Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@13:56:53 GMT

رفتند، لیز خوردند و برگشتند!

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۰۰۹۶

رفتند، لیز خوردند و برگشتند!

اکنون که مسابقات امارات در پارااسنوبرد به پایان رسیده و جدول نهایی نتایج نیز اعلام شده، اینگونه به نظر می رسد که شماری توریست را راهی دوبی کرده ایم که دستاوردشان برای کشور، مطلقا هیچ بوده است.

به گزارش مشرق، روزی که عیسی ساوه شمشکی به عنوان مسئول انجمن اسکی فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین گماشته شد، بسیاری از دلسوزان و کارشناسان عنوان داشتند که آزموده را آزمودن خطاست؛ اما بی توجهی به این موضوع باعث شد تا نتایج فاجعه گونه مسابقات پاراسنوبرد امارات به ثبت برسد و دل هر علاقه مندی به درد آید که چرا باید این مسیر را که به ناکجا آباد می رسد، پیمود؟ اگر ورزشکاران ما در سطحی پایین بوده و توانمندی حضور بین المللی را ندارند، برای چه باید اعزام شده یا در قامت یک قهرمان ظاهر شویم؟ چرا مسئولان این انجمن افکار عمومی را به بازی می گیرند و حقیقت را عنوان نمی کنند؟

 بررسی نتایج موردی ورزشکاران اعزامی نشان می دهد که به عنوان نفر آخر کار را به اتمام رسانده اند یا نتیجه ای مشابه؛ اتفاقی که مورد تمجید رئیس انجمن قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به راستی، تفاوت این نتایج با لیز خوردن چیست؟ چرا باید کسانی که بیش از سه دهه اسکی کشور را دچار رکود و رخوت کرده اند، عنان کار را در این فدراسیون برعهده گیرند و این ظرفیت را به آنها سپرد؟ آیا نظارتی بر فعالیت این انجمن هست یا فدراسیون کار را رها کرده که رئیس انجمن آخر شدن ملی پوشان کشورمان را با افتخار اطلاع رسانی می کند!

 راهی که در فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین طی می شود، راهی طی شده در فدراسیون اسکی در بیش از 3 دهه است که هیچ دستاوردی برای کشور نداشته است. فدراسیونی که بیش از سه دهه حیات خلوت گروهی خاص بوده و بر مبنای خویشاوند سالاری به پیش رفته، اکنون به حوزه ورزش جانبازان و معلولین وارد شده که امروز یک نمونه آن را می توان به وضوح دید.

 به راستی، فقط در ورزش کشور ماست که می توانی نفر آخر باشی و رئیس انجمن سرش را بالا گرفته و قهرمانانه، این را موفقیت بداند. امیدواریم در این زمینه برخوردی جدی و مدیریتی از سوی فدراسیون های جانبازان و معلولین صورت گیرد تا انجمن اسکی به مسیر صحیح و مبتنی بر شایسته سالاری و نه خویشاوندسالاری برگردد.

منبع: کانال ایران پارالمپیک

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی بازار سکه و ارز پرسپولیس انتخاب شهردار اسکی جانبازان و معلولین ساوه شمشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۰۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهشگران در آلمان برای تحقیق خود نشانه‌های شیمیایی موجود در استخوان‌ها و دندان‌های مختلف به‌جا مانده از هفت نفر مربوط به حدود ۱۵ هزار سال پیش در غاری در خارج از روستای تافورالت در شمال شرقی مراکش را مورد بررسی قرار دادند.

تجزیه و تحلیل این بقایا وجود عناصری نظیر کربن، نیتروژن، روی، گوگرد و استرانسیم را ثابت کرد که نشان‌دهنده نوع و مقدار گیاهان و گوشت مصرفی آنها بود.

بقایای گیاهان خوراکی وحشی مختلف از جمله بلوط شیرین، دانه کاج، پسته، جو دوسر و حبوبات در بقایای این انسان‌ها یافت شد. دانشمندان می‌گویند وعده غذایی اصلی این انسان‌ها، بر اساس بقایای استخوانی کشف شده در غار، گونه‌ای حیوانی به نام «گوسفند بربری» بوده است.

موبتهج، محقق باستان‌شناسی در موسسه ماکس پلانک آلمان و نویسنده اصلی این مطالعه، می‌گوید: «تصور غالب این بوده است که رژیم غذایی شکارچیان عمدتاً از پروتئین‌های حیوانی تشکیل شده است. با این حال، شواهد تازه به دست آمده نشان می‌دهد که گیاهان بخش بزرگی از منوی غذایی شکارچیان را تشکیل می‌داده‌اند.»

بکلرویا ژائوئن، باستان ژئوشیمی‌دان در موسسه تحقیقات ملی فرانسه و یکی از نویسندگان مطالعه، در این باره گفت: «این مهم است زیرا نشان می‌دهد که احتمالاً چندین اجتماع انسانی در جهان قبل از توسعه کشاورزی شروع به گنجاندن مقدار قابل توجهی از گیاهان در رژیم غذایی خود کرده بودند.»

بقایای استخوانی یافت‌شده متعلق به انسان‌های فرهنگ باستانی ایبروماوروسی بودند، شکارچیانی که از حدود ۲۵ تا ۱۱ هزار سال پیش در بخش هایی از مراکش و لیبی زندگی می کردند. شواهد نشان می‌دهد که غار به عنوان محل زندگی و دفن آن‌ها بوده است.

به گفته محققان این افراد در بخش زیادی از سال از غار استفاده می‌کردند، امری که نشان‌دهنده سبک زندگی کم‌تحرک‌تر آنها و پرسه زدن کمترشان در طبیعت برای جستجوی منابع است.

حفره‌های دندانی این انسان‌ها که بیانگر مصرف گونه‌های گیاهی نشاسته‌ای است همچنین نشان می‌دهد آن‌ها از گیاهان وحشی که در فصول مختلف سال می‌رسیده‌اند استفاده می‌کردند.

پژوهشگران دریافتند ایبروماوروسی‌ها فقط از گیاهان وحشی تغذیه می‌کرده‌اند. آن‌ها هرگز کشاورزی را توسعه ندادند و این تحول بزرگ بشری نسبتاً دیر به شمال آفریقا آمد.

محققان با مقایسه ترکیب شیمیایی دندان دو نوزاد یافت‌شده، به تغییراتی در رژیم غذایی نوزاد در طول زمان پی‌ برده‌اند. آنان می‌گویند شواهد حاکی از مصرف غذاهای جامد در حدود ۱۲ ماهگی بود، به طوری که نوزادان زودتر از حد انتظار برای یک جامعه قبل از کشاورزی از شیر گرفته شده بودند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟
  • نشست پریچهره با رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا
  • جلسه‌ای مهم برای سپک تاکرا ایران/ تهران میزبان قهرمانی آسیا شد
  • جلسه‌ای مهم برای سپک تاکرا ایران
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • درخشش جانبازان و توان یابان قمی در مسابقات قهرمانی کشور
  • شناگران خراسان رضوی قهرمان مسابقات قهرمانی شنای جانبازان کشور شدند