Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو معصومی کارگردان سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری برنا، نظرش را درباره برنامه «هفت» گفت و اظهار داشت: برنامه «هفت» زمانی می‌تواند یک برنامه مفید باشد که سینما را به سمت و سویی ببرد تا آینده‌ای درخشان داشته باشد. در سری آخر برنامه «هفت» که بهروز افخمی آن را اجرا می‌کرد تلاش تنها بر این بود که سینما را مرده و نابوده شده عنوان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معصومی خاطرنشان خاطرنشان کرد: برنامه فریدون جیرانی و محمود گبرلو برنامه‌های بسیار خوبی بودند که می‌توانستند برای سینما مفید باشند و ما شاهد هستیم که در آن زمان مردم تا ساعت 2 یا 3 بامداد به دیدن برنامه «هفت» می‌نشستند و بازخوردهای خوبی از این برنامه وجود داشت اما بهروز افخمی «هفت» را نابود و دیدگاه سانسوری عزت‌الله ضرغامی را در «هفت» پدیدار کرد. اهالی سینما از این برنامه دلخور هستند و اگر قرار است افخمی این برنامه را به همان روند ادامه دهد همان بهتر که «هفت» پخش نشود.

وی افزود: در سری قبل برنامه که مجری آن بهروز افخمی بود یک مصاحبه با من صورت گرفت که در آن درباره معضلات و مسائل بسیاری صحبت و به مافیای سینمای ایران اشاره کردم اما مصاحبه من یکباره قطع شد و بهانه قطعی برق را گرفتند، پس از اینکه برنامه دوباره روی آنتن آمد مصاحبه من پخش نشد و آقای سرتیپی خیلی راحت پاسخ حرف‌های من را داد. من در آن برنامه مصاحبه‌ای ضبط شده داشتم که پخش شد و آقای سرتیپی به صورت زنده پاسخ من را داد. این اتفاق بسیار زننده بود و اگر من در برنامه حضور داشتم می‌توانستم از گفته‌هایم دفاع کنم اما به شکلی کاملاً برنامه‌ریزی شده همه چیز به نفع سرتیپی پیش رفت.

این کارگردان در ادامه تصریح کرد: برنامه «هفت» در زمان افخمی نتوانست به معضلات سینمای ایران بپردازد و از طرفی مسعود فراستی نیز گزینه مناسبی برای نقد آثار سینمایی نیست. او تا امروز حتی یک فستیوال خارجی نرفته و همیشه نسبت به فیلم‌های ایرانی موفق در جشنواره‌های خارجی موضع بدی دارد. از نظر من سینما پس از انقلاب آبروی ایران و نظام جمهوری اسلامی را در دنیا حفظ کرد و اگر فراستی بتواند نگاهش را بازتر کند می‌تواند به این مسأله پی ببرد و از زدن برچسب‌های مثل سیاهنمایی به فیلم‌ها دست برمی‌دارد. پشت برنامه افخمی اتاق فکری برای نابودی سینمای ایران وجود داشت.

کارگردان فیلم سینمایی «باد در علفزار می‌پیچد» اظهار داشت: در برنامه فریدون جیرانی نگاه تمیزی وجود داشت. یک مجری می‌تواند با نگاهی کثیف همه چیز را در یک برنامه تغییر دهد. در برنامه «هفت» افخمی بارها شاهد برنامه‌ریزی برای نابودی یک سینماگر بودیم. بارها در برنامه افخمی دیدیم که یک فیلمساز را دعوت کردند و با تخریب او برنامه را پیش بردند و اسم این تخریب را نقد گذاشتند. نقد در سینما دارای تعریف مشخصی است که در آن توهین به فیلمساز جایی ندارد. امیدوارم افخمی در سری جدید برنامه «هفت» دست از نگاه یک سویه‌اش بردارد و به رشد و تعالی سینما فکر کند. برنامه بهروز افخمی حتی از برنامه محمود گبرلو نیز بدتر بود. ما در زمان گبرلو شاهد برخوردی محترمانه بودیم که با دعوت از منتقدان دیگر در برنامه می‌شد جلوگیری از نگاه یک‌سویه را دید.

وی تصریح کرد: نقد می‌تواند برای سینماگر و مخاطب مفید باشد. من به شخصه از نقدهای بسیاری که نوشته شده درباره فیلم‌های خودم یا دیگر فیلم‌ها استفاده کرده‌ام اما عدم وجود منتقدی کاربلد در برنامه پر مخاطبی چون «هفت» باعث می‌شود انتقاد به خوبی صورت نگیرد و ما بیشتر شاهد ساخت کمدی‌های سخیف باشیم.

معصومی در پایان گفت: من طرفدار یک برنامه سینمایی بی طرف هستم. نقدهای آقای طوسی و محسنین را در برنامه «هفت» بسیار می‌پسندیدم و اگر این دو منتقد انتقادی نسبت به فیلم خودم داشته باشند نیز نظرشان برای من محترم و قابل تأمل است. فراستی دچار نگاهی سلیقه‌ای است که برای برنامه «هفت» می‌تواند مضر باشد. اگر برنامه «نود» در تلویزیون سال‌های بسیاری است که پخش می‌شود به خاطر جسارت و شجاعت عادل فردوسی‌پور است که حتی به قیمت اخراج شدن از صدا و سیما پای مواضع درست خود می‌ایستد ولی وقتی اتاق فکری علیه سینما در برنامه «هفت» وجود دارد پخش این برنامه برای سینما می‌تواند وحشتناک باشد. من هنوز نمی‌دانم چرا مصاحبه من با برنامه «هفت» به بهانه قطعی برق باید سانسور می‌شد و حرفهای من درباره سیاه‌نمایی، گلشیفته فراهانی، مافیای سینما و... به راحتی حذف می‌شد.

ادامه دارد...

خبرنگار: علی ناصری

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انقلاب برق برنامه هفت سینمای ایران نظام جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۷۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی

اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان در جلسه علنی این هفته شورا در حاشیه تجلیل از شماری معلمان پیشکسوت و جوان شهر اصفهان، دیدگاه‌های خود را نسبت به موضوع تعلیم و تربیت بیان کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در حاشیه تجلیل از شماری معلمان پیشکسوت و جوان شهر اصفهان در صدوسی‌ویکمین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان، اعضای شورا به بیان دیدگاه‌های خود نسبت به موضوع تعلیم و تربیت پرداختند.

عباس حاج‌رسولی‌ها، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نقش تأثیرگذار معلمان و دانش‌آموزان در هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: از ۱۶ سال پیش در شورای اسلامی بسیاری معلم بودند و تعدادی از شهرداران شهر نیز در این کسوت فعالیت داشتند.

وی با بیان اینکه بهتر بود همان شورای اول آموزش و پرورش به صورت محلی و در قالب مدیریت واحد شهری اداره می‌شد گفت: قطعاً اتفاقات بهتری در شهر رقم ما خورد، امیدوارم دولت به فکر بیفتد و بتوانیم آموزش و پرورش با مدیریت واحد شهری اداره شود.

سخت‌گیری در گزینش به نوعی خود زنی است

احمد شریعتی، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با تقدیر از طرح معلمان فداکار و ایثارگر و تجلیل از معلمان شهرستان ورزنه که با جمع‌آوری کمک‌های مالی شنوایی را به دانش آموز خود هدیه کردند اظهار کرد: این درست که برای تربیت فرزندان نیازمند نیروی با تجربه و متعدد و متخصص هستیم اما اکنون در گزینش‌ها سخت گیری می‌شود، در این راستا اصفهان بیشترین موارد ارجاع را داشته است.

وی افزود: بسیاری از خانواده‌های شهدا و طلبه در این گزینش‌ها رد شدند، چرا خود زنی می‌کنیم، درخواست می‌کنم این موارد را به عنوان حق آن افراد دنبال کنید.

نیازمند تقویم ثابت در مناسبت‌ها و رویدادها هستیم

علی صالحی، سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان با تقدیر از تعامل و مشارکت میان آموزش و پرورش و مدیریت شهر در راستای برگزاری برنامه‌های مختلف اظهار کرد: در کنار تربیت نیرو، شاهد دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی آموزش و پرورش هستیم، اما معتقدم مسیر باید تثبیت شود و این ریل‌گذاری فارغ از حضور ما و شما ادامه پیدا کند.

وی با تاکید بر اینکه برای ارتقای شاخص‌های کیفی برنامه‌های تعاملی باید گام برداریم گفت: اصل ورزش به‌عنوان یک اولویت تثبیت شود و سرانه ورزشی ارتقا پیدا کند؛ در این راستا ریل‌گذاری انجام شود، به‌عنوان مأموریت دائمی دو مجموعه باقی بماند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت پارکینگ‌های مدارس اتفاق قابل توجهی است، ادامه داد: بخشی از مخاطبان اصلی برنامه‌های حوزه فرهنگی و اجتماعی باید به سمت آموزش و پرورش برود.

صالحی دانش‌آموزان و نوجوانان را مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی به عنوان یک اولویت دانست و تصریح کرد: نیازمند تقویم ثابت در مناسبت‌ها و رویدادها هستیم که امیدواریم در این راستا گام‌های مشترک بیشتری برداریم و آن را تثبیت کنیم.

اینجا اصفهان است، مهد نیروهای فرهنگی و فکری

مجید نادرالاصلی، رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به سخن مقام رهبری که «معلمان با قناعت آینده ساری می کنند» و با تقدیر از معلمانی که به رسالت تبیینی خود توجه دارند اظهار کرد: مقام رهبری در دیدار اخیر با معلمان دل نگرانی و گلایه مندی هایی را نسبت به آموزش و پرورش مطرح کردند.

وی افزود: آموزش و پرورش مشکلات بسیار دارد ما هم آن را می‌دانیم اما مشکل اصلی در محاق قرار گرفته است.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نقش تأثیرگذار معلمان پرورشی در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: مدیریت شهر و شورا در این دوره از آغاز، با انتخاب علی قاسم زاده به عنوان شهردار چراغ سبز خوبی به حوزه آموزش و پرورش نشان داده است، در این راستا می‌شد اتفاقات خوب‌تری را رقم بزنیم نه اینکه شهرداری صرفاً نقش پشتیبانی داشته باشد.

وی ادامه داد: اینجا اصفهان است، دایره عظیمی از علم آموزی در آن قرار دارد، شخصیت‌هایی همچون پرورش‌ها و شهید بهشتی‌ها در آن وجود داشتند که تبحر زیادی در تبیین موضوعات مختلف داشتند.

نادرالاصلی تصریح کرد: در این فرصت موجود از بستر مدارس پلی به سوی مسجد و مراکز فرهنگی و فرهنگسراها زده شود و از سوی دیگر شاهد حضور پررنگ روحانیت و نیروهای فرهنگی و فکری در مدارس باشیم، در اصفهان نیروهای فرهنگی و فکری کم نداریم.

وی اظهار داشت: محیط‌هایی که در اختیار آموزش و پرورش است در اختیار دانش آموزان قرار گیرد، از این امکانات فوق العاده برای موضوعات فرهنگی و فکری استفاده کنیم تا بتوان رو به جلو حرکت کرد.

برگزاری نمایشگاه «شهر دخت» در اصفهان

فرزانه کلاهدوزان رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه برنامه‌های متفاوتی همچون عصر ورزش طی تفاهم نامه با آموزش و پرورش ویژه اوقات فراغت اجرایی شده است اظهار کرد: مجلس مشورتی کودکان و نوجوانان به عنوان فرصت ارزشمند شکل گرفته است، کمیسیون‌های متناظر با شورا دارد که ظرفیت خوبی محسوب می‌شود.

وی از برگزاری نمایشگاه شهر دخت خبر داد افزود: تولیدات دانش آموزان دختر، هنرستان‌ها که تولیدات بی نظیری است در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود.

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: همکاری‌های خوبی هم در راستای برگزاری اردوها در مناطق شهری انجام شده است.

کد خبر 750743

دیگر خبرها

  • برنامه‌های کانون در سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • «هفت» دوباره روی آنتن