Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-07@12:34:18 GMT

ضرورت مشارکت خیران در حوزه سلامت

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۹۵۷۱۴

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان، نوبخت در این نشست بر ضرورت تعامل منطقی مجموعه انجمن های علمی و حمایتی مرتبط با بیماری‌های خاص بویژه بیماران کلیوی تاکید کرد و افزود: در حال حاضر 1200بیمار دیالیزی در گیلان از مراکز دیالیز خدمات می گیرند که بیش از 300نفر آنان در لیست انتظار پیوندند.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بهترین شیوه بهبود خدمات بیماران کلیوی را جذب خيران حوزه ی سلامت در کنار سیاست‌های حمایتی دولت برشمرد و تصریح کرد: هر بیمار دیالیزی ماهانه به 13جلسه ی دیالیز احتیاج دارد که هزینه ی هر مرحله به مبلغ 400هزار تومان از سوی وزارت بهداشت تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی هزینه ی هر عمل پیوند کلیه را متناسب با نوع پیوند اعم از اهدایی یا مرگ مغزی بین 10تا25 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: بهره گیری از مجموعه ی ظرفیت‌های بالقوه ی پزشکی - درمانی و خيران حوزه ی سلامت می تواند روند فعلی پیوند کلیه درگیلان را ارتقاء بخشد.
رضوان مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی گیلان نیز در گزارشی تعداد عمل‌های پیوند کلیه ی بیماران استان در سال97 را 17مورد اعلام کرد و افزود: افزایش این روند برای کاهش مدت زمان انتظار متقاضیان عمل پیوند ضروری است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: گیلان رشت نشست دکتر علی نوبخت بیماران کلیوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۵۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/