Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، «حسین جابری انصاری»، دستیار ارشد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور ویژه سیاسی، دوشنبه شب در حاشیه دیدار با رئیس جمهوری سوریه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کمیته قانون اساسی جدید سوریه را ملت و نظام این کشور شکل می دهند و نباید کشورهای خارجی دخالت کنند. 
وی ادامه داد: واقعیت های سوریه مشخص است و این باید در ترکیب کمیته قانون اساسی این کشور مورد توجه قرار گیرد و هیچ کشوری نباید جایگزین نقش ملت و واقعیت های صحنه سوریه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
دستیار ارشد وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: برای تعیین نتیجه مشخص در تشکیل کمیته قانون اساسی سوریه در قالب رایزنی های دیپلماتیک به دنبال انجام آن هستیم و تلاش می کنیم در تسهیل این موضوع کمک کنیم اما نقش اساسی را دولت و ملت سوریه دارند. 
جابری انصاری با اشاره به دیدارهایش با مسئولان سوریه، افزود: این دیدارها با مسئولان این کشور در زمان مشخص انجام می شود و هدف آن در ارتباط با آخرین تحولات است. 
در دیدار روز دوشنبه جابری انصاری با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه، دو طرف تأکید کردند که دیدگاه های آنها درباره اینکه دولت آمریکا و کشورهای حامی تروریسم در دو بخش مبارزه با تروریسم و بخش سیاسی سنگ اندازی می کنند تا آنچه را که در طول سالهای جنگ نتوانستند به دست آورند، از طریق سیاسی بدان نایل شوند. 
این دیدار که در دمشق برگزار شد، دو طرف جدیدترین تحولات سوریه و منطقه را بررسی و بر اهمیت روابط ایران و سوریه به عنوان عامل ثبات منطقه در مقابله با سیاست های آمریکا و مزدوران آن که بر گسترش هرج و مرج و تضعیف کشورهای مستقل و مخالفی که از سیاست های آن ها پیروی نمی کنند، تاکید کردند. 
درباره مبارزه با تروریسم و تلاش های انجام شده برای پیشبرد روند سیاسی و به ویژه تشکیل کمیته بررسی قانون اساسی کنونی سوریه نیز گفت گو شد. 
در این دیدار بر عزم و اراده ایران و سوریه برای ادامه مبارزه با تروریسم از یک طرف و ادامه تلاش های سیاسی به رغم همه سنگ اندازی آمریکا تا پایان یافتن جنگ سوریه و بازگشت امنیت و ثبات به سراسر خاک سوریه که تضمین کننده ثبات همه منطقه است تاکید کردند. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بشار اسد جمهوری اسلامی ایران سوریه قانون اساسی وزیر امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۴۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند

اجلاس روسای FIU (مراکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی) کشور‌های عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد.

گروه اقتصاد کلان؛ هادی خانی معاون وزیر اقتصاد و دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم جمهوری اسلامی ایران در اولین روز اجلاس روسای FIU (مراکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی) کشور‌های عضو بریکس و با حضور نمایندگان ۲۴ کشور بر لزوم تدوین سازوکار‌های تعمیق روابط و تعاملات بین کشور‌های عضو بریکس در مسیر مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم تاکید نمود.


در این گردهمایی که از امروز صبح ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و با میزبانی کشور روسیه برگزار شده است، خانی رئیس مرکز اطلاعات مالی جمهوری اسلامی ایران با محوریت مکانیزم‌های کاهش ریسک استفاده از دارایی‌های مجازی برای اهداف پولشویی و تامین مالی تروریسم، سخنرانی و بر لزوم همکاری‌های داخلی و بین المللی در جهت سوءاستفاده از دارایی‌های مجازی توسط تبهکاران و تروریست‌ها و مجرمین پولشویی تاکید نمود.


برگزاری نشست‌های دو جانبه با روسای واحد‌های اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم کشور‌های عضو بریکس از جمله برنامه‌های حضور نماینده جمهوری اسلامی ایران در این نشست است.


به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات مالی و در جلسه شورای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بریکس و با حضور روسای FIU کشور‌های عضو به صورت زیر مطرح شد و در دستور کار قرار گرفت:



لزوم برنامه‌ریزی موثر در اشتراک ظرفیت‌های موجود کشور‌های عضو در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم

اشتراک گذاری دانش فنی و آموزشی در بهبود مستمر فرآیند‌های اجرایی و رگولاتری

- تشکیل کمیته‌های کارشناسی و بررسی

- حوزه‌های کاری مشترک و لزوم حمایت
کشور‌های عضو از یکدیگر در مجامع بین المللی

این نشست تا دو روز دیگر ادامه خواهد داشت و با نشست‌های دوجانبه‌ای که برنامه‌ریزی شده است، شاهد همکاری‌های دوجانبه و چند جانبه‌ی مرکز اطلاعات مالی جمهوری اسلامی ایران و سایر اعضای بریکس خواهیم بود. 

 

پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بریکس ، هادی خانی ، تامین مالی تروریسم ، تروریست ، پولشویی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9c

دیگر خبرها

  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتماً به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • پوتین: تروریسم یکی از جدی ترین تهدیدات قرن بیست و یکم است
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • عراقچی: میدان، دیپلماسی و رسانه سه ضلعِ مهم در هر واقعه نظامی یا سیاسی هستند
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران
  • پیام ابراهیم رئیسی به بشار اسد +جزئیات
  • تهران و اسلام آباد، علیه تروریسم