Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، با اشاره به سخنان اخیر رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور مبنی بر اینکه «هیچ الزام قانونی برای ادغام اتحادیه‌ها وجود ندارد»، اظهار کرد: با توجه به اینکه شورای توسعه فرهنگ قرآنی که بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه قرآنی کشور است و به عنوان پارلمان قرآنی شناخته می‌شود به منظور رسیدگی به امور مؤسسات و اتحادیه‌های قرآنی، هیئت رسیدگی را تشکیل داده است و تمام اقدامات در جریان روند ادغام اتحادیه‌های قرآنی کشور براساس مصوبات این هیئت و با حضور تمامی اعضای شرکت‌کننده در این هیئت بوده است، لذا این ادغام صد در صد قانونی است و هر حرکتی که موجب خروج از مدار قانونی مصوبات شورای توسعه و مصوبات هیئت رسیدگی شود، خلاف قانون و انحراف است که خوشبختانه شاهد ابلاغ این موضوع به تاریخ 20 آبان‌ماه 97 نیز بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به خروج یک‌طرفه اتحادیه تشکل‌ها از ادغام، تأکید کرد: این امر خللی به مصوبات شورای توسعه و هیئت رسیدگی وارد نمی‌کند و جای تأسف است که این امر بدون در نظر گرفتن دغدغه‌های مقام معظم رهبری در حوزه قرآن و تأکید ایشان بر هم‌افزایی و همگرایی، اتحاد و در کنار هم بودن، است.
کوبیدن بر طبل دوگانگی
کوششی با تأکید بر اینکه خروج از ادغام اتحادیه کشوری، کوبیدن بر طبل دوگانگی و چالش در جامعه قرآنی است، اظهار کرد: همچنین طی آخرین جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی بر ادامه فعالیت هیئت رسیدگی و قانونی بودن آن تأکید شد. همچنین طی ماه‌های گذشته طبق برنامه‌ریزی انجام شده، ادغام اتحادیه‌های استانی براساس اساسنامه و شیوه‌نامه تصویب شده در هیئت رسیدگی، طی جدول زمان‌بندی مشخص شده، با حضور نمایندگان دو اتحادیه قرآنی کشوری انجام شد و گزارشی مبنی بر مشکل در مجامع عمومی اتحادیه‌های استانی ارائه نشد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور بیان کرد: با توجه به کمیته‌هایی که در استان‌ها شکل گرفته بود و مرجع قانونی پیگیری، نظارت و اجرا بود، گزارش‌های استان‌ها در هیئت رسیدگی بررسی شد و تک تک طی چندین جلسه به تصویب هیئت رسید و در 31 استان مصوبه هیئت را داریم که انتخابات سالم برپا شده است. لذا با توجه به تشکیل اتحادیه واحد قرآنی در استان‌ها، آنها باید برای تشکیل اتحادیه قرآنی مدغم کشوری اقدام کنند. هیئت رسیدگی براساس شیوه‌نامه مصوب تنها نقش نظارتی و پیگیری دارد.
وی با اشاره به اینکه کمیته پیگیری و نظارت(سه نفر نماینده از اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت، سه نفر از اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور، حجت‌الاسلام حسینی به نمایندگی از هیئت رسیدگی، حجت‌الاسلام خسروی، به نمایندگی از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین بهبودی، از طرف سازمان تبلیغات اسلامی) نیز مصوبه هیئت رسیدگی است و تصمیمات آن قانونی است، ادامه داد: کمیته منتخب متشکل از نمایندگان استان‌ها(لرستان، گیلان، سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و خراسان جنوبی) نیز طی جلسه‌ای که از سوی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور برپا شد، انتخاب شدند که طی مصوبه هیئت نیز عضو کمیته نظارت و پیگیری شدند(در مجموع 14 نفر) تا با همکاری یکدیگر فرآیند ادغام اتحادیه کشوری را اجرایی کنند. پس خروج اتحادیه تشکل‌ها از این تعهدات خلاف قانون است.
وی با صحه گذاشتن بر اینکه اتحادیه‌ها مردمی هستند، ادامه داد: در نظام اسلامی، نهادهای مدنی رسمی در هر صنفی، ناظر و متولی است. به‌طور مثال اگر مجلس و یا دولت تصمیم بر ادغام دو وزارتخانه بگیرند، وزارتخانه‌ای بگوید من از ادغام خارج شدم و رضایت من را جلب کنید تا ادغام صورت گیرد، آیا درست است؟ این حرف خنده‌دار نیست؟
کوششی با طرح این پرسش که چرا نمایندگان اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در هیئت رسیدگی و شورای توسعه، پای مصوبات امضاکرده‌شان نمی‌ایستند؟ گفت: اگر این را قبول نداشتند، چرا در جلساتشان حاضر می‌شدند؟ چطور قانونی است، اعتبارات شورای توسعه را به اتحادیه دهند، اما مصوبات را غیر قانونی می‌دانند و آن را دخالت خطاب می‌کنند؟


مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور علل ستاره‌دار بودن ماده به ماده اساسنامه اتحادیه مدغم در استان‌ها، بیان کرد: 80 درصد از این ستاره‌دار شدن مفاد بنا بر تأکید رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت بود و اگر قرار است اتحادیه‌ها مستقل تصمیم بگیرند، این تأکید چه بود؟ چرا باید پافشاری می‌شد؟ این نقض غرض است.
وی با اشاره به اینکه چرا نظارت دستگاه‌ ناظر از سوی اتحادیه تشکل‌ها، دخالت بیان می‌شود، ادامه داد: دبیرخانه هیئت رسیدگی که مستقر در سازمان دارالقرآن الکریم است، مجری مصوبات هیئت است و از خودش اختیاری ندارد که بخواهد اعمال کند. اینکه بیان می‌کنند سازمان دارالقرآن در فرآیند ادغام اتحادیه استانی دخالت کرده است، ادعا و خلاف واقع است، اگر می‌توانند آن را اثبات کنند تا توسط هیئت رسیدگی به این امر رسیدگی شود. طبیعی است هر جایی که دبیرخانه باشد، مصوبات را ابلاغ، پیگیری و مراجعات را پاسخ می‌دهد و طبیعتاً حضور پررنگ‌تری دارد.
تعجیل استان‌ها برای ادغام کشوری
کوششی بیان کرد: مسئله دیگری که مطرح می‌کنند این است که استان‌ها با اعدغام مخالف هستند که این کذب محض است، کدام استان مخالف است؟ با کدام یک از مدیران عامل اتحادیه‌های استانی صحبت شده و این موضوع گفته شده است؟ بلکه بالعکس طی جلسات برپا شده از سوی مدیران عامل اتحادیه‌های استانی شاهد تعجیل در امر ادغام اتحادیه کشوری هستیم.
وی ادامه داد: از سوی دیگر به پویا نبودن اتحادیه‌ها طی یک سال گذشته اشاره می‌کنند که این توهین است. اتحادیه‌ها در سطح استان باوجود بلاتکلیفی به دلیل نامشخص بودن وضعیت ادغام در اتحادیه کشوری، فعالیت‌شان را ادامه داده‌اند، ثانیاً اگر می‌خواستید، اتحادیه پویا باشد، به جای اینکه اعتبارات مؤسسات از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی به حساب اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت واریز شود، بهتر نبود این اعتبارات به اتحادیه‌های استانی، تخصیص داده می‌شد؟ اینکه سه کرسی کمیته تخصیص اعتبارات قرآنی به سه عضو اتحادیه تشکل‌های قرآن اختصاص دارد، اینکه اعتبارات را خودم برای خودم تصویب می‌کنم! توسط اعضای شورای توسعه بررسی شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشوری اظهار کرد: اتحادیه تشکل‌ها، مانع‌تراشی برای ادغام اتحادیه کشور را بهانه گرفته است. نباید در خرد جمعی، فردی، خلاف جریان آب حرکت کند. در کمیته پیگیری و نظارت، تصویب شد که تمام مؤسسات دارای شماره می‌‌توانند در مجمع عمومی اتحادیه کشور شرکت کنند و مؤسساتی که دارای مجوز موقت هستند و یا دارای موافقت اصولی هستند، باید رسمی شوند تا بتوانند حضور پیدا کنند، اما این مطلب را که با حضور خودشان مصوب شده بود، نیز نقض کردند.
کوششی تأکید کرد: عدم ضوابط حضور در مجمع عمومی کشوری، یکی از عوامل مهم برای خروج از ادغام توسط اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت است.


**نامه تغییرات ثبتی اتحادیه تشکل‌ها**
وی با اشاره به نامه اخیر اتحادیه تشکل‌ها به اداره ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیر تجاری، به دلیل تغییرات ثبتی، اظهار کرد: براساس ابلاغ مصوبه شورای توسعه به اداره ثبت، در این زمینه تنها هیئت رسیدگی صلاحیت دارد تا مؤسسات و اتحادیه‌ها را معرفی کند که اتحادیه تشکل‌ها از این امر ممانعت کرد. همچنین در آیین‌نامه مصوب شورای توسعه آمده است «صدور مجوز تمامی تشکل‌های قرآنی (اعم از مؤسسات و اتحادیه‌ها) و نظارت بر آنها برعهده هیئت رسیدگی است» و از دیگر سو اگر اتحادیه تشکل‌ها بر این امر واقف است چرا به تنهایی اقدام به نامه‌نگاری طی ششم آبان‌ماه به اداره ثبت کرده است و اگر هم آگاه نیست، چگونه پروانه فعالیتش را از هیئت رسیدگی با دو امضای معاونت قرآن و عترت ارشاد و رئیس سازمان دارالقرآن الکریم اخذ کرده است؟

** نامه اتحادیه تشکل‌ها به اداره ثبت شرکت‌ها پیرو ثبت برخی از تغییرات/ آبان‌ماه 97**

** پروانه فعالیت اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور**

**صورت‌جلسه هیئت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت مورخ دوم مردادماه 1395**

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور تصریح کرد: امیدواریم دوستان در اتحادیه تشکل‌ها به تعهداتشان پابند باشند و درباره آن احساس مسئولیت کنند و بر طبل چالش و دوگانگی نکوبند و در کنار دیگر مؤسسات و مدیران عامل اتحادیه‌های استانی در فرآیند ادغام اتحادیه کشوری همراه و همگام باشند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرانی قرآن اتحادیه مدغم قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۸۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۵۵ برنامه به مناسبت روز کارگر در اردبیل

بهروز رحیم‌زاده با اشاره به فرا رسیدن هفته کار و کارگر و اجرای برنامه‌های متعدد در این هفته گفت: ۵۵ برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در سطح استان اردبیل اجرایی خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل به آغاز هفته کارگر با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی» اشاره کرد و افزود: در این هفته برنامه‌های متنوع برای برگزاری برنامه‌ ریزی شده است که از جمله می‌توان به سخنرانی در خطبه‌ی پیش از نماز جمعه، حضور مدیران و مسؤولان اداره تعاون و رفاه در مزار شهدا و غبارروبی اشاره کرد.

او بیان کرد: حضور در کارخانجات و دیدار چهره به چهره با کارگران و کارفرمایان به همراه تجلیل از کارگران نمونه و برگزاری مسابقات و رویدادهای فرهنگی، ورزشی و همچنین برگزاری میز خدمت در محل مصلی از دیگر برنامه‌های مهم این هفته است.

رحیم‌زاده با بیان اینکه در سطح شهرستان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز چندین برنامه اجرایی خواهد شد، گفت: برگزاری ورزش‌های صبحگاهی در محل واحدهای کارگاهی و برگزاری مراسم‌ها و جشن‌های کارگری در محل کارخانه‌ها نیز از دیگر برنامه‌های هفته کارگر در اردبیل است.

او به نامگذاری روزهای هفته کارگر با عناوین مختلف افزود: به این ترتیب که ۵ اردیبهشت «تجدید میثاق با امام (ره)، رهبری و شهدا» ،۶ اردیبهشت «کارگر، فرهنگ کار و مهارت‌آموزی»، ۷ اردیبهشت «کارگر، تأمین اجتماعی و تکریم بازنشستگان»، ۸ اردیبهشت «کارگر، منزلت خانواده، زنان و جوانی جمعیت»، ۹ اردیبهشت «کارگر، ایمنی سلامت و بهداشت کار»، ۱۰ اردیبهشت «کارگر، تشکل‌ها و مشارکت مردم» و ۱۱ اردیبهشت «کارگر، ایمان، امید و همدلی» نام‌گذاری شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵۵ برنامه به مناسبت روز کارگر در اردبیل
  • سیل مانع حضور داوطلبان کنکور در جلسه امتحان شد
  • حروف الفبا و تأثیرش در نمرات دانش‌آموزان
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • کنعانی: آمریکا به مطالبات قانونی دانشجویان احترام بگذارد
  • امروز مؤسسات بسیاری با فکر اندیشمندان دینی تأسیس شده‌ است
  • ۲ روز دیگر تا کنکور ۱۴۰۳/ متخلفان کنکور چگونه مجازات می شوند؟
  • ماجرای هزینه تراشی عجیب یک عضو کمیسیون امنیت ملی با اظهارات نسنجیده + عکس
  • ‌درخواست «بورل»برای کاهش تنش در منطقه