Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-26@16:42:57 GMT

دارو‌های کمیاب را چطور تهیه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۹۸۶۷۴

دارو‌های کمیاب را چطور تهیه کنیم؟

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره علت کمبود داروی خارجی در داروخانه‌ها توضیح داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو، درباره علت کمبود داروی خارجی در داروخانه‌ها اظهار کرد: به دلیل تحریم‌های اخیر برخی از دارو‌های خارجی در داروخانه‌ها یافت نمی‌شود، اما خوشبختانه آن دارو‌ها نوع ایرانی نیز دارد که می‌شود جایگزین آن‌ها شود؛ برای یافتن دارویی که در دسترس نیست می‌توان با سامانه ۱۹۰ تماس گرفت و آدرس داروخانه‌ای که آن داروی مورد نظر را دارد، پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی سازمان غذا و دارو بیان کرد: برخی از دارو‌های خارجی در گمرک نگه‌داری شده و پس از انجام کار‌های اداری، از گمرک ترخیص شده و در داروخانه توزیع خواهند شد و پزشکان می‌توانند در صورت لزوم استفاده از آن دارو، نوع ایرانی را تجویز کنند.

جهانپور درباره اینکه آیا کمبود دارو در بازار وجود دارد، گفت: در حال حاضر کمبود داروی ایرانی در داروخانه‌ها نداریم، اما برخی از دارو‌های خارجی در گمرک هستند که پس از انجام کار‌های لازمه ترخیص شده و در داروخانه‌ها به فروش خواهد رفت، از این رو افراد نباید برای یافتن دارو‌های خود به بازار‌های سیاه روآورند و می‌توانند از دارو‌های ایرانی استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: داروهای کمیاب غذاودارو دارو در داروخانه داروهای خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۸۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش

رئیس اداره پایش تامین زنجیره داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین متولی، رئیس اداره پایش تامین زنجیره داروی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: پرفروش‌ترین دارو‌ها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹ میلیون عدد، ادالت کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده اند.

وی افزود: دارو‌هایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم قرار دارند.

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین دارو‌های تأمینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده اند.

متولی خاطرنشان کرد: دارو‌هایی که نام برده شد، ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه