Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-03-28@16:09:10 GMT

data ساندرو‌های مخفی در انبار به امید گرانی!

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۹۹۱۱۹

data ساندرو‌های مخفی در انبار به امید گرانی!

  یک منبع آگاه به جوان گفته است: انبار سایپا مملو از قطعات اصلی و مهم خودرو‌های تندر ۹۰ و ساندرو است، اما ظاهراً مشکلات ناشی از نوع قرارداد با طرف خارجی و تمایل شدید برای گران کردن خودرو، بهانه‌های این خودروساز داخلی برای شانه خالی کردن از بار تعهد به خریدارانش شده است. هرچند که حربه بخشنامه «یکی بخر دو تا ببر» نیز به در بسته خورد و توسط شرکت سایپا پس گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صبح روز یک‌شنبه، بخشنامه‌ای از سوی گروه خودروسازی سایپا صادر شد مبنی بر اینکه متقاضیان خودرو‌های تندر۹۰ و ساندرو می‌توانند درخواستشان را تغییر داده و یکی از خودرو‌های خانواده پراید و تیبا را انتخاب کنند. بر اساس این بخشنامه که پس از گذشت چند ساعت پس گرفته شد پیشنهاداتی به خریداران ساندرو و تندر ۹۰ ارائه شده بود که در فضای مجازی با عبارت «یکی بخر، دو تا ببر» دست به دست شد. سایپا پیشنهاد داده بود، تعهدات انواع ساندرو و استپ‌وی به دو دستگاه خودرو یک دستگاه X۱۰۰ و یک دستگاه X۲۰۰ که یک دستگاه با موعد تحول بهمن ۹۷ به بعد با قیمت زمان تحویل محصول رنوی مشتری و یک دستگاه با زمان تحویل آذر ۹۸ به قیمت روز شرکت تبدیل شود. همچنین تعهدات تندرو به یک دستگاه خودرو X۱۰۰ (سایپا ۱۳۱، سایپا ۱۵۱) و X۲۰۰ (تیبا، تیبا ۲، ساینا) با موعد تحویل بهمن ۹۷ به بعد با قیمت زمان تحویل محصول رنوی مشتری تغییر یابد.
انتشار این خبر با واکنش مردم و بسیاری از فعالان بازار مواجه شد، به‌طوری‌که سایپا مجبور شد پس از چند ساعت این بخشنامه را لغو کند، اما به راستی پشت‌پرده این بخشنامه‌هایی که با نیت محک زدن افکار عمومی و مصرف‌کنندگان صادر می‌شود، چیست؟
روز گذشته، یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با «جوان» از دپوی موتور و گیربکس خودرو‌های تندر ۹۰ و ساندرو در انبار‌های پارس‌خودرو خبر داد و گفت: ماه‌هاست که سایپا قطعات این خودرو‌ها را خریداری و انبار کرده است، اما به دو دلیل ترجیح می‌دهد خودرو‌های پیش‌فروش شده را با پراید و تیبا جایگزین کند.
وی افزود: نخست آنکه براساس قرارداد مبهمی که با پژو منعقد شده تا اطلاع ثانوی اجازه تولید این خودرو‌ها وجود ندارد، ضمن اینکه چنانچه اختلافات خودروسازان داخلی با این شریک خارجی‌شان برطرف شود، می‌توانند با قیمت بالاتری این خودرو‌ها را به بازار عرضه کنند. وی تاکید کرد: خودروسازان مدام از افزایش نرخ ارز سخن می‌گویند و گرانی و نابسامانی قیمت‌ها را توجیه می‌کنند، اما از قرار‌داد‌های غیر‌کارشناسی و یک‌طرفه‌شان با شرکای خارجی سخنی نمی‌گویند و با مظلوم‌نمایی خواستار افزایش قیمت‌ها هستند. شاید براساس همین اطلاعات بود که وزیر صنعت در گفت‌وگو با خبرگزاری دولت گفت: خودروسازان به هر قیمتی که تعهد کرده‌اند باید پایبند باشند و طبق قراردادی که با مردم بسته‌اند، عمل کنند. وی افزود: به طور حتم در این قرارداد‌ها باید خواست مردم لحاظ شود و خودروسازان به تعهدات خود عمل کنند.
چالش جدی سرمایه در گردش سایپا
البته مسئولان عالی رتبه این گروه خودروسازی که تلاش می‌کنند همچنان قرار‌داد‌های پر ابهامشان را از دید رسانه‌ها و مردم پنهان نگه دارند، زیان بنگاه اقتصادی‌شان را بهانه جایگزینی خودرو‌ها اعلام می‌کنند. روز گذشته در افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودروی خاورمیانه در تهران مدیرعامل سایپا، به ارائه توضیحاتی در خصوص دلیل این تصمیم‌گیری پرداخت و اعلام کرد که با توجه به تعهداتی که به دلیل خروج شرکت رنو از ایران از سوی شرکت سایپا بی‌پاسخ مانده است، با خودرو‌های موجود که قابلیت تولید در داخل دارند در تلاش برای حل و فصل موضوع هستیم. به گزارش فارس محمدرضا سروش در این مراسم در مورد جایگزینی خودرو‌های پراید و تیبا به جای ساندرو و پارس‌تندر گفت: به دلیل خروج شرکت رنو از کشور یکسری تعهدات مازاد مانده است که باید این تعهدات به نحوی پاسخ داده شود. مدیرعامل سایپا افزود: گزینه‌های مختلفی برای مشتریان پیش‌بینی شده که بخشی با پوشش خودرو‌های موجود که قابل ارائه است، پیشنهاد شده و با توجه به محدودیتی که خارج از اراده شرکت بوده و برای کشور ایجاد شده باید به نحوی به تعهدات مازاد بر موجودی CKD پاسخ داده شود و قضیه حل و فصل گردد. وی اظهار داشت: بدین ترتیب پیشنهادات متعددی را به مشتریان داده‌ایم تا براساس شرایط و علاقه‌مندی مشتریان این قضیه تمام شود و به نتیجه برسد.
سروش بیان داشت: این موضوع به دلیل خلف وعده و تخلف شرکت رنو در قرارداد ایجاد شد و از این جهت ضمن عذرخواهی از مردم درصدد جایگزین کردن راه‌هایی برای پاسخگویی به درخواست‌های مشتریان هستیم.
پیش‌فروش‌ها براساس توان تولید داخلی
مدیرعامل سایپا در پاسخ به این سوال که به‌رغم اینکه شرکت سایپا به برخی از تعهدات خود عمل نکرده باز هم اقدام به پیش‌فروش کرده است و چگونه این پیش‌فروش‌ها را پاسخگو خواهید بود، گفت: پیش‌فروش‌های جدید عمدتاً بر اساس محصولاتی است که قابل ارائه به مشتریان و امکان تولید آن در کشور وجود داشته باشد.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه ۳۰ درصد قطعات خودرو خارجی است چه برنامه‌ای برای تامین تقاضای مشتریان دارید، گفت: این رقم متفاوت است، اما دو محصول خانواده پراید و تیبا درصد ساخت داخلی بیشتر و نیاز ما به قطعات خارجی هم کمتر است.
۳۰ هزار خودرو در کف کارخانه مانده است
مدیرعامل سایپا همچنین در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود ۴۰ هزار خودرو هم‌اکنون در کف کارخانه مانده و قطعات آن تامین نشده است، گفت: این تعداد کمتر از ۳۰ هزار دستگاه است. سروش اظهار داشت: به هر حال در محیط حقوقی ما تغییراتی ایجاد شده و ما باید خودمان را تطبیق دهیم البته این تغییرات در نحوه تامین و قیمت قطعات موثر است، اما با این وجود همکاران ما متعهد هستند تا با حداکثر تلاش به تعهداتی که به مشتریان داده‌ایم در حد وسع پاسخگو باشند. مدیرعامل سایپا در ادامه در مورد پیش‌فروش‌ها اظهار داشت: پیش‌فروش‌ها عمدتاً بر اساس مراجع ذیصلاح دولتی انجام شده و محصولاتی که توان عرضه آن را داریم به مشتریان ارائه کرده‌ایم.
سروش گفت: متغیر اصلی در اقتصاد ما نرخ ارز است وقتی نرخ ارز تغییر می‌کند نرخ سایر محصولات از آن تاثیر می‌گیرند، بنابر‌این محصولی که تولید می‌کنیم تحت‌تاثیر نرخ ارز قیمت آن هم تغییر می‌کند.
وی همچنین اظهار داشت: قیمت‌های تمام‌شده محصولات ما عمدتاً بالاتر از قیمت فروش محصولات است و با این شرایط شرکت سایپا از جهت سرمایه در گردش و با توجه به اینکه نرخ ارز بین دو تا سه برابر افزایش یافته و همچنین با توجه به اینکه نرخ فروش کمتر از نرخ تمام شده محصولات است، سرمایه در گردش شرکت دچار چالش جدی شده است.
مدیرعامل سایپا افزود: وقتی سرمایه در گردش در مجموعه شرکت‌ها و گروه ما کاهش می‌یابد طبیعتاً در فعالیت‌های جاری ما در حوزه تولید اثر دارد و این موضوع در حوزه تامین برای قطعه‌سازان نیز تاثیرگذار است.
درخواست برای قیمت‌گذاری سریع‌تر
سروش در پاسخ به این سوال که افزایش قیمت خودرو چقدر خواهد بود، گفت: قیمت تمام شده بیشتر از قیمت فروش است، این در یک نگاه اقتصادی غیرمتعارف است، بدین ترتیب سرمایه در گردش ما روز به روز تنزل می‌یابد و ممکن است به شرایط بدی برسیم. وی اظهار داشت: مراجع تصمیم‌گیر روی قیمت بررسی انجام داده‌اند و پیشنهاداتی ارائه کردند و ما منتظر نتیجه هستیم. مدیرعامل سایپا اظهار داشت: قیمت‌گذاری خودرو برخلاف شرایط واقعی اقتصادی از کنترل خودروسازان خارج است و، چون تاخیر ایجاد شده از این بابت خسارت به صنعت خودرو وارد کرده توصیه و درخواست این است که در اسرع وقت به مبحث قیمت رسیدگی عادلانه شود و زودتر در مورد این موضوع تصمیم‌گیری شود.   منبع: روزنامه جوان

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۹۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم ناگهانی برای موزه ها/واکنش وزارت میراث به انتقاد از گرانی!

به گزارش خبرنگار مهر، دو روز مانده به آغاز تعطیلات سال نو وب سایت‌های کاخ موزه‌های تهران نرخ جدید موزه‌هایشان را اعلام کردند. به این صورت که دیدن همه موزه‌های کاخ گلستان تا آن زمان با در نظر گرفتن ۴ ساعت ۴۷ هزار تومان بود که یک باره این رقم به ۲۵۰ هزار تومان برای هر نفر تغییر یافت.

نرخ بلیت موزه‌های کاخ سعدآباد هم اگر تا قبل از عید هر موزه ۵ هزار تومان بود الان به ۳۰ هزار تومان افزایش یافته و خرید کل بلیت موزه‌های این کاخ ۳۵۰ هزار تومان برای هر فرد تمام می‌شود.

قیمت بلیت موزه‌های دیگر هم که حدود ۵ تا ده هزار تومان بود نیز به ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان افزایش داشت. همین موضوع مورد اعتراض بسیاری از تورگردانان، فعالان گردشگری، میراث فرهنگی و دوست داران و مردم در فضای مجازی قرار گرفت.

افزایش یک باره قیمت بلیت‌ها از این جهت مورد اعتراض قرار گرفت که بدون اطلاع قبلی و ناگهانی بود وگرنه خیلی از همین افراد قبلاً نسبت به ارزان بودن نرخ معترض بودند اما اینکه به یک باره چنین تصمیمی اجرا شود، تورگردانان را دچار مشکل می‌کند چون آنها از قبل این بلیت‌ها را با نرخ قبلی فروخته‌اند. ضمن اینکه پیش بینی برای تورهای یک روزه هم براساس همان قیمت‌های قبلی بوده است حالا چطور باید ۶ برابر شدن بلیت‌ها را به مسافران توضیح می‌دادند.

از طرفی این نرخ‌ها برای برخی از موزه‌ها به دلار هم محاسبه و اعلام شده ولی خیلی از موزه‌ها هنوز نرخ جدیدی برای گردشگران خارجی اعلام نکرده‌اند ولی موزه‌های مهم این اقدام را انجام داده‌اند مثلاً کاخ گلستان از هر گردشگر خارجی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان می‌گیرد.

هنوز هم این اعتراضات وجود دارد چون وزارت میراث فرهنگی بدون اطلاع قبلی نرخ بلیت‌های خود را افزایش داده است. جامعه تورگردانان ایران یکی از آن منتقدان است که در نامه‌ای اعلام کرده نرخ تورهای گردشگری ورودی را از یک سال قبل با توراپراتور خارجی می‌بندند و امکان افزایش ۵ برابری قیمت را ندارند بنابراین چنین تصمیمات ناگهانی آنها را دچار خسران می‌کند.

گرانی یک باره و ۵ برابری نرخ بلیت‌ها درحالی است که عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی بارها در صحبت‌های خود گفته بود که مردم باید بتوانند از موزه‌های ایران دیدن کنند.

وی همچنین در یکی از سخنرانی‌های خود درباره اینکه با مسئول فروش بلیت یکی از موزه‌های ایران در زمانی که وزیر نبود، بر سر سخت گیری برای بازدید و فروش بلیت بحث کرده بود گفت: باید بتوانیم مردم را راغب به دیدن موزه‌ها کنیم.

ضرغامی ۲۰ اردیبهشت ماه در حاشیه جلسات هیأت دولت به خبرنگاران ضمن تاکید بر اینکه با هرگونه افزایش‌های غیرمتناسب با واقعیت گردشگری امروز مخالفیم گفت: بر اساس قانون وزارت میراث فرهنگی باید بر اساس تورم سالیانه قیمت بلیت ورودی به محوطه‌های پایگاه‌های میراث فرهنگی همچون موزه‌ها افزایش یابد، در حال حاضر این ارقام بسیار پایین است. بعد از کارشناسی‌ها با ارسال این لایحه مخالفت کردیم چراکه احساس کردیم با توجه به شعار سال تا جایی که می‌توانیم از افزایش قیمت‌ها جلوگیری کنیم.

ضرغامی تصریح کرد: بنابراین علیرغم آنکه هزینه‌های مرمت و نگهداری افزایش پیدا کرده و اعتبارات وزارتخانه محدود است، بر خلاف روند سال‌های گذشته قیمت بلیت ورودی موزه‌ها و مجموعه‌هایی که به وزارت میراث فرهنگی مربوط می‌شود افزایش پیدا نمی‌کند و بر اساس قیمت‌های سال گذشته خواهد بود.

درست است که ضرغامی از افزایش نرخ‌ها جلوگیری کرده اما اکنون تصمیم گرفته که یکباره تمام این چند سال اخیر را جبران کند. درحالی که بهتر بود نرخ بلیت‌ها آرام آرام افزایش می‌یافت.

اکنون پس از گذشت چند روز از عید، روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی در پی انتقادها به این افزایش نرخ ناگهانی و چند برابری افراد به خصوص در فضای مجازی چند اقدام انجام داده است. یکی اینکه کلیپ و اینفوگرافی طراحی کرده تا بگوید موزه‌های کشورهای دیگر چقدر نرخ برای بلیت خود در نظر گرفته‌اند و گردشگران ایرانی به این موزه‌ها چند دلار پرداخت می‌کنند. در حالی که این قیاس از اساس اشتباه است و نرخ بلیت هر موزه‌ای در هر کشوری براساس میزان درآمد مردم آن کشور محاسبه می‌شود.

در اقدام دیگر افزایش نرخ بلیت موزه‌های ایران را با هزینه‌هایی که هر ایرانی برای تفریح خود خرج می‌کند، مقایسه کرده و به عنوان مثال نشان می‌دهد که ایرانی‌ها برای باغ وحش ۱۰۰ هزار تومان و برای سینما ۶۰ هزار تومان به صورت حداقل هزینه می‌کنند بنابراین نرخی که برای دیدن موزه می‌کنند؛ ارزان‌ترین نرخ است چون ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان می‌پردازند.

هر چند هنوز این وزارتخانه نرخ بلیت موزه‌ها را با پفک و چیپس ۳۰ هزار تومانی مقایسه نکرده ولی مدیران آن از اینکه قیمت‌ها افزایش داشته بسیار خرسند هستند و ویدئوهایی از هجوم مردم به موزه‌ها را در فضای مجازی پخش می‌کنند تا نشان دهند این موزه‌ها همچنان مخاطبان خودشان را دارند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هم در توئیتی آمار تجمیعی از ۲۵۹ موزه، پایگاه و بنای تاریخی را یک میلیون و ۱۷۷ هزار و ۳۷۵ نفر اعلام کرد.

ما مجری قانون هستیم

دانایی نیا رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان درباره افزایش نرخ‌ها گفته؛ هزینه‌های نگهداری مجموعه‌های تاریخی بسیار زیاد است، به طوری که امسال فقط یک میلیارد ریال (۱۰۰ میلیون تومان) صرف شست و شو و آفت‌زدایی باغ فین شد و بارندگی‌های اخیر نیز خسارت زیادی به برخی مکان‌های تاریخی زد که این مبلغ باید از محلی تأمین شود.

وی تاکید کرد: براساس مصوبه جدید قیمت بلیت باغ فین از ۵۰ هزار ریال به ۴۰۰ هزار ریال افزایش یافت که باعث گلایه گردشگران شده است و بهتر بود که این افزایش قیمت در طول سال انجام می‌شد.

دانایی نیا گفت: با هدف حمایت از گردشگران و جبران این افزایش قیمت، با پرداخت ورودی باغ فین، بازدید از موزه ملی کاشان و حمام باغ فین که قبلاً بلیت و تعرفه جداگانه‌ای داشت، رایگان خواهد بود.

مدیر مجموعه باغ فین کاشان نیز گفته است: بلیت مکان‌های گردشگری که در حوزه میراث فرهنگی هستند در سراسر کشور افزایش قیمت هشت برابری داشته‌اند و حتی بعضی از بناها افزایش بیشتری یافته است و ما مجری این قانون هستیم.

در نوروز خیلی‌ها در زمان مسافرت، برنامه ریزی برای اتفاقات پیش بینی نشده را می‌کنند بنابراین مسافری که مثلاً به شیراز رفته تا تخت جمشید را ببیند قطعاً با افزایش نرخ بیشتر از این هم به تخت جمشید خواهد رفت چون یا آن را ندیده یا دیگر فرصتی پیدا نمی‌کند که آن را ببیند بنابراین ترجیح می‌دهد از راه رفته برنگردد. اما در جایی مانند تهران، بازدیدکننده تهرانی برای چند بار می‌خواهد به کاخ گلستان برود و ۲۵۰ هزار تومان برای هر نفر بپردازد؟ کما اینکه تعدادی از بازدیدکنندگان این کاخ هم از راه رفته برمی گردند چون برای یک خانواده چهار نفره باید یک میلیون تومان هزینه بلیت موزه بدهد.

از طرفی برخی از افراد می‌گویند این تغییر قیمت که باید براساس قانون با نظر هیأت وزیران تغییر کند، هنوز تأیید نشده و هیچ مصوبه‌ای در کار نیست. منتها از آنجا که چند سال قبل ضرغامی مجوز افزایش هزینه را گرفته بوده، همان را برای ایام عید اعمال کرده است تا واکنش‌ها را ببیند. پس از عید هم تصمیم می‌گیرند که همان قیمت بماند یا نه.

مدیرکل موزه‌ها از ارائه اطلاعات امتناع می‌کند!

برخی دیگر می‌گویند که این مصوبه وجود دارد اما دلیلی برای مخفی نگه داشتن آن از سوی وزارت میراث فرهنگی نمی‌یابند. در این باره هادی میرزایی مدیرکل موزه‌های کشور در گفتگو با خبرنگار مهر از هر گونه پاسخ به این موضوع امتناع کرده و می‌گوید: تغییر نرخ بلیت، مصوبه دارد ولی مجاز به نمایش آن نیستیم!

عدم شفافیت وزارت میراث فرهنگی در قبال چنین اقدامی هنوز نامشخص است.

با این وجود وزارت میراث فرهنگی شرایط جدید و تسهیلاتی برای بازدید از موزه‌ها در نظر گرفته است.

گروه‌هایی که اکنون مشمول «بازدید رایگان» موزه‌ها و اماکن تحت پوشش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می‌شوند به این ترتیب اعلام شده‌اند:

۱ خانواده‌های دارای ۵ فرزند و بیشتر

۲ کودکان و نوجوانان تا ۱۲ سال

۳ پیشکسوتان، استادکاران و هنرمندان میراث فرهنگی، صنایع دستی و راهنمایان گردشگری

۴ پژوهشگران و محققان

۵ افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی

۶ تمام دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید (فقط) در ایام دهه فجر و روزهای دانش‌آموز، دانشجو و معلم

۷ اشخاصی که به منظور فرایض و آئین‌های دینی در ساعات مقرر وارد مساجد و اماکن متبرکه می‌شوند

۸ مدعوین و مهمانان رسمی دولت

۹ کارکنان سایر دستگاه‌های اجرایی

۱۰ کارکنان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان‌های وابسته به همراه خانواده آنها

گروه‌هایی که از «بلیت نیم‌بها» بهره‌مند می‌شوند نیز به این ترتیب اعلام شده‌اند:

۱ خانواده‌های دارای سه و چهار فرزند

۲ دانش‌آموزان و دانشجویان به صورت انفرادی و گروهی به همراه معلمان و سرپرستان

۳ خبرنگاران

۴ بازنشستگان به همراه افراد تحت تکفل

غیر از موزه‌های وزارت میراث فرهنگی، موزه‌های شهرداری هم گران شده‌اند اما به میزان معقول تری.

پیش از این موزه‌های شهرداری تهران هم افزایش قیمتی را در بلیت‌های خود اعمال کردند اما نیمه دوم اسفند این نرخ‌ها علنی شده بود. مثلاً اعلام شد که بلیت بازدید از سکوی دید باز برج میلاد ۱۰۰ هزار تومان، برای سه طبقه ۱۸۰ هزار تومان و برای سکو، گنبد آسمان، موزه مشاهیر و موزه شهرداری ۳۰۰ هزار تومان تعیین شود.

همچنین پیشنهاد کمیسیون و شهرداری برای بلیط بازدید از خانه موزه‌ها برای بازدیدکنندگان خارجی ۱۲ هزار تومان، باغ موزه‌ها ۹ هزار تومان و خانه موزه‌ها پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و اجتماع ۸ هزار تومان و شهرداری ۷ هزار و ۸۰۰ تومان است.

پیشنهاد این کمیسیون و شهرداری برای نرخ بلیت بازدید از موزه‌ها برای بازدیدکنندگان داخلی ۳۰ هزار تومان، پیشنهاد کمیسیون برای باغ موزه‌ها ۲۵ هزار تومان و شهرداری ۲۴ هزار تومان و خانه موزه‌ها پیشنهاد کمیسیون ۱۰ هزار تومان و شهرداری هشت هزار و ۴۰۰ تومان اعلام شد.

کد خبر 6061458 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • منتظر ارزانی خودرو باشیم یا گرانی؟
  • قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا / پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۹۰ میلیونی شد
  • ورود شیائومی به بازار پررقابت خودرو
  • آزمون شیائومی برای شکست بازار پرترافیک خودرو
  • تصمیم ناگهانی برای موزه ها/واکنش وزارت میراث به انتقاد از گرانی!
  • چگونه خودروی خود را برای فروش آماده کنیم؟
  • کیفیت خدمات و تیراژ قطعات یدکی سایپا افزایش می یابد
  • قیمت خودروهای داخلی امروز، سه شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت محصولات سایپا سه‌شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۳/ خودرو جدید سایپا چقدر فروخته می‌شود؟
  • آخرین قیمت خودرو‌های سایپا، تیبا چند؟