‌های اجرایی باید برای تکمیل پروژه مسکن مهر در کشور هماهنگ  عمل کنند و باید بتوانیم از ظرفیت تمام این دستگاه‌ها استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: البته پروژه مسکن مهر پرند، پردیس و هشتگرد موضوع ملی هستند و مستثنی از این قضیه خواهند بود.

چاغروندی با بیان اینکه باید در مورد این پروژه از بعد ملی نگاه کنیم ، گفت: پروژه مسکن مهر پردیس، پرند و هشتگرد نیاز به حمایت مجموعه دولت دارد و معتقدم با تامین منابع مالی در مدت زمان کوتاهی امکان اتمام پروژه وجود دارد.

سرپرست شرکت عمران شهر جدید پردیس با بیان اینکه با اعتبار 2800 میلیارد تومان می‌تواند پرونده مسکن مهر را بست،گفت: برای اینکه بتوانیم زندگی را به نقطه مناسب برای ساکنان برسانیم نیاز به اعتبارات 2800 میلیارد تومانی داریم و با این اعتبارات می‌توانیم در طول یک سال تمام واحدها را تحویل و زیرساخت‌ها را در نقطه مناسب زندگی فراهم آوریم.

وی تاکید کرد: حال اگر بخواهیم محیط را برای اسکان مهیا سازیم و زیرساخت‌ها را در حد اسکان مردم فراهم آوریم ، می‌توانیم اعتبارات را دو هزار میلیارد تومان تعیین کنیم.

چاغروندی بابیان اینکه موضوع مهم محل تامین اعتبارات است ،اظهار کرد: مهمترین منابع برای تامین اعتبارات مورد نیاز می‌تواند منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی، شرکت عمران، دولت و یارانه‌های دولتی باشد.

این مقام مسئول افزود: معتقدم با پیشبینی ردیف اعتباری در بودجه 97 و استفاده از منابع داخلی می‌توان این اعتبارات را فراهم آورد و البته نیاز به تولید مقررات جدید برای استفاده از منابع داخلی داریم.

چاغروندی با تاکیدبر اینکه کسی حق ندارد هزینه‌های جدید را به متقاضیان مسکن مهر پردیس تحمیل کند، گفت: مدت زمان تحویل مسکن در مسکن مهر پردیس طولانی شده است و نباید افزایش قیمت داشته باشیم. البته انکار نمی‌کنیم که قیمت‌های ساخت افزایش پیدا کرده و پیمانکاران نمی‌توانند با این قیمت‌ها ساخت و ساز را ادامه دهند ؛ اما این نباید منجر شود از متقاضیان مسکن مهر پول بیشتری دریافت کنیم.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه آیا امکان خلع ید پیمانکاران که در تحویل پروژه تاخیر داشتند وجود دارد ،گفت: در قرارداد آمده است که به ازای هر ماه تاخیر نیم درصد تا سقف پنج درصد از کل مبلغ قرارداد جریمه شوند که این اتفاق هم بارها افتاده است.

وی افزود: اما در مورد خلع ید با مشکلاتی مواجه هستیم از جمله اینکه از ابتدا به زمین واگذار شده به اسم پیمانکار درآمده است و تسهیلات بانکی با نام آن پیمانکار ارائه شده بنابراین اقاله کار به پیمانکار دیگر با محدودیت‌هایی مواجه است البته خلع ید هم انجام شده اما تعداد آن زیاد نبوده است.

سرپرست شرکت عمران شهر جدید پردیس با تاکید بر اینکه موضوع افزایش سقف تسهیلات بانکی برای متقاضیان مسکن مهر پردیس هنوز مطرح نیست ،گفت: پیش از این هم سقف تسهیلات مسکن مهر را برای ساکنان پردیس افزایش دادیم ؛اما دیدیم که پروژه تکمیل نشد. معتقدم باید یک اعتمادی بین مردم و دولت ایجاد شود و در نهایت اگر ساکنین خواستار ارتقای کیفیت زندگی خود در این منطقه باشند و با رضایت خودشان می‌توانیم نسبت به افزایش سقف تسهیلات تصمیم بگیریم اما امروز شرایطی نیست که بخواهیم هزینه دیگری را به متقاضیان تحمیل کنیم.

چاغروندی با اشاره به دریافت بخشی از یارانه‌ها گفت: تاکنون از سقف 50 میلیارد تومان یارانه، 12 میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده است؛ اما این اعداد و ارقام موضوعیتی در مقایسه با حجم کار ندارند.

وی با اشاره به مشکلات تامین مصالح در پروژه مسکن مهر گفت: یکی از موضوعات مشکل تامین آسانسور برای برج‌های بین 13 تا 15 طبقه است در حال حاضر در کشور آسانسور برای هفت طبقه وجود دارد و اگر بخواهیم برای برج‌های 15 طبقه مسکن مهر آسانسور نصب کنیم باید موتور آن از خارج وارد شود. در حال حاضر 700 برج بین 13 تا 15 طبقه داریم و با مشکل تامین آسانسور برای آنها مواجه هستیم.

وی ادامه داد: یکی دیگر از موضوعات تامین پکیج است و در حال حاضر با کمبود پکیج در بازار مواجه هستیم . برای خرید پکیج باید ثبت‌نام کنیم و سند معرفی کنیم تا 4 ماه بعد پکیج را تحویل بگیریم اما توانستیم این مشکل را حل کنیم و روزانه 10 پکیج تحویل می‌شود.(ادامه دارد)

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: برج پول مسکن مهر وزارت راه و شهرسازی یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۷۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اقبال شاکری استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازدید از شهر جدید هشتگرد با نام جدید "مهستان" گفت: بخشی از اراضی ساخته شده در این منطقه مربوط به اراضی می‌شود که مردم از شرکت عمرانی شهر هشتگرد خریداری کرده‌اند و بخش دیگر آن ساخت و سازهایی است که توسط شرکت عمرانی هشتگرد درحال انجام است و حدود ۱۱ هزار واحد از این واحدهای مسکونی تا ۶ ماه آینده تحویل داده می‌شود.

وی با بیان اینکه از این ۱۱ هزار واحد، حدود ۷ هزار واحد آن تا پایان اردیبهشت ماه تحویل داده می‌شود، خاطر نشان کرد: ۸۰ واحد از واحدهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مجتمع‌ها قرار دارد که امیدواریم تا پایان اردیبهشت تحویل داده شود.

شاکری اضافه کرد: حدود ۴ هزار واحد ساختمان درهفته دولت (شهریور) واگذار می‌شود که ۲۰ واحد از این اراضی مربوط به دانشگاه صنعتی امیرکبیرمی‌شود. در تلاش هستیم تا پایان شهریور سال جاری کل واحدهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر واقع در هشتگرد تحویل داده شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود شهر جدید مهستان براساس طرح تفصیلی، حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت را در خودش جای دهد. در حال حاضر جمعیت این منطقه حدود ۲۰۰ هزار نفر است. این منطقه دارای مجتمع های رفاهی، ورزشی، آموزشی و مسجد و یک واحد نیروی انتظامی در آن مستقر است. فضای سبز قابل توجهی دارد، مسیرهای دسترسی به معابر و شریان‌های داخلی شهر برقرار و در حال تکمیل است.

وی تاسیس ایستگاه مترو را از دیگر مزیت‌های اضافه شده به این منطقه دانست و یادآور شد: هنوز شرکت متروی تهران مدیریت آن را بر عهده نگرفته است و توسط شرکت عمرانی هشتگرد اداره می‌شود و در طول روز حدود دو هزار نفر را جابه جا می‌کند. فاصله حرکت قطارهای این لاین حدود یک ساعت و نیم است و هنوز خطوط تاکسی یا ون یا اتوبوس درنظر گرفته نشده است.

شاکری با ابراز امیدواری از اینکه شرکت مترو تهران و حومه این بخش را تحویل بگیرد، تاکید کرد: برای توسعه این منطقه نیاز است چند نکته مورد توجه قرار گیرد. از آنجایی که در فصول مختلف سال نیروی کار برای ساخت و سازها کم می‌شود به منظور به کارگیری از اتباع خارجی لازم است نیروی انتظامی با کارگاه‌های ساخت و ساز همکاری کند تا کارگران مورد نیاز کارگاه‌ها تامین شوند؛ ضمن آنکه باید میان نظام مهندسی و مسکن نهضت ملی از جهت بکارگیری مجری ذی صلاح همکاری‌های بیشتری صورت گیرد تا هزینه اضافی به مردم تحمیل نشود.

کد خبر 6085506

دیگر خبرها

  • اعتبار هشت هزار میلیاردی برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تعطیلی مسجد المهدی در پردیس به دنبال قطع گاز + فیلم
  • کلنگ زنی پروژه ۱۰۰ واحدی فرهنگیان بروجن
  • ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ اصفهان/ اجرای فاز نخست پردیس خانواده به‌زودی
  • متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • افتتاح فاز نخست پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهر سهند
  • افتتاح اولین پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سهند با حضور وزیر راه
  • تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری