Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری شامگاه دوشنبه در آیین بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب شرق شهرستان اهواز اظهار داشت: آمریکا در هر دو سر این بازی بازنده شد، به طوریکه نه تنها ایران آسیب ندید بلکه مقتدرانه هم می‌تواند برنامه های خودش را با قوت پیش ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مذاکره 18 روزه وزیران خارجه ایران و آمریکا برای توافق برجام بیان کرد: در هیچ کجای دنیا سابقه ندارد 2 کشور بر روی یک موضوع توافق کنند و هفت کشور جهان این توافق را به تصویب شورای امنیت سازمان ملل برسانند اما یکی از اعضاء (آمریکا) به شکل یک جانبه اعلام کند که این توافق را قبول ندارد و آن را بهم می‌زند.

معاون اول رییس جمهوری افزود: آن‌ها می خواستند در جوامع بین المللی قدرت نمایی کنند تا ترامپ نشان دهد با وجود این که از یک توافق بین‌المللی خارج می‌شود اما می‌تواند با قدرتمندی دنیا را دنبال خود بکشاند اما نقطه عکس این موضوع برایش ایجاد شد.

وی با اشاره به چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران بیان کرد: آمریکایی ها دلخوش بودند که ایران نمی تواند جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی را برگزار کند و گروهی نیز در کاخ سفید بر این موضوع که مسئولان ایران قادر نخواهند بود سالگرد انقلاب را جشن بگیرد پافشاری می‌کردند.

وی افزود: یکی از دلایلی که مقامات آمریکایی در سال های اخیر به ویژه در دولت جدید ترامپ به اشتباه افتادند این بود که منبع خبری کاخ سفید در ارتباط با ایران منافقان بودند چرا که اطلاعات ایران، از کانال آن ها به آمریکا منعکس می‌شد.

جهانگیری بیان کرد: سران آمریکا تحلیل هایی مبنی بر این که در نقاط مختلف ایران تظاهرات می‌کنند و انقلاب ایران با آشفتگی رو به رو است را با کلیپ هایی ساختگی باور کردند و به مقامات اروپایی اعلام کردند که اگر چند ماه صبر کنید خواهید دید که چه اتفاقی در ایران خواهد افتاد.

وی منبع دیگر آمریکایی ها را اسرائیل دانست و گفت: اسراییلی‌ها از روش هایی که می‌توانند اقدام به جعل خبر می‌کنند و این خبرها را به مقامات آمریکایی می دهند که آن‌ها نیز تصمیماتی را بر اساس این خبرها اتخاذ می کنند که به اعتبار و موقعیت آمریکا در بین دولت‌ها لطمه وارد کرده است.

معاون اول رییس جمهوری بیان کرد: باخت دیگر آمریکا پس از برجام و برگرداندن تحریم ها این بود که خیال می‌کرد با این کار اقتصاد ایران فرو می‌پاشد و اوضاع سیاسی اجتماعی ایران به هم می‌ریزد و مردم دست به اقدامات خشن علیه حکومت می‌زنند.

وی بیان کرد: برخی فکر می‌کردند آمریکا می‌تواند جلوی صادرات نفت ایران را بگیرد اما نه تنها صادرات نفت ایران متوقف نشد بلکه به اندازه نیاز کشور هم نفت صادر شد.

جهانگیری با تاکید بر این که دنیا نمی‌تواند از نفت ایران بی‌نیاز باشد بیان کرد: وقتی آمریکا احساس کرد که به دلیل افزایش قیمت نفت ممکن است در اوضاع داخلی دچار تنش شود اعلام کرد به هشت کشور خریدار نفت ایران مجوز داده است تا با ایران وارد مذاکره شوند و از ایران نفت خریداری کنند.

معاون اول رییس جمهوری ادامه داد: ملت ایران در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران قرار دارند و با سربلندی بیشتری جشن خود را برگزار می‌کنن.

وی گفت: هر چند تحریم ها به کشور ما فشار می‌آورد اما قدرت مدیریت کشور باید بتواند این تحریم ها را مدیریت کند و خط توسعه کشور باید با قدرت ادامه پیدا کند.

جهانگیری افزود: مدیر خوب و با انگیزه، مدیری است که در روزهای سخت به جای تسلیم شدن تدبیری اتخاذ کند و برای مشکلات راه حل پیدا کند و برنامه توسعه کشور را در محدوده مسئولیتش پیش ببرد.

وی با اشاره به شعار بودجه صفر و توسعه کشور بر این مبنا توضیح داد: کاری که خلاقیت می‌تواند برای کشور بکند از منابع مالی بر نمی‌آید.

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه در ایران فرصت‌های زیادی وجود دارد بیان کرد: در دولت مصصم هستیم تا در سالگرد پیروزی انقلاب جریان راه اندازی طرح‌ها و پیشرفت کشور را با صدای بلند اعلام کنیم و بگوییم که در ایران کارها با سرعت به بهره برداری می‌رسد.

وی در ادامه اظهار داشت: خوزستان یکی از استراتژیک‌ترین و راهبردی ترین استان‌های کشور است به طوری که مسایل خوزستان، مسایل ایران محسوب می شود.

جهانگیری با تاکید بر این که کشاورزی، نفت، بنادر، صنعت و آب خوزستان نقش ملی و محوری دارد بیان کرد: بر هر نقطه خوزستان دست می‌گذاریم نشاط و سرزندگی در آن دیده می شود مهم این است که مدیران با انگیزه ایستادگی کنند.

وی یادآور شد: می‌توان درباره مشکلات استان ساعت‌ها حرف زد اما گاهی از مشکلات به گونه‌ای حرف زده می‌شود که مخاطب و شنونده مایوس و نا امید می‌شود.

معاون اول رییس جمهوری با اشاره به این که ده ها و صدها طرح در سراسر کشور در حال اجراست بیان کرد: وقتی اراده شد که طرح آبرسانی غدیر به نتیجه برسد و مردم خرمشهر و آبادان از آب کرخه استفاده کنند ظرف یک سال این پروژه که بنا بود چند ساله انجام شود به بهره برداری رسید.

پیشرفت خوزستان نقش محوری در پیشرفت کشور دارد

وی ادامه داد: خوزستان رو به پیشرفت است و بر تارک کشور می‌درخشد پس اگر فکر کنند که در پیشرفت خوزستان لحظه ای تردید پیش بیاید جفاست چراکه پیشرفت خوزستان نقش محوری در پیشرفت کشور دارد.

جهانگیری بر دقت در مصرف منابع کشور، منابع بودجه‌ای و چگونگی هزینه کرد آن تاکید کرد و گفت: منابع ما محدود می باشند به همین دلیل باید بتوانیم بهترین استفاده را از آن ها داشته باشیم.

وی مساله آب در ایران را حیاتی و منابع آن را ‌محدود دانست و خاطرنشان کرد: محدودیت آب یکی از محدودیت‌های توسعه ای خوزستان است البته در همه جای ایران آب، نقطه کلیدی و مهمی است که باید بهترین و دقیق‌ترین استفاده از آن صورت گیرد.

معاون اول رییس جمهوری در دستور کار قرار گرفتن تصفیه خانه و چرخه آب را جزء مهم ترین اقدامات وزارت نیرو خواند و تصمیمات دولت در ابتدای سال 96 در بخش های مختلف آب، فاضلاب، کشاورزی را مهم عنوان کرد.

وی ادامه داد: به عنوان یک ایرانی وقتی شنیدم هنوز در برخی نقاط شهر اهواز مردم به خاطر فاضلاب در عذاب بودند، اذیت شدم چراکه دلیلی ندارد که نتوانیم از منابع مان خوب استفاده کنیم و مشکلات مردم را برطرف کنیم.

جهانگیری تاکید کرد: وزیر نیرو تصفیه خانه غرب و کارهایی که برای تکمیل آن لازم است را انجام می‌دهد و این طرح جزو تصمیمات کلیدی دولت است و دولت مصمم است این اتفاق صورت گیرد.

وی بیان کرد: استاندار خوزستان اعلام کرده است که تا پایان سال تصفیه خانه 5 شهر به بهره برداری بهربرداری می رسد.

احیای رودخانه کارون براساس برنامه ششم توسعه انجام شود

معاون اول رییس جمهوری مصوبه شورای عالی آب مبنی بر ساماندهی رودخانه کارون را یکی از برنامه های برنامه ششم توسعه عنوان کرد و گفت: کارون مهمترین رودخانه حیاتی ایران است برای همین باید از عمق جان حفاظت و حراست شود.

وی بیان کرد: احیای کارون باید در برنامه ششم توسعه اتفاق بیفتد و بر همین اساس واحدهای تولیدی که فاضلابشان بدون برنامه وارد کارون می‌کنند باید در طول برنامه ششم توسعه دولت به آن‌ها زمان داده شود و پس از آن دیگر حق ریختن پساب بدون تصفیه را ندارند.

جهانگیری ادامه داد: همچنین بر اساس برنامه ششم توسعه باید در یک دوره 2 ساله تا 3 ساله از ریختن فاضلاب انسانی به این رودخانه جلوگیری شود.

وی با تاکید بر حفاظت از کارون گفت: تالاب های خوزستان باید همیشه زنده باشند.

معاون اول رییس جمهوری با اشاره به وضعیت کانون های داخلی و خارجی ریزگردها گفت: باید راهکارهایی برای رفع این مشکل ارایه شود تا مردم این استان اذیت نشوند، برای این منظور با همت مسئولان استان و مرکز و برنامه های پیش بینی شده که این برنامه های عملیاتی می شوند.

وی در پاسخ به نماینده مردم اهواز درباره میزان بودجه خوزستان گفت: بودجه بیش از میزانی که مد نظر شماست به خوزستان اختصاص داده می‌شود.

معاون اول رییس جمهوری به همراه وزیران نیرو ، جهاد کشاورزی، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور ظهر دوشنبه به منظور بهره برداری از چند طرح عمرانی از طریق فرودگاه آیت الله جمی آبادان وارد استان خوزستان شد.

افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شرق شهرستان اهواز و بازدید از طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری و کانون های داخلی ریزگرد این استان از برنامه های سفر 2 روزه معاون اول رئیس جمهوری به استان خوزستان می باشند.

شرکت در نشست برنامه راهبردی استان خوزستان بخش پایانی سفر 2 روزه معاون اول رییس جمهوری در خوزستان است.

انتهای پیام/گ

منبع: ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا معاون اول رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۸۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» نوشته امیرحسین عرب‌پور با مقدمه محمدرضا دهشیری رییس دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه به‌تازگی توسط انتشارات وزارت امور خارجه منتشر شده و در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود.

امروزه کشورهای بسیاری به اهمیت استفاده از دیپلماسی اقتصادی برای تسخیر افکار و اذهان جهانیان پی برده اند؛ زیرا دیپلماسی اقتصادی و تجاری هر کشور در ایجاد تصویر ملی مناسب نزد دیگران و تصحیح برداشت آن‌ها نقشی تعیین کننده ایفا می‌کند و می‌تواند در پیشبرد اهداف فرهنگی سیاسی کشورها نقش آفرینی کند. همانطور که چگونگی رفتار دولت‌ها در زیست بوم بین الملل بر افزایش یا کاهش قدرت نرم و توانایی آن برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی کشورها موثر است، رفتار اقتصادی و تجاری یک کشور نیز عنصری تاثیرگذار بر تلقی و برداشت جامعه جهانی محسوب می‌شود.

امیرحسین عرب‌پور دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران و کارشناس ارشد اندیشکده دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق (ع) در پیشگفتار این کتاب آورده است: «برای فهم دقیق مسئله پژوهش در بخش اول به مبانی نظری شامل ۳ فصل دیپلماسی اقتصادی، برندسازی ملی و بررسی اقدامات ۴ تجربه موفق (چین، ترکیه، قطر و رژیم صهیونیستی) در این زمینه پرداخته می‌شود.

در بخش دوم کتاب شامل ۲ فصل به شناسایی ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیپلماسی اقتصادی در جهت برندسازی ملی جمهوری اسلامی ایران و ارائه راهبردهای ارتقای برند ملی کشور از دیدگاه خبرگان سیاسی و تجاری ایرانی فعال در امور بین الملل توجه می‌شود. در واقع، رویکرد این پژوهش کیفی و از نوع اکتشافی است. به طوری که مبانی نظری کتاب با مرور منابع کتابخانه‌ای (با تاکید بر دهه اخیر) به منظور دستیابی به یک چارچوب و مدل مفهومی- مبتنی بر مدل‌های نظری برندینگ ملی- و بهینه‌گزینی گردآوری شد. در بخش دوم ابتدا ۱۰ ظرفیت و فرصت پیشران برندسازی ملی جمهوری اسلامی ایران مورد تبیین قرار گرفت و سپس برای ارائه راهبردها و راهکارهای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران از ابزار مصاحبه نخبگانی بهره برده شد تا راهبردها و راهکارها جنبه عملیاتی بیشتری داشته باشد. در این راستا تلاش شد برای افزایش دقت و کیفیت راهبردهای پیشنهادی پایان کتاب از نمایندگان تمامی دستگاه‌های دخیل در حوزه روابط اقتصادی خارجی کشور اعم از وزارت امور خارجه، اتاق‌های بازرگانی و سازمان توسعه تجارت مصاحبه عمیق انجام شود.

در نهایت ۱۰ راهبرد برای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر دیپلماسی اقتصادی به دست آمد که پیشنهاد می‌شود در سیاستگذاری خارجی کشور مورد استفاده قرار گیرد. از این رو، مطالعه کتاب حاضر به علاقمندان و سیاستگذاران حوزه روابط اقتصادی بین‌الملل و برندینگ ملی توصیه می‌شود تا در بستر آن شاهد تحول رو به جلو در پژوهش‌های برند ملی جمهوری اسلامی ایران باشیم».

در این کتاب علاوه بر تشریح مفاهیم نظری دیپلماسی اقتصادی و برند ملی، تجربه ۴ کشور منتخب و موفق در عرصه دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی مورد مداقه قرار گرفته است. همچنین کتاب حاضر با تمرکز بر ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، کوشیده است تا تحلیلی جامع از ظرفیت‌های برندسازی ملی کشور ارایه دهد. فصل پنجم کتاب از آن لحاظ درخور توجه است که به پیشنهاد راهبردهای ارتقای برند ملی جمهوری اسلامی ایران از طریق دیپلماسی اقتصادی مبادرت می ورزد؛ به ویژه آنکه این راهبردها از دل مصاحبه و گفتگو با صاحب نظران و چهره‌های با تجربه این حوزه به دست آمده است».

این کتاب در غرفه انتشارات وزارت امور خارجه در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی می‌شود.

کد خبر 6098262 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • برنامه ۴ بازی باقیمانده استقلال و پرسپولیس
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • خبرنگار پیشکسوت محلات در سانحه رانندگی جان باخت