Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: دستگاه‌ های اجرایی موظف هستند از اول آبان ماه امسال بیمه تکمیلی درمان ایثارگران شاغل و بازنشسته دستگاه خود را برقرار کنند.

به گزارش ایرنا از بنیادشهید، مهدی ایزدی روز دوشنبه با اعلام این مطلب افزود: این مساله پس از تصویب در هیات دولت به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شده و اطلاع‌ رسانی لازم نیز انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ماده 13 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران گفت: بر اساس این ماده دولت موظف است، 100 درصد هزینه‌های بیمه همگانی و مکمل ایثارگران و افراد تحت تکفل آنان را پرداخت کند و در تبصره‌های همان ماده نوع اجرا برای ایثارگران مشخص شده است که بر اساس آن بیمه ایثارگران شاغل و بازنشسته در دستگاه‌های اجرایی بر عهده خود دستگاه‌ها، ایثارگران تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی بر عهده تأمین اجتماعی و ایثارگران غیرشاغل بر عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
ایزدی افزود: در مقطعی مقرر شده بود از سرفصل بودجه دستگاه‌ها برداشته شود و تمام ایثارگران به صورت یکنواخت تحت پوشش بنیاد قرار بگیرند. در پی این تصمیم، ایثارگران بعضی از دستگاه‌ها که امکانات بهتری دارند نسبت به نوع بیمه بنیاد اعتراض داشتند که خدمات آن‌ها کاهش پیدا کرده است. در این بین بودجه مربوط به این خدمات از بودجه دستگاه‌ها کسر نشد و در واقع هزینه‌ای اضافی بر بنیادشهید تحمیل شد.
معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید در خصوص تصمیم جدید برای واگذاری بیمه درمانی شاغلان و بازنشستگان به دستگاه‌ها گفت: این تصمیم دولت بر اساس قانون گرفته شده است و مصوبه اخیر دولت در این باره نیز تأکیدی بر اجرای این قانون مصوب مجلس شورای اسلامی بود. بر همین اساس دستگاه‌ها موظف هستند از اول آبان ماه امسال بیمه درمان تکمیلی با تعهدات بیمه بنیاد را درباره ایثارگران خود برقرار کنند.
ایزدی اظهار داشت: ممکن است در فاصله این تصمیم و برقراری آن در دستگاه‌ها مدت زمانی فاصله ایجاد شود اما هیچ خللی در اجرای این کار وارد نمی‌شود و دستگاه و بیمه پوشش‌دهنده موظف به ارائه خدمات از اول آبان هستند و دولت نیز بر این مسئله تأکید دارد.
وی با بیان اینکه پیش از مصوبه جدید بیش از یک میلیون و 700 هزار نفر از ایثارگران تحت پوشش خدمات بیمه‌ای بنیادشهید بودند، افزود: 420 هزار نفر از ایثارگران شاغل و بازنشسته دستگاه‌های اجرایی هستند که پس از این تحت پوشش بیمه دستگاه‌ها قرار می‌گیرند. همچنین گروه‌های خاص ایثارگران مانند والدین و همسران شهدا و جانبازان می توانند به میزان 70 درصد از بیمه بنیاد استفاده کنند.
اجتمام* 7268*1193

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بنيادشهيد بيمه تكميلي شاغلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روح و روانم خیلی درگیر است و افسردگی امانم را بریده است، اما نمی‌توانم هزینه جلسات مشاوره با روانشناس را بپردازم. این گفته مسعود، جوان ۳۵ ساله است.
خدمات روانشناسی خدمات با تعرفه‌های بالایی است؛ به طوری که بیش از ۷۰ درصد مردم توانایی مراجعه به روانشناسان را ندارند. بهرام عین الهی،وزیر بهداشت سال گذشته از تحت پوشش قرار دادن این خدمات خبر داد.

اکنون ۲۰ درصد افراد جامعه به نوعی دچار اختلالات روان هستند و نیاز به حدود ۱۰۰ هزار روانشناس و مشاور داریم .براساس طبقه بندی‌های بین‌المللی، حدود ۴۰۰ نوع بیماری روانی داریم که سازمان روانشناسی و مشاوره نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا افراد جامعه به این‌ اختلالات دارد.

بیشتر بخوانید: نرخ پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات

رئیس سازمان بیمه سلامت محمد مهدی ناصحی می‌گوید «سازمان بیمه سلامت خدماتی مانند روان درمانی فردی، خانواده درمانی، گروه درمانی و خدمت مشاوره را تحت پوشش قرار داده است».
به گفته ناصحی «سهم پرداختی سازمان در بخش سرپایی جهت خدمات فوق، معادل ۷۰ درصد تعرفه دولتی است».

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره علی فتحی آشتیانی به فارس می‌گوید« آنچه وزیر بهداشت درباره بیمه خمدات روانشناسی گفته این است که خدمات بیمه‌ای فقط مشمول روانشناسانی می‌شود که تخصص روانشناسی بالینی و سلامت دارند.اما اگر کسی نیاز به خدمات روانشناسی عمومی، تربیتی، شخصیت،مشاوره خانواده، شغلی و در کل که ۱۴ رشته می‌شود این رشته‌ها مشمول بیمه نمی‌شود.»

در حالی که به گفته رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تعداد متخصصان رشته‌های روانشناسی بالینی و سلامت بسیار کم است و همه خدمات روانشناسی نیازمند پوشش بیمه‌ای هستند؛اما برداشت وزارت بهداشت این بوده که روانشناسی فقط مشمول این دو گرایش است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1228740 برچسب‌ها روان شناسی

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن