Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج اراک گفت: ۲۸۰ دانش‌آموز دختر اراکی صبح روز سه‌شنبه ۲۲ آبان‌ماه به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام می‌شوند. ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۴ استانها مرکزی نظرات

سرهنگ محمدرضا عسگری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به اردوهای راهیان نور اراک اظهار داشت: سومین مرحله از راهیان نور دانش‌آموزی در بخش خواهران شهرستان اراک به مناطق جنگی دفاع مقدس اعزام می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این گروه از راهیان نور در قالب 7 دستگاه اتوبوس صبح روز سه‌شنبه 22 آبان‌ماه به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام می‌شوند.

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج اراک تصریح کرد: در این مرحله 280 دانش‌آموز دختر از حوزه مقاومت بسیج شهید فهمیده عازم مناطق جنگی هستند و تاکنون 400 نفر هم در دو مرحله قبل به این مناطق اعزام شده‌اند.

عسگری با اشاره به تاثیرگذاری اردوهای راهیان نور گفت: اردوهای راهیان نور فرصتی است تا با تبیین ارزش‌های دفاع مقدس افکار دانش‌آموزان را برای مقابله با هجمه‌های دشمنان تقویت کنیم، بنابراین برگزاری این اردوها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده که در شرایط فعلی بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است.

وی بیان کرد: این اردوها با هدف ایجاد تحول روحی و معنوی در میان قشر جوان و نوجوان جامعه انجام می‌شوند که می‌تواند کمک شایانی به نهادینه‌سازی فرهنگ مقاومت و ایثارگری داشته باشد.

دفاع مقدس یکی از درخشان‌ترین دوره‌های تاریخی کشور ماست

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج اراک با اشاره به اهمیت دوران دفاع مقدس و راهیان نور گفت: دوران دفاع مقدس یکی از درخشان‌ترین برهه‌های تاریخی کشور ما به شمار می‌رود که مسئولان ما در معادلات و مناسبات جهانی از دستاوردهای آن استفاده می‌کنند.

وی افزود: دانش‌آموزان در قالب کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی با بخشی از تاریخ هشت سال دفاع مقدس آشنا می‌شوند که این اردوها برنامه خوبی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.

عسگری خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان در اردوهای راهیان نور ایثار و مجاهدت رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس را در آن دوران سخت از نزدیک لمس می‌کنند و در دنبال کردن راه شهدا ثابت قدم‌تر خواهند شد.

وی اضافه کرد: اعزام کاروان راهیان‌نور دانش‌آموزی در انتقال و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بسیارحائز اهمیت است و بزرگداشت فرهنگ ارزشمند و غنی شهادت، جهاد و ایثار یکی از برکات اردوی راهیان نور است که خوشبختانه همه ساله در قالب اعزام‌های مختلف انجام می‌شود.

انتهای پیام/ن

R41371/P1361/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۰۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۹۳۰ هزار دانش‌آموز در سال تحصیلی گذشته

آمار جدید بازماندگان از تحصیل اعلام شد. بررسی داده‌های مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ در مقاطع تحصیلی مختلف ۹۲۹ هزار و ۷۹۸ نفر از تحصیل بازماندند. سال گذشته، ۱۵ تا ۱۷ ساله‌ها بیشترین تعداد بازماندگی از تحصیل را داشتند.

به گزارش تجارت نیوز؛ روند افزایشی آمار بازماندگان از تحصیل در ایران ادامه دارد. تازه‌ترین آمار‌هایی که اعلام شده نشان می‌دهد که سال تحصیلی گذشته بیش از ۹۲۹ هزار نفر از تحصیل بازماندند.

آموزش و پرورش در ایران با چالش‌های زیادی از جمله بازماندگی از تحصیل، ترک تحصیل، افت کیفیت تحصیلی دانش‌آموزان و... مواجه است. نتایج آزمون‌های بین‌المللی و آزمون‌های داخلی هم نشان از افت کیفیت تحصیلی دانش‌آموزان ایرانی می‌دهد.

کارشناسان دلایل مختلفی برای وضعیت نابسامان آموزش عمومی در کشور عنوان می‌کنند؛ از عوامل فرهنگی گرفته تا اقتصادی. نکته مهمی که هم کارشناسان به آن اشاره کرده‌اند، هم مرکز پژوهش‌های مجلس به آن پرداخته، فقر است. تحلیل‌هایی که در این حوزه شده، نشان می‌دهد که فقر عامل اصلی بازماندگی از تحصیل و ترک تحصیل کودکان در ایران است.

مرکز آمار ایران در تازه‌ترین گزارش خود از شاخص‌های اجتماعی به وضعیت تحصیلی افراد از جمله نرخ باسوادی، ترک تحصیل و بازماندگی از تحصیل پرداخته است. بررسی داده‌های این مرکز نشان می‌دهد که سال تحصیلی گذشته (۱۴۰۱-۱۴۰۲) در مقاطع تحصیلی مختلف ۹۲۹ هزار و ۷۹۸ نفر از تحصیل بازماندند.

پیش از این مرکز پژوهش‌های مجلس، آمار بازماندگی از تحصیلی در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ را ۹۱۱ هزار و ۲۷۲ نفر اعلام کرد. بر این اساس، آمار بازماندگی از تحصیل در سال تحصیلی گذشته نسبت به سال قبل از آن، حدود ۲ درصد افزایش داشته است.

بررسی جزئیات آمار‌های بازماندگی از تحصلی نشان می‌دهد که بیشترین آمار بازماندگان از تحصیل مربوط به مقطع متوسطه دوم است.

سال تحصیلی گذشته جمعیت ۱۵ تا ۱۷ ساله‌ها، سه میلیون و ۵۵۲ هزار و ۸۸۹ نفر بود. از این میان، ۵۵۶ هزار و ۹۹۴ نفر از آن‌ها از تحصیل بازماندند. ۲۹۵ هزار و ۱۰۱ نفر از بازماندگان از تحصیل در این مقطع را پسران و مابقی را دختران تشکیل می‌دهند.

جمعیت در سن مقطع متوسطه اول یعنی ۱۲ تا ۱۴ ساله‌ها در سال تحصیلی گذشته، سه میلیون و ۹۸۰ هزار و ۸۳۷ نفر بود. از این میان، ۱۹۷ هزار و ۶۹۰ نفر از آن‌ها از تحصیل بازماندند. حدود ۹۸ هزار نفر از بازماندگان از تحصیل در این مقطع را پسران و حدود ۹۹ هزار نفر را هم دختران تشکیل می‌دهند.

همچنین جمعیت کودکان ۶ تا ۱۱ سال در سال تحصیلی گذشته، ۹ میلیون و ۸۶ هزار و ۸۰۵ نفر بود. از این میان، ۹۶ هزار و ۲۰۲ نفر از پسران و ۷۸ هزار و ۹۱۲ نفر از دختران از تحصیل بازماندند. یعنی در مجموع ۱۷۵ هزار و ۱۱۴ نفر از کودکان ۶ تا ۱۱ نامشان در آمار بازماندگان از تحصیل ثبت شد.

در بخش دیگری از داده‌های مرکز آمار ایران به نرخ ترک تحصیل دانش‌آموزان پرداخته شده است. آنطور که این آمار‌ها نشان می‌دهد نرخ ترک تحصیلی سال تحصیلی گذشته در مقطع ابتدایی ۱.۲ درصد است. سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۴۰۱ نرخ ترک تحصیل در این مقطع ۹۵/. درصد بود.

نرخ ترک تحصیل سال گذشته در مقطع متوسطه اول، ۵.۴۷ درصد بود. سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱، اما نرخ ترک تحصیل در این مقطع ۴.۳۶ درصد بود. یعنی نرخ ترک تحصیل در این مقطع طی یک سال، حدود یک درصد افزایش داشت.

دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم، ترک تحصیل بیشتری نسبت به مقاطع دیگر داشتند. نرخ ترک تحصیل این مقطع در سال تحصیلی گذشته، ۴.۰۴ عنوان شده که نسبت به سال پیش از آن، حدود ۱.۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

پیش از این مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی با بررسی وضعیت آموزش عمومی در ایران نوشت، نرخ جذب بسیار ناچیز کودکان بازمانده از تحصیل در کنار تعداد بالای ترک تحصیل سالانه (از ۲۷۰ هزار تا ۳۴۷ هزار نفر) موجب شده است تا روند بازماندگی از تحصیل در نظام آموزش و پرورش رو به رشد باشد.

بازوی پژوهشی مجلس در ادامه گزارش خود به نقش عوامل اقتصادی در بازماندگی از تحصیل پرداخت. در این گزارش آمده است که سال ۱۳۹۹ حدود ۷۰ درصد کودکان بازمانده از تحصیل در دهک یک تا پنج قرار داشتند.

بنا بر گزارش این مرکز، دهک دوم با ۲۲ درصد بیشترین سهم بازماندگی از تحصیل را به خود اختصاص داده است. بررسی این داده‌ها نشان می‌دهد که استان سیستان و بلوچستان با بیش از ۷۳ درصد دارای بیشترین نرخ فقر کودکان بازمانده از تحصیل را در سال ۱۳۹۹ داشت.

دیگر خبرها

  • دختر وزنه‌بردار ایران به جام‌جهانی تایلند اعزام نمی‌شود
  • آیا همه رزمنده‌ها روزه می‌گرفتند؟
  • راهیان نور ابزار تبیین دوران دفاع مقدس است
  • ترک تحصیل ۹۳۰ هزار دانش‌آموز در سال تحصیلی گذشته
  • پیکر شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی سومار تفحص شد
  • بازدید ۵۰ هزار زائر و گردشگر از یادمان‌های دفاع مقدس ایلام
  • بیش از ۵۰ هزار نفر زائر و گردشگر از یادمان‌های دفاع مقدس ایلام بازدید کردند
  • شعر یک معلم برای دانش‌آموز بیمارش در حضور رهبر انقلاب + فیلم
  • شعرخوانی برای دانش آموز سرطانی در حضور رهبر انقلاب
  • همایش پیشکسوتان جبهه و جنگ در اراک برگزار می‌شود