Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: تخم مرغ وارداتی با قیمت مصوب ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان از این هفته توزیع می‌شود. ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۰ اقتصادی صنعت و تجارت کشاورزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمید ورناصری با اشاره به اینکه تقاضای بازار در نیمه دوم سال معمولاً افزایش می یابد افزود: وزارت جهاد کشاورزی و ستاد تنظیم بازار به منظور مدیریت بازار تخم مرغ در کشور از این هفته توزیع تخم مرغ وارداتی با قیمت مصوب 13 هزار و 800 تومان را آغاز می کند و این طرح تا هفته های بعدی نیز ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: به منظور ایجاد تعادل در بازار عرضه و تقاضای تخم مرغ تاکنون براساس مجوز دولت حدود 6 هزار تن تخم مرغ از کشورهای آسیای میانه و ترکیه وارد شده است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام تاکید کرد: میزان واردات تخم مرغ محدود است و در زمانی که بازار به تعادل برسد واردات معنا نخواهد داشت.
ورناصری افزود: براساس اطلاعات ارائه شده از معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی میزان تولید تخم مرغ در کشور حدود 900 هزار تن است که چنانچه میزان تقاضا متعادل شود نیاز بازار از تولیدات داخل تأمین می شود و مشکلی از جنبه تأمین نیاز نخواهیم داشت.
وی درباره علت افزایش قیمت تخم مرغ در مصوبه ستاد تنظیم بازار گفت: سال گذشته تخم مرغ وارداتی با قیمت مصوب 12 هزار و 600 تومان عرضه شد اما امسال با توجه به افزایش هزینه های تولید و مرغداری های داخل کشور به منظور حمایت از تولید کننده داخلی و جلوگیری از وارد شدن ضرر و زیان به آنها ستاد تنظیم بازار قیمت 13 هزار و 800 تومان را تأیید کرد.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام با بیان اینکه در سال گذشته به علت شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان 25 میلیون قطعه مرغ از چرخه تولید به ویژه در واحدهای مرغ تخم گذار از چرخه تولید خارج شد، افزود: سال گذشته برای تنظیم و تعادل در بازار مصرف به ناچار تخم مرغ مورد نیاز بازار از واردات تأمین شد اما امسال با همکاری اتحادیه ها و تشکل های مرغداران و حمایت دولت شاهد ایجاد تعادل در تولید تخم مرغ داخلی هستیم.
ورناصری تاکید کرد: واردات و توزیع تخم مرغ برای جلوگیری از وارد شدن آسیب به مصرف کنندگان است تا از این طریق بتوانیم قیمت ها را مدیریت کنیم.
وی درخصوص تأمین نهاده های مورد نیاز واحدهای مرغداری گفت: امسال در مقایسه با سال گذشته 25 تا 30 درصد میزان واردات و تأمین کنجاله سویا و ذرت افزایش یافته است و همچنین موجودی انبارها در بنادر جنوب و شمال کشور نیز به اندازه کافی و نیاز واحدهای مرغداری را پاسخگو خواهد بود.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام افزود: نهاده های مورد نیاز واحدهای مرغداری با همکاری بخش دولتی و خصوصی که شامل اتحادیه ها و تشکل های مرغداری است در بین واحدهای مرغداری توزیع می شود.
ورناصری گفت: هم اکنون بخش خصوصی به عنوان مباشر ستاد تنظیم بازار تعامل خوبی با شرکت پشتیبانی امور دام دارد و مرغداران می توانند سهمیه های خود را از اتحادیه ها و تشکل های مربوط و ادارات کل شرکت پشتیبانی امور دام در استان ها دریافت کنند.
وی تصریح کرد: هیچ گونه مشکلی به لحاظ حمل و نقل نهاده های مرغداران وجود ندارد و براساس آمار گمرک و بنادر روزانه فقط 2 هزار کامیون از خروجی بندر امام این محموله نهاده ها را منتقل می کنند.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: هم اکنون افزایش کرایه حمل از مشکلات مرغداران است که باید برای آن یک روش قانونمندی تعریف شود تا رانندگان و مرغداران هر دو منتفع شوند.

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,78,83/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۱۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روغن بیش از ۶ درصد افزایش یافت

علیرضا اشرفی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار سال گذشته بیش از یک میلیون و ۹۵۰ هزارتن روغن  تولید شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیش از ۶ درصد رشد داشته است.

به گفته او، با توجه به شرایط مساعد عرضه و تقاضا، روغن به قیمت مصوب و حتی کمتر از نرخ مصوب بدست مصرف کننده می رسد.

اشرفی با بیان اینکه کمبودی در عرضه روغن نداریم، افزود: با توجه به اتخاذ تدابیر صورت گرفته برای ایام ماه رمضان و نوروز، کمبودی در توزیع روغن نداریم.

دبیر انجمن روغن نباتی گفت: با توجه به تمهیدات دولت و همکاری صنعت روغن نباتی، تغییری در حوزه قیمت روغن نباتی در کوتاه مدت نداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اتفاق عجیب برای تارا و شاهین/ قیمت این دو خودرو در بازار ترکید!
  • توزیع گسترده گوشت منجمد و گرم وارداتی گوسفندی در بازار یزد
  • میوه با قیمت مناسب در کهگیلویه توزیع می شود
  • تولید روغن بیش از ۶ درصد افزایش یافت
  • راه اندازی شبکه نظام‌مند توزیع کالا‌های اساسی در قم با شناسایی ۲۵۰ کاسب امین 
  • نظارت بر بازار قم امسال افزایش می‌یابد
  • فضای بازار در قم برای گران فروشان باید ناامن شود
  • نظارت بر بازار در سال جدید افزایش خواهد یافت
  • بازار رمزارز‌ها / صعود دوباره بیت‌کوین به ۷۰ هزار دلار
  • تداوم طرح توزیع میوه تنظیم بازار در فارس