Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش بنیان داخلی با استفاده از دانش فنی داخلی در سال ۷۶ به بهره برداری رسیده و نخستین تولید کننده سولفیت سدیم و متابی سولفیت سدیم مطابق با استانداردهای جهانی در ایران محسوب می شود.  این شرکت از بدو تاسیس تا کنون هزاران تن از محصولات کاربردی در صنایع مختلف از جمله صنایع پتروشیمی، پالایش، تصفیه آب و فاضلاب، غذایی، نساجی، دارویی و غیره را تولید کرده و توانسته است جایگزین مناسبی برای برندهای معروف جهانی در ایران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت سولفور شیمی کاشان تولید کننده سولفیت سدیم، متابی سولفیت سدیم، اکسیژن اسکونجر (سولفیت سدیم کاتالیستی) و بی سولفیت سدیم است و به گفته علی عبداللهی مدیر عامل این شرکت، متابی سولفیت سدیم در صنایع مختلف به عنوان احیا کننده، نگهدارنده و جلوگیری کننده ار فساد مواد غذایی و سفید کننده مورد استفاده قرار می گیرد. به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وی ادامه داد: این محصول در صنایع غذایی به عنوان نگهدارنده و جلوگیری کننده از فساد مواد غذایی به خصوص میگو، آب میوه، سرکه، آبلیمو، غذاهای دریایی، میوه جات خشک و غیره، در صنایع عکاسی در محلول ظهور و برای اسیدی کردن محلول ثبوت، در صنایع چرم سازی برای آهک زدایی پوست، در صنایع آبکاری برای تصفیه فاضلاب حاوی یون کروم شش ظرفیتی و جهت جدا کردن کلر اضافی بعد از ، از بین رفتن یون سیانید، در صنایع کاغذ سازی برای سفیدگری، در صنایع شیمیایی به عنوان احیا کننده، برای خالص سازی و جدا سازی آلدئیدها و کیتونها و برای تولید سولفوساکسیناتها (ماده پایه شامپو بچه) و برای تولید بعضی از رنگ های آلی، در صنایع نساجی به عنوان تمیز و سفید کننده پشم و دیگر الیاف طبیعی، برای تولید رنگ های خمره ای، به عنوان حذف کننده کلر بعد از سفیدگری نایلون و به عنوان فعال کننده در پلیمریزاسیون اکریلونیتریل، در صنایع دارویی برای تولید استامینوفن، در صنعت شیمی - ساختمان برای تولید روان کننده بتن و غیره و در صنعت تصفیه آب جهت کلر زدایی آب قبل از ورود آب به سیستم اسموز معکوس استفاده می شود. سولفیت سدیم محصول دیگر این شرکت است که این محصول در صنعت تصفیه آب، عملیات استخراج نفت، صنایع چرم سازی، صنایع معدنی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، صنعت عکاسی، صنعت کاغذسازی، صنعت نساجی، صنعت کلر- آلکالی، صنایع شوینده و صنعت لاستیک به کار می رود. از دیگر محصولات این شرکت می توان به سولفیت سدیم کاتالیستی اشاره کرد که این محصول نیز به منظور اکسیژن زدایی آب در دیگ های بخار، برج های خنک کننده، چاه های نفت هنگام تزریق آب و غیره استفاده می شود. زمان لازم برای حذف اکسیژن به وسیله سولفیت سدیم کاتالیستی (اکسیژن اسکونجر) حتی در درجه حرارت های پایین (۱۰ C - ۲۰ C) بسیار کوتاه است. مزیت این محصول نسبت به سولفیت سدیم بدون کاتالیست، در زمان کوتاه برای حذف اکسیژن محلول در آب است. این مسئله مخصوصا در درجه حرارت های پایین تر از ۱۰۰C مهم است. 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۶۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است