Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@17:13:25 GMT

دومین همایش سواد رسانه ای به کار خود پایان داد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۹۲۵۱۹

دومین همایش سواد رسانه ای به کار خود پایان داد

تهران-ایرنا- دومین همایش سواد رسانه ای و اطلاعاتی که با موضوع «خانواده» با حضور اساتید دانشگاهی و کارشناسان رسانه از 19 آبان ماه در سالن همایش های وزارت ارشاد آغاز شد امروز دوشنبه طی آیینی به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا این همایش با محورهای «سواد رسانه ای و اطلاعاتی، خانواده و توانمندسازی»، «سواد رسانه ای و اطلاعاتی، خانواده و سبک زندگی»، «سواد رسانه ای و اطلاعاتی، خانواده و آموزش» و «سواد رسانه ای و اطلاعاتی، خانواده، دین و اخلاق» برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** فیلم جشن دلتنگی منتخب داوران همایش سواد رسانه ای و اطلاعاتی شد
در آیین پایانی این همایش مقاله های برتر و پس از قرائت بیانیه هیات داوران پنج فیلم برگزیده جشنواره فجر سال گذشته با موضوع سواد رسانه ای با عناوین «خجالت نکش»، «اتاق تاریک»، «به وقت شام»، «جشن دلتنگی» و «لاتاری» را شایسته تقدیر و از این میان فیلم «جشن دلتنگی» به عنوان منتخب داوران به تهیه کنندگی علی قائم مقامی و کارگردانی پوریا آذربایجانی تقدیر شد.
دبیرکل دومین همایش سواد رسانه ای و اطلاعاتی در آیین اختتامیه این همایش گفت: از ابتدای امسال توفیق داشتیم سه کارگاه در حوزه سواد رسانه ای و کسب و کارهای فرهنگی دیجیتال برگزار کنیم.
افراسیابی افزود: سواد رسانه ای پنج لایه دارد، رژیم و شیوه مصرف این نوع سواد بیشتر از سایر رشته ها مختص مخاطب است و بیشتر در مقطع ابتدایی کاربرد دارد چون عادت واره های مصرف در این دوره شکل می گیرد.
وی افزود: بحث تفکر انتقادی و قدرت «نه» گفتن از جمله آموزه های این سنین است و به عبارتی اخلاق کاربردی را پرورش می دهد.رویکرد ویژه در این بخش به سوی انجمن اولیا و مربیان لازم است.چون در تربیت باید همسویی وجود داشته باشد.آموزش کودک بدون آموزش والدین موثر نخواهد بود.
افراسیابی گفت: پس از اینها می رسیم به این که دانش آموز مقطع متوسطه قدرت تجزیه و تحلیل و اقناع را یاد بگیرد و پس از تولید محتوای سالم و ایمن در بالاترین نقطه سواد رسانه ای قرار می گیرد.
وی محتوای کارگاه های آموزشی برگزار شده از ابتدای امسال را در جهت این آموزش ها عنوان کرد و افزود: در این سه روز همایش هم کارگاه های مرتبط و نشست هایی با محوریت تجربه نگاری در حوزه سواد رسانه ای برگزار شد که طی آن حدود 60 مقاله در پنل های تخصصی مختلف ارائه گردید.
افراسیابی گفت: ما امروز نیاز به مخاطب شناسی و مخاطب سنجی داریم.تمام مشکلات ما با تربیت یک نسل مسئول حل می شود که این به دست معلمان تحقق پذیر است.
فراهنگ**3009** 1418

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي رسانه سواد رسانه اي همايش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۲۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با «مثبت آموزش» به روز باشید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه آموزش سیما، برنامه «مثبت آموزش» با توجه به هدف شبکه آموزش که فرصت برابر آموزشی و توجه به عدالت آموزشی است، به بخش های مختلف فرهنگی، سواد آموزشی، سواد مالی، سواد رسانه، سواد اجتماعی به صورت کارشناسی وگفتارها و داستان های کوتاه آموزشی، سلامت دانش آموزی و کارشناسی سلامت محور و … می پردازد.

در بخش صبحگاهی با محوریت تقویم تاریخ، اخبار و … اتفاقات روز را مرور می کند. در این بخش با تغذیه دانش آموزی و ورزش همگانی سبک های مختلف ورزش دانش آموزی را معرفی و بحث سلامت ورزشی را پیگیری می کند. همچنین در بخش فرهنگی اخبار و رویداد های جذاب فرهنگ و هنر مرور می شود.

مطالبات عمومی و پیگیری مطالبات و بررسی رویدادها و مناسبت ها در بخش های مختلف ملی و آیینی، توجه ویژه به نوجوانان و جوانان به صورت معرفی استعدادها و ظرفیت های مستعد، بررسی روند مطالبات معلمان و مسایل مرتبط با آموزش و پرورش به صورت مستقل، جذب و پخش تولیدات مردمی، روایت زندگی مردمی و نگاه ملی و آیینی به مناسب های تقویمی و تبیینی از دیگر رویکردهای قابل توجه برنامه «مثبت آموزش» است.

این برنامه در ساعات نیمروزی و عصرگاهی نیز تا حدود ساعت ۱۸ ادامه خواهد داشت و با مرور برنامه های پخش شده در شبکه آموزش به بررسی اخبار و مسایل روز و آموزش مطالب علمی و همچنین جهاد تبیین در زمینه دستاوردهای علمی و فرهنگی و آموزشی کشور نیز خواهد پرداخت.

برنامه «مثبت آموزش» به تهیه کنندگی سید احسان میرمحمد علی و محمد بخشایش هر روز از ۸ صبح تا ۱۸ به صورت متناوب و در ۱۵ دقیقه پایانی هر ساعت پخش می شود.

کد خبر 6087936 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت
  • همایش دوچرخه سواری عمومی شهر غلامان
  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • آخرین مهلت ارسال اثر به دومین رویداد «اهدای جایزه جوانی جمعیت» در همدان 
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • برگزاری دوره سواد رسانه‌ای برای ۱۵۰ معلم در قزوین
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • با «مثبت آموزش» به روز باشید