Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-03-29@08:38:50 GMT

ادعای رئیس صداوسیما درباره تعداد مخاطبان

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۹۳۴۴۸

علی عسگری رئیس صدا و سیما در مورد اینکه می‌گویند صدا و سیما افت کرده است گفت که در حال حاضر صدا و سیما بالای ۸۰ درصد از مخاطبان را به خود اختصاص داده است و این در حالی است که فضای مجازی ۲۰ درصد از مخاطبان را به خود اختصاص داده است.

رئیس صدا و سیما در مورد اینکه می‌گویند صدا و سیما افت کرده است گفت که در حال حاضر صدا و سیما بالای ۸۰ درصد از مخاطبان را به خود اختصاص داده است و این در حالی است که فضای مجازی ۲۰ درصد از مخاطبان را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی فضلی در صدو هشتمین جلسه شورای اجتماعی کشور که صبح امروز با موضوع نقش صداوسیما در کاهش آسیب های اجتماعی برگزار شد، گفت: انتظار از صدا و سیما و توقعات از آن بالاست به دلیل اینکه صدا و سیما دارای جامعیت و فراگیری بوده و این یک امتیاز بالا است که از آن برخوردار است و این توقع نیز به حق است.

وی ادامه داد: در بحث رقابت با شبکه‌های بین المللی در حوزه سرگرمی، ما دارای محدودیت های ارزشی قانونی و باوری هستیم که قابل رقابت نیست، اما در حوزه اثربخشی و مفهومی می‌توانیم در این حوزه رقابت داشته باشیم که با بضاعت موجود و در حدی که اجرا می‌شود توفیقاتی حاصل شده است.

وزیر کشور در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر عرصه انحصار واقعا شکسته شده است و با وجود فعالیت فضاهای مجازی و ماهواره مردم قدرت انتخاب دارند و باید کار طوری انجام شود که روح واحد در همه ساختارها جاری باشد و در طی زمان این روح واحد دیده شود، استمرار داشته باشد و موجب جریان سازی شود.

وزیر کشور با بیان اینکه تلویزیون و سینما باید تجلی گاه الگوهای برجسته باشند گفت: پیوست اجتماعی و فرهنگی در صدا و سیما در حوزه برنامه سازی کار شده است اما دستگاه‌های دیگر نیز در این خصوص می بایست به صورت طبقاتی همکاری هایی در مورد پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی داشته باشند و به صدا و سیما ارائه دهند.

رحمانی فضلی در مورد اولویت بندی مخاطبان و برنامه‌ها در صدا و سیما نیز تصریح کرد: این طبقه بندی‌ها باید در برنامه‌ها و مخاطب شناسی صدا و سیما رعایت شود همچنین آگاهی‌بخشی در بسیاری از برنامه‌ها می‌تواند موثرتر واقع شود و لازم است که دستگاه‌های مختلف در تولید برنامه‌های آگاهی بخش، همکاری موثرتری داشته باشند.

وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت هایش به فضای مجازی و فعالیت آن نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر فضای مجازی به عنوان یک واقعیت وارد زندگی شده است و باید نوع تعامل خودمان را در این فضا روشن کنیم. در حقیقت اگر کسی از مجازی استفاده می کند این به این معنا نیست که با صدا و سیما قهر است ، این نیاز تنوع طلبی انسان است که به اینگونه نیازهای خود پاسخ می‌دهد.

وی ادامه داد: در جامعه ما مناسبت‌های فرهنگی مانند هفت آبان به عنوان نمادی از کوروش که از سال‌های قبل هم با آن مواجه بودیم وجود دارد که در این خصوص با مسائلی مواجه می‌شویم که گاهی موجب رنجش مردم می شود و به نوعی درحال مدیریت اجتماعی فرهنگی انتظامی هستیم.

رحمانی فضلی با اشاره به اینکه ۸ میلیون مخاطب در حوزه فضای مجازی وجود دارند که به این گونه مسائل مراجعه می‌کنند، گفت: باید این گونه مسائل فرهنگی نیز مورد توجه قرار گیرند.

در ادامه این جلسه علی عسکری رییس سازمان صدا و سیما نیز تصریح کرد: رسانه ملی حامی نظام و دولت است و با جدیت کار می‌کند و اینطور نیست که گفته شود که اعتمادها را کم می‌کند.

علی عسگری افزود: به دلیل اینکه برخی از مشکلات مردم در صدا و سیما مطرح نمی‌شود مردم به دنبال شبکه‌های خارجی می‌روند و این گونه وانمود می شود که واقعیت‌ها مطرح نمی‌شود؛ اما ما سعی می‌کنیم که طوری دیدگاه‌های مردم مطرح شود که واقعیت ها نیز گفته شود.
وی افزود: در توازن افکار عمومی تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم و برای حفظ نظام و دولت کار می‌کنیم.

رئیس صدا و سیما در مورد اینکه می‌گویند صدا و سیما افت کرده است نیز گفت: در حال حاضر صدا و سیما بالای ۸۰ درصد از مخاطبان را به خود اختصاص داده است و این در حالی است که فضای مجازی ۲۰ درصد از مخاطبان را به خود اختصاص داده است.

وی تأکید کرد: درمباحث اجتماعی و همچنین کاهش آسیب‌های اجتماعی، ما جنبه‌های مثبت را در نظر می‌گیریم و در برنامه‌های خود آن را لحاظ می‌کنیم.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۸ درصدی مخاطبان برنامه‌های نوروزی صدا و سیما

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما امروز چهارشنبه پس از پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس سند تحول رسانه ملی امسال تنوع قابل توجهی در هر دو حوزه برنامه‌ها و میهمانان دعوت شده به برنامه‌ها داشتیم.

وی افزود: همزمانی ماه مبارک رمضان و ایام نوروز هم به این تنوع کمک کرد و در کنار برنامه‌های رایج نمایشی و سرگرمی، برنامه‌های استعداد یابی شعر، مسابقات و پویش‌های جدید قرآنی، برنامه‌هایی با محوریت و حضور نخبگان ادبی و فرهنگی، برنامه‌های متمرکز بر تنوع اقوام ایرانی و ... تهیه و پخش شد.

جبلی به تنوع میهمانان برنامه‌های ویژه تحویل سال نو امسال و سایر برنامه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: در این برنامه‌ها طیف متنوعی از شعرا، ادبا و فرهیختگان، نویسندگان، نخبگان علمی، قهرمانان ملی، خانواده‌های شهدا و گروه‌های سرود مردمی و نمایندگان اقوام مختلف ایرانی علاوه بر چهره‌های مردمی، هنری، رسانه‌ای و ورزشی حضور داشتند.

رئیس رسانه ملی در پاسخ به سوالی در باره ادعا‌های مربوط به مبالغ پرداختی به چهره‌ها گفت: تولید برنامه‌ها اعم از سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیونی و ویژه برنامه‌های مناسبتی و ... عموما بر اساس قرارداد کلی و توافق با حامیان مالی و تهیه کننده‌ها انجام می‌شود.

جبلی تاکید کرد: ریز قرارداد‌های حامیان و تهیه کننده‌ها با میهمانان یا کارشناسان یا بازیگران، الزاما با هماهنگی و اطلاع شبکه‌ی طرف قرارداد نیست و این امری رایج در تولید بر اساس قرارداد‌های موسوم به گلوبال است.

وی در عین حال افزود: اگرچه صدا و سیما هم با پرداخت‌های غیر معقول حامیان مالی به چهره‌ها موافق نیست، اما این رویه‌ای است که از دوره‌های قبل وجود داشته و به تدریج در حال اصلاح است.

جبلی همچنین در پاسخ به سوالی در باره برنامه‌های رسانه ملی برای تحقق شعار سال گفت: به محض اعلام شعار سال جدید جلسات مفصلی در مرکز طرح و برنامه و شورای معاونان سازمان با هدف بررسی این موضوع و طراحی و برنامه ریزی محتوایی برای تحقق شعار سال برگزار و مقرر شد حداکثر تا هفته آینده مصادیق مشارکت مردمی در جهش تولید احصا شود و مطالبه و پیگیری اجرای اسناد بالا دستی و قوانین بر زمین مانده که در راستای تقویت مشارکت مردم و بخش خصوصی در تولید وضع شده در دستور کار قرار گیرد.

رئیس رسانه ملی خبر داد: طرح پیشنهادی اولیه به تفکیک راهبرد‌های شعار سال، برنامه‌ها و اهداف تهیه و در شورای معاونان سازمان به تصویب رسیده است.

وی افزود: مقرر شد حداکثر تا هفته آینده طرح تفصیلی همراه با جدول زمان بندی و تعهدات برنامه سازی حوزه‌های مختلف اماده و ابلاغ شود.

وی همچنین تاکید کرد رسانه ملی خود نیز مخاطب جدی شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم است و در سال جدید برنامه ریزی عملیاتی برای تقویت دسترسی تولیدات مردمی به آنتن رسانه ملی با هدف جهش تولیدات صدا و سیما انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • خبر‌هایی از برگزاری مجمع علما و روحانیون در بسطام
  • رو به سوی بحران؛ چالش‌های بزرگ صداوسیما در جذب مخاطب
  • خبر‌هایی از توزیع غذاهای نذری بین نیازمندان
  • واکنش جبلی به هزینه‌های میلیاردی صداوسیما برای سلبریتی‌ها
  • جبلی: صداوسیما با پرداخت‌های غیرمعقول حامیان مالی به چهره‌ها موافق نیست
  • امسال مخاطبان برنامه‌های نوروزی تلویزیون ۸ در صد افزایش یافت
  • امسال مخاطبان برنامه‌های نوروزی تلویزون ۸ در صد افزایش یافت
  • افزایش ۸ درصدی مخاطبان برنامه‌های نوروزی صدا و سیما
  • افزایش ۸ درصدی مخاطبان برنامه‌های نوروزی نسبت به سال گذشته
  • خبر‌هایی از توزیع نذری های نیمه رمضان در سمنان