Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بازیگر فیلم بارکد گفت: گاهی اوقات شنیده‌ام برخی بازیگران چهره وقتی به تئاتر می‌آیند ترجیح می‌دهند و می‌خواهند که روبروی آنها نیز بازیگری چهره به ایفای نقش بپردازد. از نظر من این حرکت بسیار کودکانه، غیر حرفه‌ای و سطحی است.

بابک بهشاد بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درباره آخرین فعالیت های خود در عرصه بازیگری گفت: واقعیت امر امسال پیشنهادات خوبی برای بازی سینما و یا تلویزیون نداشتم و در چند پیشنهادی هم که نسبتاً خوب بودند به دلایل مختلف نتوانستم حضور داشته باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور دوباره خود در عرصه تئاتر افزود: با وجود اینکه امسال پروژه تصویری نداشتم اما تمرینات یک نمایش را آغاز کردم و هم اکنون در تماشاخانه مستقل تهران در نمایش "پروانه الجزایری" به ایفای نقش می‌پردازم.

بازیگر فیلم "بارکد" درباره دلیل حضورش در این اثر نمایشی اضافه کرد: واقعیت امر در ابتدا متن نمایشنامه "پروانه الجزایری" از نظر من به شدت جذاب بود و آن را دوست داشتم و از طرفی ایده‌های کارگردانی کاملاً بکر و برایم جذاب بود. این نمایش توسط یک گروه جوان و مستعد روی صحنه می‌رود و من هم افتخار بازی در آن را دارم.

وی درباره حضور بازیگران سینما در تئاتر و تاثیر این حضور تاکید کرد: در ابتدا بگویم که من به هیچ وجه خودم را چهره سینمایی نمی‌دانم اما به شدت با حضور بازیگران سینما در تئاتر موافقم زیرا بعد از حضور آنها اتفاقات بسیار مثبتی در عرصه تئاتر افتاد. تئاتر بعد از حضور بازیگران مطرح سینما رونق بیشتری پیدا کرد و به طبع آن علاوه بر افزایش تماشاخانه‌های خصوصی تئاتر، دستمزدهای بازیگران هنر نمایش نیز افزایش یافت.

بازیگر فیلم چهارراه استانبول در همین راستا ادامه داد: از نظر من اگر منتقدان حضور بازیگران چهره در تئاتر به طور منصفانه به این قضیه نگاه کنند می‌بینند که بعد از آنها چرخه اقتصادی تئاتر به شدت رشد و توسعه پیدا کرد. پس نمی‌توان از تاثیرات مثبت حضور این بازیگران در تئاتر چشم پوشی کرد.

وی درباره برخورد سلیقه‌ای برخی بازیگران در خصوص بازیگر روبروی خود اظهار کرد: گاهی اوقات شنیده‌ام برخی بازیگران چهره وقتی به تئاتر می‌آیند ترجیح می‌دهند و می‌خواهند که روبروی آنها نیز بازیگری چهره به ایفای نقش بپردازد. از نظر من این حرکت بسیار کودکانه، غیر حرفه‌ای و سطحی است زیرا در تئاتر بازیگران بسیار خوبی حضور دارند که شاید چهره نباشند اما کیفیت عملکردشان بسیار بالا و حرفه ای است.

بهشاد درباره تجربه حضور در عرصه تئاتر خاطرنشان کرد: واقعیت من خوشحالم که در یک اثر نمایشی بازی می‌کنم اما واقعیت امر در کل بازی در سینما، تئاتر و یا تلویزیون فرق چندانی برای من ندارد. ترجیح می‌دهم در یک اثر خوب بازی کنم و این اتفاق در هر مدیومی که باشد از آن استقبال می‌کنم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: چهارراه استانبول فیلم بارکد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۷۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی سازمان سینمایی، معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی با هدف ارتقای سینمای ایران، فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد؛ متن فراخوان به این شرح است: معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، با هدف ارتقای سینمای ایران از طریق مساله‌یابی دقیق و شناخت چالش‌های اصلی آن، محورهای پژوهشی سازمان سینمایی را (که با نظرخواهی از سینماگران، پژوهشکده‌ها پژوهشگران، استادان دانشگاه، بخش‌های مختلف سازمان سینمایی، اصناف و انجمن‌های سینمایی گردآوری شده است) با رویکرد میان‌رشته‌ای و کاربردی، پس از پالایش توسط شورای پژوهشی معاونت، به شرح زیر اعلام می‌کند:

محورهای پژوهشی:

۱- سینمای ایران، گفتمان و آرمان‌های انقلاب اسلامی

۲- سینمای دفاع مقدس و مقاومت

۳- جهش تولید در سینمای ایران و چالش‌های پیش رو

۴- کارکرد های سینما در روایت پیشرفت ایران اسلامی و امید افزایی

۵- طراحی الگوی بهره‌گیری از ظرفیت زیست بوم علم و فناوری در توسعه زیرساخت‌های سینما درایران

۶- ظرفیت‌های سینما در کار آفرینی و اشتغال

۷- ظرفیت‌های روایی سینمای ایران درخارج از تهران (مستند، انیمیشن و داستانی)

۸-سینما، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی (ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای آینده سینمای ایران)

۹- موانع و راهکارهای تقویت فیلمنامه در سینمای ایران

۱۰- ظرفیت‌های ادبیات فارسی، فرهنگ عامه و موسیقی محلی در تولید آثار انیمیشن، مستند و داستانی

۱۱- خلاء‌ها و چالش‌های حقوقی سینمای ایران (حقوق مخاطب، مالکیت معنوی، نظام قراردادها و ...)

سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، از کلیه مراکز علمی و پژوهشی، اساتید و پژوهشگران برای همکاری دعوت به عمل می‌آورد؛ علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی در محورهای ده‌گانه یاد شده، چنانچه پایان نامه‌هایی به موضوعات مذکور بپردازند و یا به صورت خلاقانه به یکی از نیازهای کاربردی سینمای ایران پاسخ دهند، در مقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال و درمقطع دکتری تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال، مورد حمایت قرارخواهند گرفت.

پژوهشگران محترم قبل از ارائه طرح‌نامه پژوهشی (پروپوزال)، ارایه فرم درخواست طرح اولیه پژوهشی (RFP ) و قطعی کردن عنوان پژوهش، ضروری است برای دریافت فرم مربوطه به آدرس سایت اینترنتی زیر مراجعه کنند.

جزئیات بیشتر را از اینجا بخوانید

کد خبر 6080811

دیگر خبرها

  • مجید مجیدی: به تئاتر مدیون هستیم / تاسف از شرایط امروز سینما
  • یاد مجید مجیدی از حضور در تئاتر/ وضعیت الان سینما جای تاسف دارد
  • هشت فیلم کوتاه خراسان شمالی به مرحله تولید رسید
  • گواردیولا: تبریک به رئال مادرید؛ با کرویف موافقم، چیزی به نام شانس وجود ندارد!
  • در سینما و تئاتر چه خبر است؟
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳
  • معرفی نفرات برتر کاراته قهرمانی کشور در غیاب چهره‌های مطرح!