Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@03:34:21 GMT

مرکز جامع بیماران خاص گلستان افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۸۸۱۸۵

مرکز جامع بیماران خاص گلستان افتتاح شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز از طریق ویدئو کنفرانس، مرکز جامع بیماران خاص استان گلستان را افتتاح کرد. ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، ظهر امروز  مراسم متمرکز بهره‌برداری از 83 مرکز جامع بیماران خاص در کشور از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد که مرکز جامع بیماران خاص استان گلستان  هم توسط قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا فاضل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در این مراسم اظهارداشت: در استان 2 هزار و 158 بیمار خاص وجود دارد که بیش از 800 نفر آنان بیماران دیالیزی، 700 نفر مبتلا به ام‌اس، بیش از 440 نفر مبتلا به تالاسمی و 200 بیمار هموفیلی هستند. همچنین در استان 3 بیمار مبتلا به ای‌بی و 8 بیمار مبتلا به موکویلی‌ساکارید وجود دارد.

 وی افزود: مرکز جامع بیماران خاص استان در کلینیک تخصصی دزیانی گرگان راه‌اندازی شده که دارای واحدهای آندوسکوپی و کلونوسکوپی است. همچنین این مرکز خدماتی مانند مشاوره تلفنی، ویزیت رایگان بیماران دیابتی، گرفتن تست ورزش از بیماران، اکو، ارتوپدی و گچ‌گیری، دندانپزشکی، فیزیوتراپی و غیره را به بیماران خاص ارائه می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بیان داشت: در برخی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از جمله مرکز آموزشی و درمانی طالقانی گرگان، بیمارستان فاطمه زهرا (س) مینودشت، بیمارستان شهدا بندرگز، ، بیمارستان طالقانی گنبدکاووس، بیمارستان امیرالمومنین (ع) کردکوی، به بیماران تالاسمی خدمات درمانی ارائه می‌شود.

احمد قویدل، کانون هموفیلی ایران هم در این مراسم که از طریق ویدئو کنفرانس پخش می‎شد، اظهارداشت: در کشور بیش از 200 هزار بیمار خاص داریم که برنامه‌ریزی مسئولان باید به گونه‌ای باشد که اعتبارات موردنیاز به این بخش اختصاص پیدا کند.

وی افتتاح مراکز جامع بیماران خاص را روزنه‌های امید در بهبود وضعیت رسیدگی به بیماران خاص دانست و گفت: افتتاح این مراکز مایه امید و دلگرمی بیماران خاص است. استان‌هایی که فاقد این مراکز بودند، امروز دارای مراکز جامع بیماران خاص شده‌اند و می‌توانند خدمات بهتری به این دسته از بیماران ارائه دهند.

انتهای پیام/م

R41471/P1486/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۸۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، کیان دهراب‌پور، اظهار کرد: در سامانه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، یک هزار و ۲۰۳ نفر بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان ثبت شده است که تعداد ۸۶۵ نفر از این بیماران به طور مداوم (هر ۱۰ روز تا دو هفته) از انتقال خون استان، فرآورده خونی دریافت می کنند.

وی ادامه داد: میزان استفاده از خون بستگی به درجه تالاسمی افراد دارد اما هر فرد تالاسمی مداوم در اصفهان به طور متوسط در هر بار مراجعه، دو واحد «گلبول قرمز کم لکوسیت» استفاده می‌کند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان تصریح کرد: میزان استفاده افراد هموفیلی با تالاسمی متفاوت است و افراد هموفیلی بسته به وزن بیمار بین یک تا سه کیسه خون استفاده می‌کنند.

وی تاکید کرد: افراد هموفیلی و تالاسمی هر دو بیماری با جنبه ژنتیک هستند که به فرآورده خونی نیاز دارند اما نوع نیاز آن ها با هم متفاوت است به گونه ای که افراد هموفیلی در فاکتورهای انعقاد خون و افراد تالاسمی در گلبول قرمز مشکل دارند.

دهراب‌پور گفت: تالاسمی ها به طور میانگین هر دو هفته یک بار فرآورده گلبول قرمز استفاده می‌کنند اما افراد هموفیلی زمانی که دچار مشکل می‌شوند نیاز پیدا می‌کنند.

وی اضافه کرد: تالاسمی یکی از شایع‌ترین اختلال‌ها و بیماری‌های خونی است که به طور ژنتیکی از نسلی به نسل دیگر انتقال پیدا می‌کند.

استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان بیان داشت: با تمهیدات دیده شده، سازمان انتقال خون ایران بهترین و با کیفیت ترین خدمات را در سریع ترین وقت به این بیماران ارائه می‌نماید که از جمله این خدمات، استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت برای این بیماران است تا کم ترین عوارض در تزریق مداوم فرآورده خونی برای آنها ایجاد شود.

وی یادآور شد: این اداره کل، کاهش آلام بیماران و پشتیبانی از سلامت و درمان بیماران نیازمند به خون را با تامین خون و فرآورده سالم و کافی مسوولیت و ماموریت اصلی خود می‌داند و تلاش دارد تا با افزایش کیفیت و کمیت خون و فراورده‌ها به این مهم دست یابد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903948

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم