Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-25@10:12:29 GMT

ر. کلانتری، فرزند کدام کلانتری است؟ +سند

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۸۸۸۱۵

ر. کلانتری، فرزند کدام کلانتری است؟ +سند

صراط:

پس از آنکه در پی انتشار خبری تحت عنوان استخدام‌های خانوادگی فله‌ای در اداره کل محیط زیست استان تهران در این خبرگزاری، جوابیه اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران به همراه پاسخ تسنیم منتشر شد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، طی گفت‌وگویی یک‌جانبه با یکی از رسانه‌ها، بدون آنکه پای سوال و جوابی در میان باشد، بار دیگر، موضوع استخدام‌های خانوادگی در این اداره کل را تکذیب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکذیبی که بر خلاف تصور کلانتری، پایان پرونده استخدام‌های خانوادگی در اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران نیست، بلکه آغاز ورود سایر رسانه‌ها به این پرونده است:

به گزارش تسنیم «تابناک» ساعاتی پیش در واکنش به اظهارات کیومرث کلانتری نوشت:

در پی انتشار اخباری پیرامون استخدام‌های خانوادگی در اداره کل محیط زیست استان تهران، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان در گفت‌وگو با رسانه‌ها، همه چیز را تکذیب کرد؛ تکذیبی که مستندات حکایت از کذب بودنش دارد!

به گزارش «تابناک»، بر اساس اسنادی که در اختیارمان قرار گرفته، شواهد و قرائن حکایت از واقعی بودن رویدادی دارد که در برخی اخبار روایت شده اما مدیرکل استان آنها را کذب می‌خواند؛ اینکه شماری از افراد مرتبط با برخی مسئولان در اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران به کار گمارده شده‌اند و به زبان ساده‌تر، شاهد استخدام‌های خانوادگی در این مجموعه هستیم.


رویدادی که می‌شود نمونه آن را در دو سند زیر دید که حکایت از استخدام «ر-کلانتری» و «ک-منصورکیایی» [اسامی این افراد نزد «تابناک» محفوظ است] در این اداره کل دارند:

البته نه استخدام های صورت گرفته به صورت خانوادگی به این دو مورد محدود می‌شود و نه مستنداتی که در این خصوص در اختیار «تابناک» قرار گرفته اما ظاهرا مدیرکل ترجیح می‌دهد همه این موارد را ندید گرفته و از ابزار «تکذیب» برای رفع و رجوع اخبار افشا شده بهره بگیرد. اینجاست که جا دارد از وی بپرسیم:

آیا خانم «ر-کلانتری» با آقای کیومرث کلانتری، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران نسبتی دارند یا خیر؟
در خصوص استفاده از سهمیه فرزندان ایثارگران و استفاده از این سهمیه در استانی دیگر (به جای کرمانشاه، در تهران استفاده شود) چه توضیحی دارید؟ آیا این کار منطبق با قانون و همراه با طی مراحل قانونی بوده؟
آیا خانم «ک-منصورکیایی» با آقای عباسعلی منصور کیایی، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل نسبتی دارد یا خیر؟
آیا شرایط استخدام برای این دو خانم‌ با شرایط استخدام سایر فرزندان ایثارگر شهرستان‌های استان تهران یکسان بوده؟
اگر همان گونه که مدیرکل مدعی شده، فردی انصراف داده و فرد دیگری جایگزین شده، آیا روند جایگزینی عادلانه بوده و هیچ گزینه دیگری جز این گزینه ها وجود نداشته است؟
آیا واقعا استفاده از سهمیه به‌کارگیری به صورت قرارداد طرح خرید خدمت که برادر معاون پایش اداره کل (در مرحله گزینش) و فرزند معاون فنی اداره کل (در مرحله گزینش) و برادر مدیریت عملکرد و بازرسی اداره کل (مشغول به کار) را جذب و ورود به اداره کل و ... را گامی جهت استخدام نمی‌دانید؟
اگر قرار به جذب افراد بصورت قرارداد خرید خدمت است، چرا در حالی که تعدادی محیط‌بان در منطقه حفاظت شده کویر به صورت شرکتی در حال انجام کارند اولویت به کسان دیگری داده شده است؟!

اما به نظر می‌رسد علاوه بر پرسش‌هایی که تابناک مطرح کرده است سازمان حفاظت محیط زیست باید به این پرسش پاسخ دهد که بر اساس سند زیر که چندی پیش در تسنیم منتشر شد، خانم ر.کلانتری از سوی آقای کیومرث کلانتری با توجه به انصراف آقای نفر به عنوان جایگزین معرفی شده است. آیا در استخدام‌هایی که بر اساس مجوزهای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی انجام می‌شود، در صورت انصراف یک فرد پذیرفته شده، سازمان مربوطه باید برای معرفی جایگزین اقدام کند یا استان مربوطه می‌تواند رأساً اقدام کند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کلانتری محیط زیست صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی محوطه پل تاریخی لنگرود از زباله

حسین جهش، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود گفت: این اداره با همکاری اداره میراث شهرستان، بخشداری اطاقور، منابع طبیعی، دهیاری و شورای اسلامی منطقه بلوردکان به مناسبت روز جهانی زمین پاک اقدام به پاکسازی حدود ۵۰۰ کیلوگرم زباله در محوطه پل تاریخی این روستا کردند.

او با بیان اینکه پل تاریخی بلوردکان مربوط به عصر صفوی در روستای بلوردکان بخش اطاقور شهرستان لنگرود واقع شده است، افزود: این پل در محل پیوستن ۲ رودخانه «سیاه رود» و «زیل بره» ساخته شده است.

رئیس اداره محیط زیست لنگرود تصریح کرد: پل خشتی بلوردکان سال ۱۳۸۲ با شماره ثبت ۱۰۷۸۶ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. 

۲ اردیبهشت هر سال روز جهانی زمین پاک است.

این روز فرصتی است برای ترویج فرهنگ حفاظت و نگهداری از زمین و زیستگاهی که در آن زندگی می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست
  • آغاز طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای در نانوایی‌های بروجرد
  • میزبانی تالاب قره گُل بوکان از پرندگان مهاجر و بومی
  • توقیف ۲۰ خودروی تخلیه نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • تقدیر حفاظت محیط زیست اشنویه از دانش آموز حافظ حیات وحش
  • تلف شدن ۴۰ پرنده سبز قبا به دلیل تخلف کندوداران
  • ممنوعیت استفاده از کیسه‌های پلاستیکی در گیلان
  • پاکسازی محوطه پل تاریخی لنگرود از زباله
  • کشف لاشه دو قوچ وحشی از شکارچیان غیرمجاز در قوچان