Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@13:53:02 GMT

رشد شاخص سهام پس از ۲ روز

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۹۸۶۸۹

در بازار دیروز معاون وزیر صنعت با اعلام اینکه متاسفانه هیچ اقدامی برای کاهش قیمت پاکت‌های سیمان انجام نشده است، گفت: قیمت هر تن سیمان پاکتی باید ۲۴۰ هزار ریال افزایش یابد. انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در طول دو ماه اخیر با مکاتبات متعددی در‌صدد کاهش قیمت پاکت یا تجدید نظر در قیمت سیمان بوده است اما هنوز سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان در این رابطه تصمیم جدیدی را اتخاذ نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا براعلام انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان، جعفر سرقینی، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، مجددا دست به نامه شده و خطاب به نوابی، معاون وزیر و رئیس سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان نوشته است: متاسفانه هیچ اقدام قابل توجه و موثری در جهت کاهش قیمت پاکت‌های PP به عمل نیامده و عملا صنعت سیمان در عرضه سیمان پاکتی دچار مشکل شده است. باتوجه به اینکه از ابتدای سال جاری هر عدد کیسه بسته‌بندی ۵۰ کیلویی PP از ۸ هزار به ۲۰ هزار ریال رسیده است. بنابراین باید قیمت هر تن سیمان پاکتی به میزان حدود ۲۴۰ هزار ریال افزایش قیمت یابد. بنابراین ضمن ارسال درخواست انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان مبنی بر درخواست بازنگری در قیمت‌های مصوب اعلام شده، خواهشمند است دستور فرمایید، موضوع بررسی و نسبت به بازنگری قیمت‌های مصوب آن سازمان متناسب با افزایش ناشی از قیمت پاکت اقدام لازم صورت گیرد. افزایش قیمت پاکت‌های PP سبب شده است که فروش سیمان پاکتی دچار مشکل شود.

در گروه سیمانی همچنین روز گذشته افزایش سرمایه ۵۰درصدی «سمازن» ثبت شد. به این ترتیب افزایش سرمایه ۵۰ درصدی شرکت سیمان مازندران از مبلغ ۸۲ میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان به حدود ۱۲۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از محل مطالبات و آورده نقدی به مبلغ ۴۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، در تاریخ ۲۱ آبان ماه ۹۷ در مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت رسید. در گروه بانکی فهرست ۲۲ بانک بورسی و فرابورسی مشمول فعالیت سوئیفت یا قطع دسترسی به همراه ۱۵ بانک دیگر دولتی مشخص شد. در پی اعمال دور دوم تحریم‌های آمریکا از ۱۳ آبان، برخی بانک‌های ایرانی مشمول قطع دسترسی به سوئیفت شدند و برخی دیگر نیز همچنان و تا تصمیم بعدی، می‌توانند از این شبکه جهانی مبادلات مالی استفاده کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد ۱۱ بانک پاسارگاد، خاورمیانه، ایران زمین، کارآفرین، اقتصاد نوین، سرمایه، گردشگری، سامان، شهر، حکمت ایرانیان، رسالت به همراه بانک‌های کشاورزی، مسکن، توسعه تعاون،  بانک همکاری‌های منطقه‌ای اسلامی، قرض‌الحسنه مهر ایران و کیش اینترنشنال بانک قادر به استفاده از سوئیفت هستند.

در گروه خودرویی دیروز برخی نمادهای این گروه مجددا با صف خرید همراه شدند. نمادهای سایپا، گروه بهمن و ایران خودرونمادهای شاخص با صف خرید در این گروه بودند. دیروز سایپا با هدف شفاف‌سازی هرچه بیشتر درخصوص بخشنامه ایفای تعهدات پارس خودرو برای جایگزینی خودروهای خانواده رنو با سایر محصولات توضیح داد.

سایپا طی اطلاعیه‌ای با هدف شفاف‌سازی هرچه بیشتر درخصوص بخشنامه ابلاغی به نمایندگی‌های فروش مبنی بر ایفای تعهدات پارس خودرو برای جایگزینی خودروهای خانواده رنو با سایر محصولات اعلام کرد: مشتریان متقاضی خودروهای رنو در صورت تمایل می‌توانند به جایگزینی با خودروهای اعلام شده تولیدی سایپا اقدام کنند.

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به عدم همکاری شرکت رنو درخصوص انجام تعهدات و ضمن عذرخواهی مجدد از مشتریان به دلیل عدم امکان تولید خودروهای گروه رنو، به استحضار همه مشتریان متقاضی خانواده رنو می‌رساند، این بخشنامه برای جایگزینی با سایر محصولات صادر شده و با توجه به ظرفیت تولید سایپا، در حال حاضر صرفا امکان جایگزینی با خودروهای گروه ایکس ۱۰۰ و ایکس ۲۰۰ مقدور است.

در بخشنامه ابلاغ شده به نمایندگی‌های گروه سایپا، جایگزینی خودروهای گروه رنو با این محصولات، به‌صورت کاملا اختیاری انجام خواهد شد. گروه سایپا در حال بررسی روش‌های مختلف جهت پاسخ به تعهدات ایجاد شده است و مشتریان می‌توانند تا دریافت محصول ثبت نامی با دریافت سود ۲۷ درصدی (مجموع سود مشارکت و تاخیر تا تحویل خودرو) منتظر بمانند.

 علاوه بر این مشتریانی هم که خواهان انصراف هستند می‌توانند بر اساس بخشنامه مذکور از ۳۰ تا ۳۶ درصد سود بر‌اساس زمان انصراف بهره‌مند شوند. دیروز همچنین یک کارشناس صنعت خودرو با اعلام زیان ۵۰ تا ۶۰ درصدی خودروسازان از تولید محصولات و پیش‌بینی افزایش زیان در نیمه دوم سال، دو راهکار برای خروج این گروه از این بحران را اعلام کرد. محمدرضا نجفی‌منش، رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان درباره وجوه مربوط به پیش‌فروش‌های اخیر خودرو‌سازان به «ایرنا» گفت: بازار خودرو ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی بوده اما در پیش‌فروش‌های اخیر پیش‌بینی می‌شود حداکثر ۱۰ هزار میلیارد تومان جمع‌آوری شده باشد.

وی این رقم را در برابر نیازهای صنعت خودرو بسیار ناچیز و تولیدات فعلی خودروسازان را زیانبار دانسته و گفت: خودروسازان بزرگ در ۶ ماه نخست سال پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان زیان داشتند. این شرکت‌ها بورسی و به همین دلیل شفاف‌اند. در گروه قندی شرکت قند نیشابور برنامه افزایش سرمایه ۵۰ درصدی از محل سود انباشته را اعلام کرد. این شرکت بورسی بنا به پیشنهاد هیات مدیره درصدد است سرمایه فعلی را از ۲۰ به ۳۰ میلیارد تومان برساند.تامین مالی «قنیشا» درصورت موافقت سازمان بورس با هدف اصلاح ساختار مالی در جهت جبران مخارج انجام شده جهت دارایی‌های ثابت و تکمیل پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب و بهبود سرمایه در گردش صرف خواهد شد. در مجموع بازار دیروز بازاری مثبت بود که در آن ارزش معاملات (با احتساب معاملات بلوکی و اوراق مشارکت) در بورس به ۷۵۸میلیارد تومان و در فرابورس به ۳۸۵میلیارد تومان بالغ شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۸۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ روز گذشته یکی از شرکت‌های تولید لاستیک در نامه‌ای به سازمان بورس و اوراق بهادار که در کدال منتشر کرده است، از محوز افزایش قیمت لاستیک خبر داده است.

بر این اساس؛ شرکت تولیدی ایران تایر در این اطلاعیه با اشاره به صدور مجوز از سوی انجمن صنفی صنعت تایر، بیان کرده است: بر اساس اخذ مجوز‌های قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر نرخ فروش تایر‌های رادیال سواری این شرکت بطور میانگین از تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ به میزان ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.

این در شرایطی است که شرکت مذکور دلیل این افزایش قیمت را افزایش نرخ جهانی مواد اولیه، نرخ مواد اولیه داخل، انرژی و سایر عوامل و نهاده‌های تولیدی اعلام کرده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد تصمیم به افزایش قیمت ۲۰ درصدی لاستیک از پنجم اردیبهشت سال جاری در حالی است که پیش از این در فاصله حدود شش ماه قبل، دبیر انجمن صنفی صنعت تایر ایران مدعی موافقت وزیر صمت با گرانی ۲۰ درصدی لاستیک رادیال شده بود. به گونه‌ای که در نامه‌ای به شرکت‌های عضو انجمن صنفی صنعت تایر نوشته بود: عطف به جلسه شنبه مورخ ۲۲ مهر ۱۴۰۲ در حضور وزیر محترم صمت و سایر مسئولین وزارت مذکور، با توجه به موافقت مقام محترم وزارت، مقرر گردید به میزان ۲۰ درصد افزایش قیمت به گروه تایر‌های رادیال از تاریخ شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۲ اعمال و اجرایی گردد.

این در شرایطی بود که در همان ایام، رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، طی بخشنامه‌ای به مدیران کل صمت استان‌ها بر رصد مستمر بازار و برخورد قاطع با هرگونه تخلف در زنجیره تامین و توزیع لاستیک تاکید کرده و گفته بود: با توجه به دریافت گزارش‌هایی مبنی بر تداوم کمبود و گرانی تایر در استان‌ها و با عنایت به قرار گرفتن انواع لاستیک خودرو در فهرست اقلام نظارتی اولویت دار و تاثیر آن بر خدمات حمل و نقل بخشنامه طرح نظارتی تشدید بازرسی و نظارت بازار تایر سواری ابلاغ شد. حسین فرهید زاده تصریح کرده بود: وفق مواد ذکر شده در این بخشنامه، آن دسته از لاستیک فروشانی که عامل توزیع واحد تولیدی نیستند موظف به فروش برابر قیمت مصوب می‌باشند، در غیر این صورت، فاکتور‌های خرید آن‌ها بررسی و در صورت نداشتن فاکتور خرید و احراز تخلف گرانفروشی وفق موازین قانونی با آن برخورد می‌شود.  

حال باید منتظر ماند و دید که این بار معاون وزیر صمت نسبت به افزایش قیمت ۲۰ درصدی لاستیک از سوی شرکت‌های تولیدی چه واکنشی نشان خواهد داد؛ هرچند به نظر می‌رسد همچون شش ماه قبل، دوباره مجوز رسمی صادر شده است و نباید امیدی به حمایت از مصرف کننده از سوی سازمان حمایت داشت. این گرانی لاستیک در مقطعی رقم خورده است که رانندگان با فشار اقتصادی مضاعفی دست و پنجه نرم می‌کنند و همین چند هفته قبل بود که بیمه مرکزی از افزایش ۳۵.۵ درصدی حق بیمه شخص ثالث خبر داد و اعلام کرد: حق بیمه شخص ثالث به صورت پایه سالیانه با سقف تعهدات بدنی یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی و همچنین تعهدات مالی ۴۰ میلیون تومانی برای خودرو‌هایی نظیر پراید و پیکان حدود ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است؛ رقمی که با افزایش تعهدات مالی، بیش از ۵ میلیون تومان خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • قیمت نفت افزایش یافت
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • افت تورم سالانه بخش صنعت به کانال ۲۰درصد