Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@03:27:19 GMT

ساوانا قدرتمندترین خودرو ایرانی روانه بازار شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۸۹۶۰۲

عظیم خودرو به عنوان یکی از با سابقه‌ترین شرکت‌های فعال در عرصه خودرو، به عنوان جدیدترین تولیدکننده یک شاسی بلند لوکس کشور معرفی شد تا نتیجه سرمایه‌گذاری 35 میلیون دلاری مالک آن به دست مردم کشور برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عظیم خودرو در سال 1381 تاسیس شده و پس از فعالیت 15 ساله در حوزه فروش اقساطی و آسان خودرو به مردم، با خرید سایت تولیدی شرکت زاگرش خودرو در شهر بروجرد استان لرستان تلاش کرد حمایت از تولید ملی و اشتغال‌زایی برای جوانان و متخصصین کشور را عملی و اجرایی کند که محصول اول آن فوتون ساوانا است که لقب قدرتمندترین و گران‌ترین شاسی‌بلند تولید شده در کشور را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین خاطر، مراسمی در روز پانزدهم آبان با حضور مشتریان، اصحاب رسانه و مدیران و پرسنل شرکت عظیم خودرو در محل ساختمان مرکزی آن واقع در جاده مخصوص برگزار شد و رضا عظیمی مالک شرکت «عظیم خودرو» با بیان اینکه وقفه های ایجاد شده در روند حرکت رو به رشد ما به سمت تولید، نتوانست جلوی رسیدن به این هدف مهم را بگیرد، خاطر نشان کرد: خوشبختانه امروز به دستاوردهای خوبی در مسیر تولید رسیده‌ایم و با توجه به شرایط کشور و نیاز بازار، توان افزایش تولید و رسیدن به 2 تا 3 هزار دستگاه در سال برای فوتون ساوانا را داریم.

بیشتر بخوانید:

۲۰۶ صندوق‌دار ۷۲ میلیون شد +جدول قیمت‌ها

عظیمی با بیان اینکه با شرکا و برندهای خارجی دیگر نیز برنامه‌هایی داریم که در زمان مناسب در مورد آنها صحبت می‌کنیم افزود: اکنون زمان حضور فوتون ساوانا در بازار ایران است که خودرویی مطلوب برای به کار گیری حتی در ناوگان پلیس راه و ارگان‌های مختلف در بازار ایران به حساب می‌آید و در این راه آماده ارائه خودرویی متفاوت و با شرایطی مطلوب هستیم.

به گفته مالک عظیم خودرو، با گذشت زمان، حضور فوتون ساوان در بازار این ادعا را ثابت می‌کند که این محصول، خودرویی بسیار کیفی بوده که بهترین قطعات ممکن بر روی آن استفاده شده است.

فوتون ساوانا از یک موتور 2 لیتری توربوشارژ شده 4 سیلندر با فن آوری پاشش مستقیم سوخت بهره می‌برد و توانایی تولید حداکثر قدرت 214 اسب بخار را دارد. این شاسی بلند با یک جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک ساخت شرکت ZF آلمان عرضه می‌شود و دارای استاندارد آلایندگی یورو 5 با مصرف سوخت کمتر از 10 لیتر است. این خودرو، یک شاسی بلند چهارچرخ متحرک محسوب شده و ظرفیت سرنشینان آن هفت نفر است.

از دیگر امکانات و تجهیزات این خودرو می‌توان به استارت کلیدی، ورود بدون کلید، نمایشگر میزان باد چرخ‌ها، سیستم روشنایی روز موسوم به دی لایت، چراغ‌های جلو هالوژنی، سیستم ایمنی اعم از ABS،DAC،ESP،  سان روف، کیسه هوای راننده و سرنشین و کیسه هوای پرده‌ای، کروز کنترل و…اشاره کرد.

 
 

فوتون ساوانا با این مشخصات فنی تبدیل به قوی‌ترین خودروی تولید داخل کشور شده و با پشت سر گذاشتن آزمایش‌ها و تست‌های مربوطه، مجوز شماره‌گذاری را دریافت کرده است. البته قابلیت‌های خارج جاده‌ای فوتون ساوانا می‌تواند آن را به نسبت دیگر رقبا، کاملا متمایز کند.

مهندس بابک وطن خواه مدیرعامل شرکت صنایع تولیدی عظیم خودرو نیز در این مراسم با اعلام اینکه برای سال آینده ظرفیت 15 هزار خودروی هن تنگ و2 هزار دستگاه فوتون ساوانا در کارخانه خودرو سازی این شرکت در بروجرد وجود خواهد داشت که درصدد به نتیجه رسیدن این امر هستیم، اظهار داشت: توان تولید خودروی فوتون ساوانا درهر ساعت 5/3 دستگاه و خودوری هن تنگ 10 دستگاه در ساعت است و با تکمیل خط تولید هن تنگ سالانه امکان تولید ظرفیت 50 هزار دستگاه خودوریی برای فوتون ساوانا وهن تنگ در شرکت صنایع تولیدی عظیم خودرو تولید وجود خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه در سال 98 خودروی هندی ماهیندرا به خطوط تولید اضافه خواهد شد، بیان کرد: تا پایان سال جاری تعداد 250 نفر اشتغال زایی در شرکت ایجاد می‌شود که در صورت تکمیل ظرفیت نهایی این میزان تا یک هزارو 200 نفر هم افزایش می‌یابد.

وطن خواه اضافه کرد: تا اواخر آذرماه خط تولید خودروی هن تنگ آماده مونتاژ خواهد شد و تا سه ماه آینده به افزایش تولید خواهد رسید.

برنامه عقیل مصطفایی معاونت بازاریابی و فروش هلدینگ عظیم خودرو به قیمت نهایی ساوانا اشاره کرد و گفت: فوتون ساوانا 374 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است که برای مشتریان سری اول 10 میلیون تومان تخفیف مدیریتی همراه با عودت مابه التفاوت نرخ ارزی به مبلغ حدود 26 میلیون و 700 هزار تومان لحاظ شده است که البته سود مشارکت و دیرکرد نیز به مشتریان این مرحله تعلق گرفته و جزو کسورات قیمت قرار گرفته است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۹۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو