Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: من حتی یک ساعت هم در دانشگاه ارومیه درس نخوانده‌ام چه برسد به اینکه مدرک فارغ‌التحصیلی از این دانشگاه داشته باشم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از ارومیه، طی روز‌های گذشته بنا به افشای یک برگ سند از جانب آموزش دانشگاه ارومیه پیرو جعلی بودن مدرک فرهاد سرخوش، دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه یک سری شایعات و تکذیبیه‌ها در فضای مجازی منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





اما بعد از انتشار جعلی بودن مدرک فرهاد سرخوش در فضای مجازی، وی با انتشار بیانیه‌ای علاوه بر تکذیب این شایعه از پیگیری قضایی و برخورد با خاطیان این مورد خبر داد که در این رابطه جهت تبیین و روشنگری بیشتر سراغ مسئولین مربوطه و دانشگاه ارومیه و فرهاد سخوش، دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه رفتیم.

مدرک استعلامی نظام مهندسی از ما در سیستم آموزشی دانشگاه ارومیه وجود ندارد

علیرضا مظفری، معاون آموزشی دانشگاه ارومیه در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: همانطور که در جریان هستید، نامه‌ای که در فضای مجازی منتشر شده است از سوی معاونت آموزشی دانشگاه ارومیه است و بنده نیز این مورد را تایید می‌کنم، چون یک عده در تلاش بودند تا وجهه دانشگاه ارومیه با جعلی یا تقلبی بودن این نامه تخریب شود.

 

علیرضا مظفری با اشاره به جزئیات جوابیه دانشگاه ارومیه تصریح کرد: سازمان نظام مهندسی مدرکی را از دانشگاه ارومیه استعلام کرد و ما نیز بدلیل نبودن چنین مدرکی با اسم و مشخصات این شخص پاسخ جعلی بودن مدرک را دادیم که بصورت صریح در نامه ذکر شده است.

 

وی در ادامه تاکید کرد: اینکه آقای سرخوش مدرک تحصیلی  خود را از دانشگاه‌های دیگر گرفته باشد، ما خبر نداریم و آنچه که برای ما روشن می‌باشد، این است که مدرک استعلامی نظام مهندسی از ما در سیستم آموزشی دانشگاه ارومیه وجود ندارد.


این پایان ماجرا نبود و شخص فرهاد سرخوش با انتشار بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی اخطار داد که با انتشار دهندگان چنین شایعاتی هم در استان آذربایجان غربی و هم در تهران پیگیری قضایی خواهد شد.


واکنش فرهاد سرخوش به این قضایا باعث شد تا موضوع کمی پیچیده‌تر شود و چند شبهه را در افکار عمومی مردم ایجاد کند. شبهه‌های از جمله تلاش یک عده در تخریب فرهاد سرخوش، اشتباه نظام مهندسی کشور در ارسال نامه به دانشگاه ارومیه، اینکه چه کسی مدرک جعلی را به نظام مهندسی ارسال کرده تا نظام مهندسی این اقدام را انجام دهد، از جمله شبهاتی می‌باشد که در پیرامون این موضوع ایجاد شده است.

برای پاسخ دادن به یک سری از شبهات که مربوط به خود شخص فرهاد سرخوش می شود، به سراغ وی رفتیم تا به سوالات و شبهات شکل گرفته در افکار عمومی بصورت صریح پاسخ داده شود.

یک ساعت هم در دانشگاه ارومیه درس نخوانده ام

فرهاد سرخوش، دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه با اشاره به اتفاقات رخ داده گفت: بنده ابتدا بر همگان از این تریبون میگویم که من به هیچ عنوان در دانشگاه ارومیه حتی یک ساعت هم درس نخوانده ام چه برسد به اینکه مدرک فارغ التحصیلی از این دانشگاه داشته باشم.


سرخوش تصریح کرد: این در حالی است که بنده دوران تحصیلات کارشناسی را در دانشگاه آزاد اسلامی کرج و دوران تحصیلات تکمیلی را در یکی از دانشگاه‌های تهران سپری کرده ام.

 

سرخوش تاکید داشت: من و همکارانم برای چنین اقدامات تخریب گرایانه‌ای علیه ستاد احیای دریاچه ارومیه ساکت نخواهیم نشست و بصورت جدی این مسئله را از مقامات قضایی پیگیر هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه ارومیه ستاد احیای دریاچه ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۸۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، احمد قندهاری به تشریح مهم‌ترین اقدامات مدیریت حوضه آبریز دریاچه ارومیه پرداخت و گفت: با وجود وضعیت نامساعد بارش‌ها در حوضه آبریز ارومیه در ۶ ماه نخست سال، حدود ۲۰۰ میلیون مترمکعب از سدهای حوضه آبریز، رهاسازی و جریان آب به سوی دریاچه ارومیه و تالاب‌های اقماری آن روان شد.

وی افزود: در ادامه با توجه به وضعیت مناسب‌تر بارش‌های بهاری جریان رهاسازی از سدهای حوضه و کانال انتقال آب به دریاچه افزایش قابل توجه یافته است، به طوری که تا پایان فروردین ماه بالغ بر ۵۸۰ میلیون مترمکعب آب رهاسازی و انتقال آب انجام گرفت.

سرپرست حوضه آبریز دریاچه ارومیه تصریح کرد: بر اساس برنامه‌های در دست انجام، رهاسازی آب از سدهای حوضه به خصوص سدهای بوکان و مهاباد همچنان ادامه دارد؛ در صورت مساعد بودن شرایط، این اقدام تا پایان نیمه اول اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت.

به گفته قندهاری، تمامی این فعالیت‌ها سبب شد که هم‌اکنون تراز دریاچه ارومیه به رقم ۱۲۷۰.۵۳ متر، به وسعت ۱۷۹۰ کیلومتر مربع و به حجم ۲.۳۴ میلیارد مترمکعب برسد.

سرپرست حوضه آبریز دریاچه ارومیه یادآور شد: تأمین نیاز زیست محیطی تالاب‌های اقماری نیز به بیش از ۸۰ میلیون مترمکعب (۱۵ میلیون مترمکعب بیشتر از برنامه) محقق شد.

وی در ادامه گفت: چندین سال است که دریاچه ارومیه در کانون توجه اقشار مختلف مردم، فعالان محیط زیست و سازمان‌های مردم نهاد قرار گرفته است. از دیرباز وزارت نیرو به عنوان متولی تأمین نیاز زیست محیطی دریاچه ارومیه، اقدامات کنترلی برای جلوگیری از کم آبی این دریاچه تعریف و دست یاری به سوی کنشگران و ذی مدخلان موضوع دراز کرده است.

وی افزود: اگرچه طرح‌ها و برنامه‌های بسیاری برای نیل به این هدف تعریف و اجرا شده است اما تا رسیدن به چشم‌انداز تعریف شده، اقدامات بسیاری باید انجام داد که نیازمند همکاری طیف وسیعی از آحاد جامعه و دولت به خصوص کشاورزان منطقه و وزارتخانه جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان برنامه و بودجه با وزارت نیرو است تا فرآیند تعریف شده که با ترمیم و بهسازی آغاز می‌شود، به احیای دریاچه ارومیه منجر شود.

قندهاری اظهار کرد: پس از اجرای عملیات موفق سد و تونل انتقال آب به دریاچه در دولت سیزدهم و جاری شدن آب به سوی دریاچه ارومیه، به همراه عملیات رهاسازی آب سدهای حوضه و عدم آبگیری انهار زراعی در فصل غیر کشت، بخش قابل توجهی از پیکره دریاچه ارومیه از خشکی خارج و پر آب شد.

سرپرست حوضه آبریز دریاچه ارومیه خاطرنشان کرد: سال آبی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه با کم‌بارشی آغاز شد و بارش‌ها چندان قابل توجه نبود. این موضوع سبب شد برنامه منابع و مصارف و تأمین نیاز زیست محیطی دریاچه ارومیه تحت شرایط بارش بدبینانه تنظیم شود. به هر حال با سپری شدن پاییز و شروع زمستان به خصوص در بهمن سال ۱۴۰۲، بارش‌های مناسبی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه به وقوع پیوست و این مهم موجب شد که تا پایان فروردین ۱۴۰۳ به اندازه کل بارش سال آبی گذشته، این حوضه از رحمت خداوند منتفع شود.

کد خبر 6091123 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • تصاویر| تفریح در بخش پرآب دریاچه ارومیه
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر عبور کرد
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • فیلم| حال خوش مردم در جوار دریاچه ارومیه
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • آخرین وضعیت دریاچه ارومیه
  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟