Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم‌وفناوری ایسکانیوز، مسابقه «تحلیل داده‌های نسل جدید توالی‌یابی(NGS)» اردیبهشت ماه سال جاری از سوی مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا معاونت علمی و با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی برگزار شد. هدف از برگزاری این رویداد شناسایی و تقویت شرکت ها، پژوهشگران، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه ها و پژوهشگاه های فعال در این حوزه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چرا که در دنیای امروز، توانایی جمع‌آوری، تحلیل و استفاده از کلان‌داده ها از اهمیت زیادی برخوردار است. یکی از انواع کلان داده ها، داده های ژنومیکی است که عمدتاً با تکیه بر فناوری توالی یابی نسل جدید (NGS) تولید می شوند. با پیشرفت مداوم روش های توالی یابی، هم اکنون حجم وسیعی از این داده ها با سرعت زیاد تولید می شود و اغلب پژوهشگران معتقدند تحلیل و استفاده از این داده ها تاثیرات چشمگیری بر زندگی بشر دارد.

بر اساس این گزارش، مطابق برنامه‌ریزی صورت گرفته این مسابقه در سه مرحله طراحی شد که هم اکنون مرحله سوم آن در حال اجرا است. در مرحله نخست این مسابقه، 45 تیم و شرکت در مدت زمان تعیین شده ثبت نام کردند که نیمی از این شرکت کنندگان را دانشجویانی از مقاطع تحصیلی مختلف بویژه دکترا و کارشناسی ارشد تشکیل دادند.

همچنین یک‌سوم شرکت‌کنندگان در مسابقه متشکل دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته های زیست‌شناسی و زیست فناوری و پس از آن رشته‌های ژنتیک و علوم و مهندسی کامپیوتر بود. از نظر محل تحصیل نیز به ترتیب بیشترین شرکت‌کننده‌ها از دانشگاه های تهران، شهید بهشتی، شیراز و علم و صنعت هستند؛ در جریان این مرحله که شامل پاسخ‌دهی به مجموعه‌ای از سوالات و انجام فعالیت هایی نظیر کنترل کیفی و هم ردیفی ساده مجموعه ای از داده های خام بود، نهایتا پس از ارزیابی پاسخ‌ها 26 جهت ورود به مرحله دوم انتخاب شدند.
پس از آن در مرحله دوم این مسابقه هریک از تیم‌ها می‌بایست تا طی 2 هفته فعالیت‌های محاسباتی مانند کنترل کیفی و اصلاح(Quality Control and Trimming)، همردیفی(Alignment)، فراخوانی وریانت‌ها(Variant Calling) و گزارش دهی را روی داده‌های سرور مجازی انجام دهند. در پایان این مرحله نهایتا 11 تیم مجوز ورود به مرحله نهایی را از سوی کمیته فنی مسابقه تحلیل داده های نسل جدید توالی یابی دریافت کردند.

هم اکنون نیز 11 تیم منتخب در مرحله سوم در دو بخش با یکدیگر رقابت می کنند. در بخش اول که شامل یک رویداد دو روزه در تاریخ 23 و 24 آبان ماه سال جاری است ارزیابی فنی 11 تیم باقیمانده طی یک آزمون کتبی و مصاحبه‌های فنی اختصاصی با اعضای تیم‌ها انجام می شود. همچنین کلیه تیم ها در یک دوره آموزشی تدوین مدل کسبوکار شرکت خواهند نمود. سپس در ادامه این مرحله تیم ها باید مدل کسب وکار خود را طی مهلت مقرر تدوین و ابتدای آذر ماه و در پایان این مرحله طی یک رویداد، نزد هیئت داوران ارائه کنند. برگزیدگان نهایی مسابقه نیز بر اساس مجموع امتیازهای فنی و کسبوکار در این رویداد انتخاب و معرفی خواهند شد.

البته طبق اعلام اولیه دبیرخانه مسابقه تیم‌های اول تا سوم به ترتیب مبلغ 7، 5 و 3 میلیون تومان به عنوان جایزه نقدی دریافت می کنند. تیم‌های چهارم تا دهم نیز برای مدت یک سال سرور مجازی در اختیار خواهند داشت. همچنین تیم‏های برتر برای توسعه خدمات تحلیل داده و راه‌اندازی یک کسب‌وکار در این زمینه، از حمایت‌های دیگری نظیر تجاری‌سازی(حمایت از نگارش متن اختراع داخلی، مشاوره تکمیل کسب‌وکار، حمایت از ثبت اختراع خارجی، حمایت از حضور در دوره‌های آموزشی، ارائه مشاوره مدیریت، ارائه تسهیلات برای توسعه نمونه اولیه)، طراحی و پشتیبانی وبسایت و اقلام تبلیغاتی، حمایت از استقرار شرکت یا تیم در مراکز رشد، ارائه تسهیلات از مجرای صندوق‌های فعال در حوزه شرکت‌های نوپا، حمایت از فرآیند اخذ مجوزهای لازم و حمایت از تحقیقات بازار نیز بهره‌مند خواهند شد.

انتهای پیام/

169 / 279 کسب وکار فناوری دانشگاه زیست فناوری تحلیل داده

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کسب وکار فناوری دانشگاه زیست فناوری تحلیل داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۲۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب‌ماندگی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، میثم عابدی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان در شهر سنندج، اظهار کرد: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب ماندگی شود.

وی مزیت دیگر استان کردستان را نیروی انسانی توانمند آن دانست و افزود: نیروی انسانی استان با فعالیت در حوزه ICT می‌تواند عقب‌ماندگی‌های این استان را جبران کند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: وجود مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق نیز مزیت دیگر استان کردستان است که می‌تواند منجر به ارزآوری و توسعه اقتصاد دیجیتال در این استان شود.

عابدی تاکید کرد: بهره‌گیری از اقتصاد دیجیتال می‌تواند وضعیت بیکاری استان کردستان را کاهش دهد و شاخص‌های اقتصادی این استان را بهبود ببخشد.

وی تصریح کرد: طرح ایران دیجیتال سال گذشته به صورت پایلوت در ۱۰ استان کشور اجرایی شد که این طرح امسال در استان کردستان نیز اجرایی می‌شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در شش ماهه اول سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی شرکت‌های ما بود که این رقم را تا پایان سال به ۲,۳۰۰ میلیارد تومان افزایش دادیم.

عابدی با اشاره به تجربه راه‌اندازی نمونه‌های موفق پلتفرم‌های کسب‌وکار در کشورمان، گفت: این پلتفرم‌ها بعضاً از استان‌های کوچکی همچون قم تولید شده‌اند که سایر استان‌ها نیز می‌توانند از این تجارب استفاده کرده و حتی استان‌های مرزی همچون کردستان نیز به خارج از کشور صادر کنند.

وجود ۱۸۰ شرکت فناور در کردستان

بابک سوری، رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: پیگیر حل مسائل و مشکلات شرکت‌های حوزه ICT استان هستیم و در حد توان امکانات لازم را در اختیار آنها قرار خواهیم داد.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۸۰ شرکت فناور تحت پوشش پارک علم و فناوری استان کردستان فعالیت دارند که بیش از ۶۰ مورد آن‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

به گزارش ایمنا، در این جلسه نمایندگان تعدادی از شرکت‌های حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات فعال در استان کردستان مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

کد خبر 747514

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود