Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - راديو بين المللي فرانسه در گزارشي با اشاره به بازگشت تحريم هاي يکجانبه آمريکا عليه ايران، تاکيد کرد که تهران به راحتي قادر است اين تحريم ها را دور زده و آنها را بي اثر کند.

در اين گزارش آمده است: نخستين تحريم هاي آمريکا عليه ايران در ماه اگوست ( ارديبهشت) و دومين مرحله در 14 آبان اجرايي شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسن روحاني رئيس جمهوري ايران با اين وجود اعلام کرد ما به فروش نفت خود ادامه خواهيم داد.
اکنون بسياري از کارشناسان و تحليلگران سياسي و اقتصادي اين پرسش را مطرح مي کنند که آيا روحاني مي تواند اين وعده خود را عملي کند؟
سامي بوخليفه خبرنگار بخش بين الملل راديو بين المللي فرانسه در اين باره مي گويد: قطعا همين گونه ( ادامه فروش نفت) است.
ايراني ها از طريق کانال هاي متعددي مي توانند چنين کاري انجام دهند. آنها در گذشته هم چنين کاري کرده اند. به طور قطع ايران مي تواند از طريق کانال هاي گوناگون به فروش نفت خود ادامه دهد.
در وهله نخست کانال هاي قانوني وجود دارد از اين منظر که آمريکا به هشت کشور براي خريد نفت از ايران معافيت داده که چين يکي از خريداران عمده نفت ايران در اين فهرست قرار دارد.
براي شش ماه آينده ايران مي تواند به صادارت نفتي خود به چين ادامه دهد.جنگي تجاري و اقتصادي ميان واشنگتن و پکن شکل گرفته است. بايد ديد آيا چين تسليم قوانين و تحريم هاي آمريکا خواهد شد؟
وي خاطر نشان کرد: ايران با روسيه هم روابط خوبي دارد اما مسکو نيز در بخش هاي ديگر با تحريم هاي آمريکا رو به روست و بايد ديد در چنين شرايطي چه تدابيري اتخاذ خواهد کرد.
مکانيسم ديگري مانند برنامه اروپا هم وجود دارد که مي تواند به ايران اجازه ادامه صادرات نفتي را بدهد.
به طور قطع ساز و کار اروپا هم اجازه صادرات نفتي ايران به يک کشور اروپايي مانند اسپانيا را خواهد داد و تهران از درآمد حاصل از فروش نفت، براي خريد مواد غذايي و مواد صنعتي استفاده مي کند.
وي خاطر نشان کرد: در واردات مواد اوليه نيز راه هاي زيادي براي دور زدن تحريم وجود دارد . ايران از طريق امارات عربي متحده و دوبي مواد اوليه مورد نياز خود را وارد کند.
دونالد ترامپ رييس جمهوري آمريکا 18 ارديبهشت گذشته خروج آمريکا از برجام را اعلام کرد، اما بلافاصله انگليس، فرانسه، آلمان، چين و روسيه ديگر کشورهاي امضا کننده اين توافق ضمن محکوم کردن خروج واشنگتن، تأکيد کردند که به برجام پايبند مانده و از تجارت شرکت هايشان با ايران حمايت مي کنند.
ترامپ با حربه تروريسم اقتصادي و تحريم هاي يکجانبه غيرقانوني و فشار به جامعه جهاني، به دنبال ايجاد جنگ رواني و القاي انزواي ايران است اما تجربه ماه هاي اخير و همراهي نکردن جهان با آمريکا نشان داد که اين کشور هيچگاه به هدف خود دست نخواهد يافت.
تحريم هايي که آمريکا هفته گذشته به صورت يکجانبه عليه ملت ايران اعلام کرد، از مدت ها قبل شروع شده و جامعه جهاني با آنها همراهي نکرده؛ تا جائي که ترامپ مجبور شده از برخي از آنها عقب نشيني کند؛ او روز گذشته مجبور شد دست کم 8 کشور را از تحريم نفتي عليه ايران معاف کند که بيانگر شکست اين تحريم هاست.
شبس**اروپام**9041** 1917
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۳۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!

چین را باید بزرگ ترین خریدار نفت ایران دانست که البته بزرگ ترین وارد کننده نفت جهان نیز نام دارد و روزانه حجم بالایی از طلای سیاه جهان را خریداری می کند.

کارشناس انرژی گفت: مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز در این باره وجود دارد.

به گزارش مهر، محسن قمصری کارشناس انرژی با اشاره به اینکه ممکن است اوپک ظرفیت تولید خود را افزایش دهد تا بازار نفت آرام شود و قیمت کاهش یابد گفت: تلاش بر این است که اوپک ظرفیت فروش خود را افزایش دهد و در حد محدود مشکلی را به وجود نمی آورد و قابل انجام است.

به گفته این کارشناس انرژی نظر بر همین است که به صورت محدود عرضه را افزایش دهند و بازار را کنترل کنند و مشتریان نفت به دنبال این هستند که قیمت نفت افزایش پیدا نکند و هماهنگی‌هایی وجود دارد که افزایش قیمت اتفاق نیفتد.

این کارشناس انرژی در ادامه با اشاره به اینکه تحریم‌های جدید نفتی که آمریکا در از آنها صحبت می‌کند هم اکنون نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: هم اکنون تقریباً هیچ پالایشگاه خارجی نفت ایران را خریداری نمی‌کند و تنها چین مشتری نفت ایران است.

وی ادامه داد: چین هم با توجه به روابطی که با ایران دارد و مصالح ملی که دارند به نظر نمی‌رسد نفت ایران را کنار بگذارد؛ زیرا نفت خوب و مناسبی دریافت می‌کنند.

این کارشناس انرژی با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران خاطر نشان کرد: این خبرها بیشتر جنگ رسانه‌ای هستند تا بتوانند بازار را متشنج کنند و مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز وجود دارد.

صادرات نفت ایران به بالاترین حد خود در ۶سال‌اخیر رسیده و به‌رغم تحریم‌های یک‌جانبه غرب، به اقتصاد این کشور برابر با ۳۵‌میلیارد دلار در سال‌رونق بخشیده است.

بر اساس گزارش شرکت داده ورتکسا، تهران در سه ماه اول سال‌جاری میلادی، به‌طور متوسط یک‌میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه نفت در روز فروخته که تقریبا تمامی آن توسط چین خریداری‌شده‌است.این میزان، بالاترین سطح فروش نفت ایران از سال ۲۰۱۹ است.

موفقیت ایران در صادرات نفت‌خام، بیانگر یکی از دلایل اصلی است که ایالات‌متحده و اتحادیه اروپا به‌دنبال افزایش فشار بر تهران پس از حمله تنبیهی موشکی و پهپادی این کشور به اسرائیل هستند. واشنگتن و اتحادیه اروپا با هدف منصرف‌کردن اسرائیل از تشدید درگیری با تهران یا انتقام‌جویی نظامی، در حال تدارک تحریم‌های جدید علیه جمهوری‌اسلامی هستند.

در هر حال، صادرات نفت ایران پس از ۶ سال ‌به دوران موسوم به برجام رسیده یا به آن بسیار نزدیک شده‌است. نکته مهم آنکه آمارهای صادرات رسمی نفت‌خام ایران با یک فاز ‌تاخیر اعلام می‌شود، بنابراین از هم‌اکنون انتظار داریم آمارهای رسمی جذابی مخابره شود اما باید یک نکته را نیز در این‌خصوص مدنظر قرار داد، نوسان قیمت جهانی نفت‌خام در بحبوحه تنش‌های خاورمیانه از افت نرخ شدید در روزهای اخیر حکایت دارد تا جایی‌که برنت کف ۹۰ دلاری را از دست داد و تا لحظه تنظیم این گزارش، با نزدیک به یک‌درصد سقوط روزانه به نزدیکی ۸۶ دلار در هر بشکه رسید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خبرگزاری آمریکایی: احتمالاً بایدن تحریم‌های نفتی ایران را اجرا نخواهد کرد
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • صادرات نفت ایران به چین چگونه می‌شود؟
  • تلاش ۲۰ کشور برای ممانعت از پاسخ ایران به اسرائیل | به اقدام متجاوزانه دیگر پاسخ قوی‌تر می‌دهیم | واکنش به حادثه امنیتی در سفارت ایران در فرانسه
  • هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست/باقری مذاکرات رفع تحریم را پیگیری می‌کند
  • خبرگزاری ایرنا: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست/ باقری‌کنی، مذاکرات رفع تحریم را پیگیری می‌کند
  • هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست | باقری مذاکرات رفع تحریم را پیگیری می‌کند
  • تصویب تحریم‌های نفتی جدید ایران در کنگره آمریکا