Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@02:45:02 GMT

برترین آثار رقابت علمی کنز معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۹۳۲۷۸

برترین آثار رقابت علمی کنز معرفی شدند

تهران- ایرنا- برترین آثار رسیده به رقابت علمی کنز، رقابتی بین محققان جوان کشورهای اسلامی، معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، تالار مولوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر عصر دوشنبه (21 ابان) میزبان ارائه برترین دستاوردهای علمی دانشجویان و محققان زیر 45 سال کشورهای اسلامی شرکت کننده در رقابت علمی کنز به عنوان بخشی جنبی از جایزه مصطفی (ص) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در آیین پایانی این رقابت برترین دستاوردهای رسیده به این رقابت علمی در 5 حوزه سلامت، فناوری اطلاعات و ارتباطات، آب و محیط زیست، انرژی و اقتصاد برگزیده شدند که در هر حوزه یک نفر برتر و 3 نفر شایسته تقدیر شناخته شدند.
در این مراسم با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی، همچنین روسای دانشگاه های صنعتی شریف و امیرکبیر و رئیس بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) برگزیدگان جوایز خود را دریافت کردند.
رقابت علمی کنز (Kans/ knoweledge application and notion for science) بین دانش‌ پژوهان، دانشجویان و اساتید برگزار می شود و طی آن 15 منتخب داوری نهایی ‌ایده‎‌های خود را در قالب ارائه تصویری حداکثر 5 دقیقه ای مطرح می‌کنند. 
این رقابت علمی، فرصتی را برای ارائه طرح های کاربردی دانشجویان، دانش پژوهان و استادان زیر 45 سال در 57 کشور عضو سازمان همکاری اسلامی فراهم کرده و در 5 حوزه سلامت، فناوری ارتباطات و اطلاعات، آب و محیط زیست، انرژی و اقتصاد برگزار می شود که مهمترین معیار داوری آن کاربردی بودن طرح ارائه شده است.
یکی از اصلی ترین اهداف رقابت علمی کنز، یافتن بهترین راهکارهای علمی برای حل مشکلات در حوزه های سلامت، اقتصاد، ‌فناوری ارتباطات و اطلاعات، آب و محیط زیست و انرژی است.
سعید بهزادپور در حوزه سلامت، محمدمهدی کیانی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، صادق صادق زاده در حوزه آب و محیط زیست، بهنام مستاجران در حوزه انرژی و عبدالرحیم عبدالصمد از مالزی افراد برگزیده (نفر اول) شناخته شدند.
همچنین عبدالرحیم عبدالصمد، حسین درودیان و مهشید التماسی در حوزه اقتصاد، محمدمهدی کیانی، حسین نیک کار و آزاده محبی در رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات، صادق صادق زاده، محمد قدیانی و رضوات برنامه زیار در حوزه آب و محیط زیست و بهنام مستاجران، همین گل پیرا و کمیل کهنسال در حوزه انرژی افراد شایسته تقدیر شناخته شدند و لوح دریافت کردند.

*هم افزایی دانشمندان مسلمان با شبکه سازی
رئیس بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) نیز در این مراسم گفت: شبکه سازی بین دانشمندان، دانشجویان و محققان کشورهای مسلمان مهم ترین ماموریت ماست تا باعث هم افزایی در سطح کشورهای اسلامی شود.
مهدی صفاری نیا افزود: غیر از رویداد اصلی اعطای جایزه مصطفی (ص) که دوسالانه برگزار می شود؛ تلاش داریم گروه های مختلف فعال در زمینه علم و فناوری در کشورهای اسلامی را به شکل مختلف با جایزه مرتبط کنیم.
وی ادامه داد: برگزاری مسابقه دانش آموزی نور که امسال سومین دوره آن برگزار می شود و برنامه تبادل علم و فناوری/ science and technology exchange یا step که سه دوره از آغاز آن می گذرد و دوره چهارم امسال در دانشگاه مسقط برگزار می شود از دیگر برنامه هایی است که با این هدف اجرا می کنیم.
وی تاکید کرد: برنامه های بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) شامل دانشمندان و محققان همه کشورهای مسلمان می شود.
صفاری نیا به منابع این برنامه ها نیز اشاره کرده و گفت: همه منابع از خیرین و‌واقفان ایرانی و خارجی تامین شده و حرکت خودجوش غیردولتی را پدید آورده است.
وی در مورد موزه هنر مصطفی (ص) نیز گفت: الزامات اجرایی این موزه آغاز شده و امیدواریم سال آینده به صورت رسمی این موزه را با آثار مرتبط با پیامبر اسلام افتتاح کنیم.
جایزه مصطفی (ص) به صورت دوسالانه بین دانشمندان کشورهای مسلمان برگزار می شود و تاکنون دو دوره از آن با شناخت 2 دانشمند اجرا شده است.
علمی**9157**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي رقابت علمي كنز معرفي آثار برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۳۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری ، نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، از این شرکت‌ها حمایت مادی و معنوی شود . سید محمد کرباسی در بازدید از یک شرکت دانش بنیان افزود : موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود. وی گفت : در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است. این شرکت دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۵ با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرد و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های فناور دانش‌بنیان قرار می گیرد. مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان نیز در این بازدید،  با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته است گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، گفت : تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود. حمیدرضا پوریعقوبی افزود : شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است. وی گفت : اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند ، نیز بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.  

دیگر خبرها

  • معرفی برترین‌های روز دوم هفته سوم مسابقات سوارکاری گنبدکاووس
  • رقابت علمی داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۳ حوزه امتحانی کیش
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • شهرهای میزبان جام جهانی ۲۰۲۴ فوتسال معرفی شدند