Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ بنا بر اهمیت برنامه های درمانی و مراقبت بیماران خاص و صعب العلاج شبکه مراکز جامع بیماران خاص به همت مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های معاونت درمان وزارت بهداشت به صورت ویدیو کنفرانس راه اندازی شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند در این آیین گفت: مرکز جامع بیماران خاص استان در زمینی به مساحت 900 متر مربع با زیربنای سه هزار متر مربع در 6 طبقه احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد دهقانی فیروزآبادی افزود: این مرکز با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و جذب کمک های خیرین به میزان 4.5 میلیارد تومان در پایان سال 92 به پایان رسید.

وی بیان کرد: این مرکز مهرماه سال 93 با 60 تخت سرپایی مصوب با حضور مسئولان استانی و دانشگاه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت و مرکز پایلوت کشور محسوب می شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند اظهار داشت: مرکز جامع بیماران خاص استان شامل بخش دیالیز با 20 تخت مصوب، بخش تالاسمی با 10 تخت مصوب، بخش هموفیلی با 10 تخت مصوب، بخش ناباروری با 20 تخت مصوب، آزمایشگاه، بانک خون، فیزیوتراپی، سونوگرافی، دندانپزشکی، اتاق عمل و سالن کنفرانس است.

وی با بیان اینکه بیماران MS ، اوتیسم، PKU، سلیاک، EB، مونوپلی ساکاریدوز بدون تخت بستری از خدمات این مرکز استفاده می کنند یادآور شد: در مجموع 2 هزار و 600 بیمار خاص و صعب العلاج تحت حمایت این مرکز هستند.

وی عنوان کرد: این مرکز دارای 53 پرسنل استخدامی در زمینه های نفرولوژی، داخلی، اطفال، عفونی، زنان، رایدولوژی، اورولوژی، پزشک عمومی، پاتولوژی، دندادنپشک، فیزیوتراپیست، پرستاری، اتاق عمل، بیهوشی، پرستاری، اتاق عمل، بیهوشی، مددکاری، تغذیه، اداری و مالی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند افزود: در مجموع 285 بیمار دیالیز، 160 بیمار هموفیلی، 77 بیمار تالاسمی، 208 بیمار ام اس، 183 بیمار پیوندی، 17 بیمار EB، 65 سلیاک،84 بیمار اوتیسم، 36 بیمار PKU، چهار بیمار پلی مونوساکاریدوز و یکهزار و 460 بیمار نابارور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این آیین گفت: امروز به صورت ویدیوکنفرانس شبکه مراکز بیماران خاص در 83 مرکز در 59 دانشگاه به بهره برداری رسید که این مراکز علاوه بر تشخیص، درمان و تأمین دارو، خدمات ‌توانبخشی و دندانپزشکی نیز به بیماران خاص ارائه می‌دهند.

سید حسن قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه حدود 40 بیماری از نظر ما خاص محسوب می شود افزود: آنچه قانون برای آن اعتبار پیش بینی کرده سه بیماری است که دولت و مجلس هزینه های بیماران را پرداخت می کند.

وی بیان کرد: بیماران خاص زیادی در کشور وجود دارند که متقاضی دریافت خدمات هستند در حالیکه وزارت بهداشت در این زمینه تصمیم گیرنده نیست.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مهمترین عامل، پیشگیری از بیماری های خاص و صعب العلاج است و این مهم نیاز به آموزش والدین، مشاوره های قبل و حین بارداری و از این قبیل اقدامات دارد.

وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران و نظام سلامت با کمک انجمن های مختلف همکاری های خوبی برای پیشگیری بیماری های خاص داشته است.

قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: در برخی بیماری های خاص هزینه ها چند 10 برابر بیمار معمولی است حتی برخی بیماران در طول سال بیش از یک میلیارد تومان هزینه می کنند.

وی یادآور شد: دولت و مجلس به بیماران خاص توجه دارند اما باید دولت و مجلس را به عنوان پدر خانواده در نظر گرفت چون پدر خانواده حتما در هزینه ها اولویت بندی دارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بسیاری از بیماران خاص در اینکه مبتلا به بیماری شده اند بی تقصیر بوده و گناهی نداشته اند نباید اجازه داد درد دیگری به این افراد افزوده شود.

وی اظهار امیدواری کرد؛ موسسه های بیمه به آن درجه از توانمندی، برنامه ریزی و اولویت بندی برسند تا بتوانند نیازهای این بیماران را در همه گروه ها فراهم کنند.

قاضی زاده هاشمی گفت: وزارت بهداشت نیز تلاش کرده برای هر کدام از این بیماری ها انجمن هایی تشکیل دهد امید است اکنون که در حال تدوین بودجه سال آینده هستیم دولت و مجلس یکبار برای همیشه این مشکل را رفع کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران خانواده خراسان جنوبی سلامت وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۹۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی بالاتر از میانگین کشوری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: شاخص اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی در خراسان جنوبی سال گذشته افزایش چشمگیری نسبت به سالیان قبل‌تر داشته است.


دکتر مهیار محمدی فرد افزود: بر اساس گزارش اعلام شده از سوی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، در سال ۱۴۰۲ با شاخص (PMP) ۱۶.۸۷ در مقوله اهدای عضو، بالاتر از میانگین کشوری قرار گرفته است.


سال ۱۴۰۱، شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی ۱۱.۳۰ اعلام شده بود.


وی گفت: سال ۱۴۰۲ با هماهنگی‌های انجام شده و اخذ رضایت از خانواده‌های بیماران مرگ مغزی خراسان جنوبی، مقدمات اهدای اعضای ۱۴ بیمار مرگ مغزی فراهم شد.


سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: از آغاز سال ۱۴۰۳ نیز دو مورد اهدای عضو از بیماران خراسان جنوبی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش بیش از ۵ درصدی شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی
  • شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی بالاتر از میانگین کشوری
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود
  • راه اندازی ۱۱ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی