Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - انيو موريکونه (آهنگساز افسانه‌اي سينما)، گفت‌وگويي که از جانب او در يک مجله مشهور آلماني عليه تارانتينو منتشر و اين کارگردان را مجنون و دزد خوانده بود، تکذيب و اعلام کرد از اين مجله شکايت خواهد کرد.
روز گذشته (11 نوامبر) يک مجله شناخته‌شده در آلمان، سخناني جنجالي از زبان انيو موريکونه عليه تارانتينو (کارگردان مشهور آمريکايي) منتشر کرده و بسياري از رسانه‌ها از جمله «اينديپندنت» آن را نقل کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين مجله اعلام کرده بود که موريکونه همکاري با تارانتينو را (در فيلم هشت نفرت‌انگيز) همکاري خوب و شادي ندانسته و حتي اين فيلم را آشغال ناميده و با انتقاد از کليت هاليوود درباره اسکار هم معتقد است: «هيچ تمايلي ندارم که دوباره به اين گوشه ترسناک آمريکا بيايم و نظاره‌گر عظمت و شکوه پوشالي و خودنمايانه‌گري مثل مراسم اسکار باشم.»
اما «هاليوود ريپورتر» که اين خبر را منتشر کرده بود، امروز تکذيبيه موريکونه را روي سايت خود قرار داد.
اين آهنگساز بزرگ در متن تکذيبيه خود نوشته: «متأسفانه اين مجله آلماني مطلبي از زبان من منتشر و جملاتي منفي عليه تارانتينو، فيلم‌هايش و همچنين آکادمي اسکار نقل کرده است. من هيچ‌گونه صحبتي درباره اسکار، کوئنتين تارانتينو و فيلم‌هايش نکرده و فيلم‌هاي او را «آشغال» خطاب نکرده‌ام. به وکيل خود در ايتاليا هم گفته‌ام که اين موضوع را به طور قانوني پيگيري کند.»
آهنگساز فيلم «خوب، بد، زشت» گفته که من تارانتينو را به عنوان يک کارگردان بزرگ قبول دارم و به رابطه‌ و همکاري‌ام با او که در طول سال‌هاي متمادي شکل گرفته، مي‌بالم. او همچنين تارانتينو را فردي شجاع ناميده که شخصيت بزرگي دارد و گفته است: «اسکاري که براي فيلم «هشت نفرت‌انگيز» گرفتم در نتيجه همکاري با او است که يکي از بزرگ‌ترين افتخارات کاري من است و از اين‌که فرصت ساخت موسيقي براي فيلم او را به دست آورده‌ام، تا هميشه به خودم افتخار مي‌کنم.»
اين رسانه نوشته بود موريکونه که براي ساخت موسيقي فيلم «خوب، بد و زشت» به شهرت زيادي رسيد، رسماً تارانتينو را ديوانه خطاب کرده و گفته: «او فقط از ديگران دزدي مي‌کند و آن‌ها را دوباره کنار هم مي‌چيند؛ کارهايش اصالت ندارند و نمي‌توان به او واژه کارگردان را اطلاق کرد. بنابراين قابل مقايسه با بزرگان هاليوود مانند «جان هيستون»، «آلفرد هيچکاک» و «بيلي وايلدر» نيست؛ آنها واقعاً هنرمندان بزرگي هستند.»
اما موريکونه تمام اين حرف‌ها را تکذيب کرده و نوشته: «من پيش از اين در يک نشست مطبوعاتي در لندن در مقابل تارانتينو گفتم که او را به عنوان يکي از بزرگ‌ترين کارگردان‌هاي دوران مي‌شناسم و فکر مي‌کنم که سخنانم به اندازه کافي شفاف بوده‌اند پس مطمئن باشيد که به هيچ عنوان درباره اين چهره بزرگ اسکاري و کسي که به من دو بار مهم‌ترين موقعيت‌هاي شغلي‌ام را اعطا کرده، به اين شکل غيرمنصفانه صحبت نمي‌کنم!»
آخرين موسيقي ساخته موريکونه، يک فيلم ايتاليايي-انگليسي با بازي جرمي آيرونز و اولگا کيريلنکو با نام «مکاتبه» بوده و به تازگي هم بزرگداشت «انيو موريکونه» آهنگساز برنده جايزه آکادمي، با عنوان «نود سالگي- جشني براي انيو موريکونه» در قالب کنسرتي ويژه در تالار بزرگ موسيقي شهر رم برگزار شد. اين برنامه توسط آکادمي ملي سانت سيسيليا به مناسبت زادروز 90 سالگي اين هنرمند روز 10 نوامبر به اجرا در آمد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۳۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی

به گزارش خبرگزاری مهر، شماره ۱۶۶ مجله خیمه در اردیبهشت ۱۴۰۳، با طرح جلدی از چهره «کلر ژوبرت»، نویسنده مسلمان شده فرانسوی منتشر شد.

مجله خیمه در شماره اردیبهشت در بخش رویدادها و روایت‌ها ۵ رویداد مهم فروردین ماه ۱۴۰۳ را بررسی کرده است. تحلیل شیوهٔ دعاهای متفاوت استاد شیخ حسین انصاریان از نگاه ۴ استاد حوزه و دانشگاه، بررسی ماجرای مسجد سازی در پارک قیطریه و پاسخ به ۴ پرسش آیت الله سیدمصطفی محقق داماد از نگاه ۱۷ چهرهٔ مخالف و موافق، بررسی سخنان پُرحاشیهٔ حجت‌الاسلام پناهیان دربارهٔ پیامبر (ص) از نگاه ۳ استاد دانشگاه، روایتی از اشعار روضه‌های زنده یاد حسین بختیاری که در نوروز درگذشت از نگاه ۴ فعال هیئتی و برگزاری محفل صد هزار نفری قرآنی در ورزشگاه آزادی از نگاه ۱۰ فعال فرهنگی و رسانه‌ای.

سوژه بخش چهره خیمه، «کلر ژوبرت»، نویسنده مسلمان شده فرانسوی است. آثار این بانوی نویسنده متولد اردیبهشت، از نگاه ۱۶ نویسنده و کارشناس حوزه و دانشگاه بررسی شده است.

این چهره‌ها عبارتند از: محسن چینی‌فروشان، موسی بیدج، حسن احمدی، حبیب احمدزاده، غلامرضا حیدری ابهری، ناصر نادری، مریم جلالی، آسیه رحمتی، حسین راجی، سیدمحمد مهاجرانی، سیده مریم شهیدی کریمی، رقیه فاضل، علی مهدوی، بهاره بهنام نیا، زهرا شیرخانیان.

مجله خیمه در بخش پرونده ماه به ۱۲ سال تلاش برای حل مشکل فقهی اهدای عضو پرداخته و ماجرای اهدای عضو ۱۲ طلبه و ۴ مداح را بررسی کرده است. پرونده ماه خیمه، به موضوع «اهدای عضو» و ضرورت فرهنگ سازی با نگاه عاشورایی پرداخته است. این پرونده شما را با ۱۲ طلبه و ۴ مداحی آشنا می‌کند که اعضای بدنشان، به بیماران نیازمند بخشیده‌اند.
همچنین ایرج فاضل، ۱۲ سال پیگیری برای رفع محدودیت‌های فقهی و قانونی اهدای عضو را تشریح کرده است. علی اکبر صالحی هم چگونگی عبور از نگاه بسته مذهبی در این موضوع را بیان کرده است. کتایون نجفی زاده، از سه دهه تلاش و دیدارهایش با مراجع قم و نجف به ویژه دیدارش با آیت الله سیستانی گفته و کمیل نظافتی، اهدای کلیه‌اش به کودک کلاله را تشریح کرده است. مهدی حیدری هم از مستند ساخته شده درباره ماجرای این کلیه گفته است.

خیمه در بخش یادمان به سراغ یادبود مرحوم محمود امیری، مدیر انتشارات و کتابفروشی امیری رفته و ماجرای کتاب مهدی آذر یزدی، کتابفروشی امام حسین و شهادت دو برادر مرحوم امیری را روایت کرده است. همچنین مرتضی آخوندی، مدیرانتشارات دارالکتب الأسلامیه از روایت پنج دهه دوستی‌اش با مرحوم امیری سخن گفته و روایت علی قائمی، محقق و نویسنده‌ای که ۵۰ کتابش در انتشارات امیری منتشر شده است هم در این بخش آمده است. محمدهادی فاضل، مهدی رئوفی، مرضیه امیری و سید یاسر شریفی از نزدیکان آن مرحوم هم یادداشت‌هایی در این پرونده نوشته‌اند.

این شماره از مجله در بخش کتاب خیمه هم به آشنایی با ۶۳ نویسنده و تصویرگر انتشارات خیمه پرداخته و به مناسبت نمایشگاه کتاب، موضوعات زیر را هم از نظر گذرانده است:

کتابی کاملاً کاربردی برای زندگی: اثر تازه منتشرشدهٔ «تفسیر موضوعی سبک زندگی با رویکرد روایی»

مسالهٔ حجاب در ایران امروز به روایت رمان «رقص کلاغ روی شانه‌های مترسک.»

کتاب شعری که گم شد: روایتی از کتاب «مجموعهٔ اشعار فضائل اهل بیت» اثر شیخ کلینی

یادداشت‌های عاشورایی مرحوم دکتر عماد افروغ از کتاب «فریادهای خاموش»

شماره اردیبهشت خیمه، با سرمقاله‌ای از حجت الاسلام دکتر محمدرضا زائری (مدیرمسئول مجله)، و نیز یادداشت‌هایی از ۷ نویسنده و چهره حوزوی و دانشگاهی در آغاز مجله، منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه مجله خیمه با شماره ۰۹۰۲۸۲۴۲۹۸۱ تماس بگیرند.

کد خبر 6086179

دیگر خبرها

  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بررسی دیدار پایانی فوتسال جام ملت های آسیا در مجله فوتبال
  • ۸ انیمیشن کلاسیک که باید حتما ببینید | از والت دیزنی تا میازاکی
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می‌کند
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • شروین و گوهری: تو ستاره‌ای نه من!