Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس در تلاش است تا این سازمان را از لحاظ ساختاری اصلاح نموده و آن را به یک وزارت خانه تبدیل کند ، این طرح در حال حاضر در دستور کار است و در دستور صحن علنی مجلس قرار دارد.

حجت الاسلام والمسلمین نصرالله پژمان فر در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: اگر بخواهیم شرایط را برای همه گیر شدن صادرات و استفاده از صنایع دستی و فرهنگی فعال کنیم  باید به صورت سازمان یافته به موضوع نگاه کرده و بحث تولید، بسته بندی ،فروش و بازرگانی را در یک برنامه جامع قرار داده و برند سازی را در پیش بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی  گفت: میراث فرهنگی متولی این موضوع است اما اشکال اصلی این است که ساختار میراث فرهنگی توانایی انجام این کار را به تنهایی ندارد ،مجلس در تلاش است تا این سازمان را از لحاظ ساختاری اصلاح نموده و آن را به یک وزارت خانه تبدیل کند ، این طرح در حال حاضر در دستور کار است و در دستور صحن علنی مجلس قرار دارد.

 

وی با بیان این که یکی دیگر از راهکار ها بحث آموزش و ایجاد تسهیلات برای دست اندر کاران این مجموعه ها است ادامه داد:  در اعتبارات سالیانه قرار است تسهیلالتی را در این حوزه قرار دهیم تا افراد ضمن افزایش مهارت های فنی تولیدات را با کیفیت بالاتر ارائه دهند.

 

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی   با بیان این که همه استان های کشور توانمندی های متنوعی دارند که با فرهنگ آن شهر و امکانات آن متناسب است افزود: امروز یکی از مشکلات اساسی ما بحث بازرگانی است؛یعنی تولیدات انبوه وجود دارد اما بازرگانی ما جواب این مسئله را نمی دهد و محصولات در انبار ها دپو می شود و کسی آن را خریداری نمی کند و حداقل مزد کارگری هم به کارگران نمی رسد که ان شالله باید برای این موضوع برنامه داشته باشیم.

پایان پیام/540

منبع: شبستان

کلیدواژه: آمریکا شبستان یزد استان همدان محمد جواد ظریف شیراز اردبیل تحریم ایران خبرگزاری شبستان اجلاس جهانی گردشگری سوغات زیارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه مصادف با شهادت امام جعفر صادق (ع) تمامی بنا‌های تاریخی، موزه‌ها و محوطه‌های زیر مجموعه این اداره کل در شهرستان‌های مختلف استان تعطیل است.
امیر کرم زاده اصفهان افزود: از روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه تمامی این اماکن آماده ارائه خدمات به گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی خواهد بود.
استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت به‌عنوان قطب گردشگری جهان و ایران، بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی شناسایی شده دارد که از میان آنها بیش از هزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی شدند.
هفت اثر از آثار تاریخی اصفهان به نام‌های میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام‌های وزوان، مزدآباد و مون به ثبت جهانی رسیده و کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام