Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیل جباری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در سال گذشته 82 مورد پروژه مرمت بناهای تاریخی و مطالعاتی در آذربایجان غربی آغاز شد که تعدادی از آنها به اتمام رسیده و برخی دیگر نیاز به فصل های دیگر مرمتی دارند.
وی ادامه داد: در همین مدت، در چهار بافت و بنای تاریخی استان شامل قلعه سردار بوکان، مسجد جامع ارومیه، پایگاه ملی حسنلو و پایگاه ملی بسطام کار مطالعات باستان شناسی و تعیین حریم انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی با اشاره به به موضوع راه اندازی موزه های جدید گفت: تنوع موزه ها می تواند مقاصد جدیدی را برای گردشگران فراهم سازد و بر همین اساس کار مطالعاتی برای راه اندازی 12 موزه تخصصی در شهرهای مختلف استان آغاز شده است.
جباری در ادامه به سرمایه گذاری در بخش گردشگری آذربایجان غربی اشاره کرد و ادامه داد: هم اکنون 40 مورد پروژه سرمایه گذاری گردشگری شامل ایجاد هتل و تاسیسات گردشگری و رفاهی با حجم سرمایه گذاری چهار هزار میلیارد ریال در مناطق مختلف استان در دست اجراست.
وی با بیان اینکه میانگین پیشرفت فیزیکی این پروژه ها 50 درصد است، گفت: پیش بینی می شود که این 40 طرح عمرانی به تدریج در 2 سال آینده به بهره برداری برسد و با تحقق این طرح ها 30 درصد بر ظرفیت فضای مراکز اقامتی استان اضافه شود.
جباری به آمار گردشگران ورودی به استان در هفت ماه گذشته اشاره کرد و گفت: امسال حدود یک میلیون نفر در مراکز اقامتی استان اقامت داشته اند که به نسبت مدت زمان مشابه سال گذشته 10 درصد افزایش دارد.
وی گفت: در راستای افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به گردشگران در مراکز اقامتی و مجتمع های خدماتی رفاهی، بازدیدهای مستمر و تلفیقی از سوی این اداره کل در طول سال انجام می گیرد که در صورت نیاز تشویق ها و اخطارهای کتبی اعمال شده است.
وی درباره حوزه صنایع دستی نیز بیان کرد: تاکید سازمان میزاث فرهنگی بر مهارت آموزی و آموزش حرفه های مرتبط با صنایع دستی بوده و در این راستا از همکاری آموزشگاه ها برای برگزاری دوره های مختلف آموزشی به هنرجویان استقبال می شود.
جباری با بیان اینکه 350 هنرمند برای برخورداری از تسهیلات به بانکها معرفی شده اند، ادامه داد: در سال جاری 322 مورد مجوز جدید فعالیت برای فعالان صنایع دستی صادر شد که نسبت به سال قبل 60 درصد افزایش دارد.
به گزارش ایرنا آذربایجان غربی دارای یکهزارو 604 اثر، بنا و محوطه تاریخی اعم از ملموس و ناملموس بوده که در ردیف آثار ملی به ثبت رسیده است.
تخت سلیمان تکاب و قره کلیسای ماکو جزو 2 اثر تاریخی مهم این استان هستند که در ردیف آثار جهانی به ثبت رسیده است.
7125/2093
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آثار تاریخی آذربایجان غربی سرمایه گذاری صنایع دستی و گردشگری گردشگری منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۵۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مسئله نخست کشور، موضوع اقتصاد است و همه نیز به آن اذعان دارند، اما آرایش امروز مدیریت کشور چقدر با این وضع اقتصادی، متناسب بوده است؟ اگر امروز به عملیات وعده صادق افتخار می‌کنیم که عزتی برای ما در دنیا خلق کرده است، ناشی از آرایش مدیریتی متناسب با آن عملیات در کشور بوده است، بنابراین اکنون کشور ما نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است.

وی با اشاره به اقدامات آذربایجان شرقی با هدف تدوین برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال و همکاری با بخش خصوصی در این برنامه، گفت: نظام اداری کشور در یک استان متمرکز شده است، اگر نتوانیم اختیارات متناسب به استان‌ها واگذار کنیم، جهش تولید اتفاق نمی‌افتد. برخی از مدیران کل ما، در برخی امورات تبدیل به نامه رسان شده‌اند، امیدواریم قانون خوبی در موضوع تفویض اختیارات استانی تحت آرایش مدیریتی کشور تدوین شود.

وی اظهار کرد: نمی‌توان همه استان‌ها را به یک چشم چشم دید، اگر به دنبال توسعه اقتصادی هستیم، برنامه ریزی برای استانی که هیچ ورودی و خروجی ندارد با استانی که مرز دارد، نباید یکسان باشد. مثلاً ۷۰ درصد خرمای کشور در آذربایجان شرقی بسته بندی و صادر می‌شود، یعنی بسیاری از استان‌های جنوبی در فصل برداشت خرما به دنبال مدیران استان ما هستند تا خرمایشان را بخرند. از سویی هشت میلیارد تن ذخایر قطعی معدنی در استان وجود داشته و نخستین استان معدنی کشور هستیم، اما تا به حال چقدر به این ظرفیت توجه شده است؟

رحمتی ادامه داد: بالغ بر ۳۵۰ هزار تن کنسانتره از استان آذربایجان شرقی صادر می‌شود ۲ کارخانه ۲۰۰ هزار تنی تولید کاتد در استان داریم که تا پایان سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شوند. در حالی که کل تولید کاتد کشور ۲۹۰ هزار تن با حدود ۲ میلیارد دلار ارزآوری است. بر این اساس آذربایجان شرقی به تنهایی می‌تواند ۲ میلیارد دلار دیگر ارزآوری داشته باشد اما آیا به همین نسبت به این استان ارزش قائل هستیم؟

وی تاکید کرد: باید اطلس سرمایه گذاری و توسعه کشور یک بار دیگر بازنگری شود، آذربایجان شرقی می‌تواند در موضوع ارزآوری و صادرات کشور غوغا کند هرچند که اکنون نیز غوغا کرده است.

وی افزود: این استان، ظرفیت‌های متعددی دارد اما عدم آرایش مدیریتی مناسب و عدم نگاه و توجه به آن باعث شده تا سرعت پیشرفت‌های استان کاهش یابد، ما باشیم یا نباشیم، بخش خصوصی کار خودش را می‌کند ما فقط باید کارشان را سرعت بخشیم.

وی با اشاره به وضعیت اعطای تسهیلات بانک‌های استان، گفت: کل منابع بانکی استان‌ها ۲۱۵ همت در سال ۱۴۰۲ بوده که ۱۶۳ همت برای بانک‌های دولتی و ۵۱ همت برای بانک‌های خصوصی است، نسبت مصارف به منابع در بانک‌های کل استان ۷۹ درصد و در بانک‌های خصوصی استان فقط ۹ درصد بوده که نشان می‌دهد ۹۱ درصد از منابع استان توسط بانک‌های خصوصی آذربایجان شرقی در خارج از استان مصرف می‌شود، با صراحت می‌گویم که جلسه بعدی، نام این بانک‌های خصوصی استان را به رسانه‌ها اعلام می‌کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وضعیت کامیون و کشنده‌های متوقف شده واحدهای خصوصی استان در پشت مرز، گفت: بهینه سازی مصرف سوخت جز با تغییر و نوسازی امکان پذیر نیست، واحدهای خصوصی نسبت به واردات کشنده‌های مناسبی اقدام کرده‌اند ولی مشکل تخصیص ارز دارند. پیشنهاد می‌کنیم برای حل این مشکل، مجوزی داده شود تا این دستگاه‌ها پشت مرز نمانند و با گواهی موقت، اجازه ورود به مناطق ویژه ما صادر شود.

کد خبر 6095212

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • معرفی بیش از ۹۰ فرصت و بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان غربی
  • ثبت ۵ اثر طبیعی شهرستان سپیدان در فهرست آثار طبیعی ملی
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت