Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر سابق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مسئله صندوق‌ها مهم‌ترین بحران وزارت رفاه است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه وزاری تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: ۵ سال وزارت زود گذشت و اگر به سال ۹۲ برگردم باز به روحانی رای خواهم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه اشکالات زیادی در کار داشتم، افزود: در این مدت هیچ قصد خاصی نداشتم و تنها قصدم بهبود وضعی زندگی مردم بود.

ربیعی گفت: در حال حاضر با ۵ بحران رو به رو هستیم که سه مسئله مهم رو به رو‌ی ماست و مهم‌ترین آن صندوق‌ها هستند.

وی با اشاره به مدیریت جدید شریعتمداری ادامه داد: شما در حال حاضر مدیر ۱۷ صندوق هستید. اگر وضعیت صندوق‌ها بهبود داشته باشد دولت‌ها در مخاطره قرار نمی‌گیرند.

وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی خطاب به شریعتمداری گفت: معمولا مدیران جدید چند پاکت باز می‌کنند، پاکت اول اینکه می‌گوید شش ماه باید بررسی کنم، پاکت دوم آنکه مدیر قبلی گند زده و باید آن را پاک کنم و پاکت سوم اینکه می‌گویند مدتی بمان و بعد برو، آقای شریعتمداری هیچ کدام را نمی‌تواند باز کند و آش کشک خاله‌اش است. من هم آش کشک خاله‌ات هستم.

ربیعی گفت: تحولات عظیم اجتماعی به عنوان یکی دیگر از شرایط اساسی حال حاضر است.

وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بار تحولات در معاونت رفاهی و بهزیستی است چرا که بسیاری از تحولات در لایه‌های پایین جامعه رخ می‌دهد و ارزش‌ها جای دیگری است و این وزراتخانه مسئولیت تحولات اجتماعی و جمعیتی را دارد.

وی با بیان اینکه ما با انقلاب جمعیتی در آستانه سال ۳ هزار قرار گرفته‌ایم و انقلاب جمعیتی زیر پایه تحولات سیاسی است و شما مسئولان هستید و ما هم ناچاریم مسئول بیکاری و اشتغال باشیم و این عَلَم را برداشته‌ایم، افزود: بیکاری وجود دارد و آثار سیاست‌های تحریم بر این وزارتخانه است. وزارت رفاه سخنگوی فقرا و گروه‌های خاموش است و در تحولات، طبقات پایین هستند که بی‌پناه می‌مانند.

وی افزود: اینجا وزارتخانه‌ای است که پناه کارگران با حقوق ۲ میلیون و بازنشستگان با حقوق یک میلیون و ۵۰۰ تومان است؛ پناه زنان سرپرست خانوار و معلولانی که نمی‌توانند زندگی‌شان را اداره کنند و پناه یتیمانی است که سالی ۳ هزار نفر خروجی این یتیمان است.

وزیر سابق رفاه با بیان اینکه ۸۰ هزار کودک به تحصیل بازگشته‌اند؛ اظهار کرد: مسکن اجتماعی و حمایتی را به جلو برده‌ایم.

ربیعی گفت: امان از افراد ذی‌نفعان من غیرحق در جامعه، بنده دوستان مارکسیست زیادی دارم. دوستی داشتم که از او پرسیدیم مکتب مارکسیست چه دارد که اینگونه دنبالش هستید و او گفت: بر سر ایدئولوژی‌ها بحث کرده و آن‌ها را می‌نویسیم، اما در اینجاذی‌نفعان من غیر حق ایدئولوژی می‌نویسند و امضا جمع می‌کنند؛ آقای شریعتمداری مراقب خود باشید.

وی با بیان اینکه من از وزارتخانه جدا نمی‌شوم، ادامه داد: سال ۵۶ که جلوی این وزراتخانه آمدم و ژاندارمری مرا گرفت همین جا بودم و در همین وزارتخانه همسرم را دیدم و در سال ۵۸ عضو جامعه اشتغال کارگران بوده‌ام و پس از این نیز در کنار شما هستم. این وزارتخانه، خانه ما بوده و خوشحالم پایه‌گذار تشکیلات کارگری بوده‌ام.

ربیعی گفت: خدایا شاهد باشد که هرچه بلد بودم انجام دادم، اشتباه هم کرده‌ام، اما از خروار‌ها عسل یک انگشت به آن نزدم و هر چه در توان داشته‌ام به کار گرفته و اگر هم اشتباهی سر زده فکر کرده‌ام درست کار کرده‌ام.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت دفاع بحران فقر صندوق حمایت رفاه و بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۷۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۲۰ تبعه غیر مجاز در بندر انزلی

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بندرانزلی گفت: فروردین ماه امسال ۲۰ تبعه خارجی غیرمجاز در کارگاه‌های شهرستان شناسایی و اخراج، همچنین کارفرمایان این اتباع جریمه شدند.

حسین واقفی با تاکید بر اینکه اتباعی که فاقد پروانه کار، پروانه کار موقت یا کارت کار موقت باشند، اجازه اشتغال در کشور را ندارند و در صورت اشتغال و به‌کارگیری کارفرمای آنها متخلف شناخته شده و مشمول جریمه خواهد بود، اظهار کرد: کارفرمایان متخلف به میزان هر روز اشتغال کارگر اتباع غیرمجاز به میزان پنج روز حداقل دستمزد روزانه جریمه و مبلغ به حساب خزانه دولت واریز م‌ شود و در صورت تکرار این میزان به دستمزد ۱۰ روز جریمه خواهد بود.

وی یکی از علل به‌کارگیری اتباع از سوی کارفرمایان را فرار از پرداخت حق بیمه و ارزان بودن نیروی کار خارجی عنوان و تصریح کرد: این در حالی است که با به کارگیری اتباع فرصت‌های ارزشمند شغلی برای جویندگان کار و نیروهای کار داخلی اشغال شده و از بین می‌رود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بندرانزلی با بیان اینکه در فروردین ماه امسال ۲۰ کارگر تبعه خارجی غیرمجاز در کارگاه‌های شهرستان که بیشتر این کارگاه‌ها در بخش ساختمانی بودند، شناسایی و کارفرمایان جریمه شدند، تاکید کرد: طی سال گذشته در مجموع این تعداد ۲۵۰ کارگر غیرمجاز تبعه خارجی در گشت مشترک اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بندر انزلی و نیروی انتظامی این شهرستان دستگیر و طی هماهنگی های قانونی به کشور خود بازگردانده شدند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان بندرانزلی گفت: نظارت‌های مستمر و مشترک توسط نیروی انتظامی و بازرسین این اداره انجام می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلف به کارگیری نیروهای غیر مجاز اقدامات لازم در چارچوب قانون انجام می‌شود.

واقفی تاکید کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف به کارگیری اتباع مراتب را به نیروی انتظامی و یا اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی جهت پیگیری اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • اجرای ۴۰۰ ویژه برنامه در هفته کار و کارگر استان مرکزی
  • هفته کار و کارگر در البرز با گلباران مزار شهدا آغاز شد
  • بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت
  • دیدار نماینده منتخب مردم شهرستان های ابر با وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی
  • ۳هزار ۳۳۷ دادخواست در مراجع حل اختلاف کار سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت
  • ۱۲۰ هزار نخبه جامعه کارگری در ۳ سال اخیر شناسایی شدند
  • شناسایی ۱۲۰ هزار نخبه جامعه کارگری در ۳ سال اخیر
  • شناسایی ۲۰ تبعه غیر مجاز در بندر انزلی