Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، ارز دانشجویی موضوعی است که در چند ماه اخیر بسیار روی آن صحبت شده است که تخصیص ارز دانشجویی به دانشجوهای خارجی موافقان و مخالفان زیادی دارد ثبت نام دریافت ارز دانشجویی مورد نیاز دانشجویان ایرانی خارج از کشور که از روز 19 آبان ماه در سامانه اینترنتی سجاد آغاز شده است قرار است بر اساس بخش نامه های بانک مرکزی و مدارک ارائه شده از جانب دانشجویان اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا با چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی صحبت کرده ایم و نظر این افراد را در خصوص ارز دانشجویی چالش های پیش روی آن جویا شدیم:

جهانبخش محبی نیا نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز اظهار کرد: قطعا مسئولین ما در تخصیص ارز دولتی باید اولویت های اساسی کشور را در نظر بگیرند. موضوعاتی مانند تامین ارائه خدمات و کالاهای اساسی و استراتژیک کشور و همچنین هزینه های مربوط به بخش درمانی و پزشکی ما قطعا از اولویت های تخصیص بودجه و ارز دولتی کشور است.

وی ادامه داد: موضوع تخصیص ارز دولتی به دانشجویان خارجی در راستای ارتقای نظام علمی و آموزشی کشور و همچنین گسترش بخش تحصیلات تکمیلی تا حدی که به نظام آموزشی و دانشگاهی داخل کشور ضربه نمی زند، مانعی ندارد اما مشکل اصلی ما این است که دانشگاه های داخل کشور با کمبودها و مشکلات متعددی روبه رو هستند که با این وضع لزومی به تخصیص بودجه محدود کشور به این موضوع وجود ندارد.

محبی نیا افزود: در زمینه اختصاص ارز برای بخش علمی و دانشگاهی، قطعا اولویت مسئولین دولتی باید دانشجویان و دانشگاه های دولتی و غیر دولتی داخل کشور باشند و اگر کمبودی در این بخش نداشتیم در آن صورت می توانیم باقی مانده بودجه را به ارز دانشجویی دانش جویان خارج از کشور اختصاص دهیم.

وی در پایان تاکید کرد: البته این تصمیمات بر عهده دولت است اما مجلس و به ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات هم باید بر این موضوع نظارت کند تا اولویت ها لحاظ شود و حق جامعه علمی و دانشگاهی به خوبی ادا شود.

علیرضا سلیمی دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز اظهار کرد:

واقعیت این است که بخش عظیمی از دانشجویان امروز برای تهیه ارز، با مشکلاتی بسیار جدی روبه رو هستند. این مشکلات دلایل متعددی دارد و در واقع متولی جدی به این موضوع ورود پیدا نکرده است که باعث شده نگرانی هایی در بین دانشجویان دامن زده است.

وی ادامه داد: با این اوصاف رفع مشکلات آموزشی و رفاهی دانشجویان و دانشگاه های ما باید در اولویت مسئولین دولت و بانک مرکزی باشد.

به نظر می رسد اختصاص ارز دانشجویی به دانشجویان خارج از کشور با مشکلات متعددی روبه رو است و با توجه به افزایش قیمت ارز و نوساناتی که در بخش اقتصادی کشور وجود دارد، نمی توان مقدار زیادی از بودجه علمی کشور برای تامین ارز دانشجویان خارج نشین لحاظ کرد.

با توجه به نقصان هایی که در نظام دانشگاهی ما هم از جهت امکانات آموزشی و هم امکانات رفاهی وجود دارد، قطعا دولت و بانک مرکزی باید در موضوع ارز دولتی بازنگری جدی داشته باشد و ارجحیت بودجه علمی کشور را بر رفع مشکلات دانشجویان و دانشگاه های داخل کشور قرار دهد.

انتهای پیام/

283 / 167 ارز دانشجویی بانک مرکزی جهانبخش محبی نیا علیرضا سلیمی جامعه علمی و دانشگاهی امکانات رفاهی امکانات آموزشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ارز دانشجویی بانک مرکزی علیرضا سلیمی جامعه علمی و دانشگاهی امکانات رفاهی امکانات آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۷۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، گروهی از دانشجویان و نمایندگان کانون‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اعضای شورای اسلامی شهر اراک دیدار و گفت‌وگو کردند. این نشست در راستای اجرای طرح هفته فرهنگی دانشگاه و آشنایی دانشجویان با وظایف و فعالیت‌های مختلف شورای شهر و نقش آن در مدیریت شهری و همچنین همفکری و تعامل بیشتر بین دانشگاه و شورای اسلامی شهر اراک برگزار شد.

در این جلسه که به همت حوزه فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد، طرفین بر ضرورت همکاری و تعامل بیشتر بین دانشگاه و شورای شهر در زمینه‌های مختلف، ازجمله حمایت و ارتقاب فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه و توسعه علمی و فرهنگی شهر اراک، تأکید کردند و دبیران کانون‌های دانشجویی و جمعی از فعالان فرهنگی اجتماعی دانشگاه، توضیحات جامعی درباره کانون دانشجویی و حوزه فعالیت‌های خود ارائه دادند.

پیمان عین القضاتی رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی، سید وحید میرنظامی رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی و علی‌اصغر غفاری رئیس کمیسیون فنی، عمران و شهرسازی شورای اسلامی کلانشهر اراک با استقبال از این نشست با پاسخ به برخی از مطالبات و ارائه راهکار بر استمرار این نشست‌ها تأکید کرده و تعامل دانشگاه و شورای شهر را به‌ویژه استفاده از ظرفیت فعالین دانشجویی را برای مدیریت شهری مفید و پر اثر ارزیابی کردند.

در پایان جلسه دانشجویان از صحن علنی شورای اسلامی بازدید کرده و عین القضاتی توضیحاتی را درباره قوانین، نقش اعضا و نحوه رأی‌گیری شورای شهر توضیحاتی ارائه دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر
  • تظاهرات دانشجویی در آرژانتین 
  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • «خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم
  • مبالغ وام شهریه دانشجویان پیام نور اعلام شد/ آخرین مهلت ثبت نام متقاضیان
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا / تاراج منابع نفتی توسط مدیران حکومتی