Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرماندار سیمرغ بابیان اینکه مازندران سرزمینی دارای ظرفیت بسیار بالایی در حوزه‌های مختلف است، گفت: باید فرهنگ اصیل مازندران را برای همیشه حفظ کنیم. به گزارش بلاغ، جشن بزرگ روز مازندران به همت اداره آموزش‌وپرورش شهرستان سیمرغ و همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، فرمانداری سیمرغ، بخشداری مرکزی و تالارپی، شهرداری کیاکلا و مجموعه مدیریت و دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه شهید کشوری کیاکلا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اجرای آداب‌ورسوم محلی مازندرانی، شعرخوانی مازندرانی، اجرای موسیقی سنتی، مسابقه، برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی و غذاهای مازندرانی ازجمله برنامه‌های اجرایی در جشن روز مازندران بود.

این مراسم که با حضور دانش‌آموزان مدارس و خانواده‌های این دانش‌آموزان برگزار شد.

جان‌الله عبدی در این مراسم ضمن گرامی داشت روز مازندران، اظهار کرد: باید تلاش کنیم روز مازندران را به‌خوبی معرفی کنیم.

وی افزود: باید آداب‌ورسوم و فرهنگ بومی و محلی مازندران برای شما دانش‌آموزان معرفی شود و خود هم به جست‌وجوی این فرهنگ اصیل بپردازید و این فرهنگ را برای همیشه زنده نگه‌دارید.

معاون فرماندار سیمرغ با بیان اینکه گاها شاهد بودیم در مراسم بومی و محلی که برگزار می‌شد غیربومی‌ها بهتر از بومی‌ها مازندران را می‌شناختند، تصریح کرد: از گلوگاه تا رامسر نقاط تفریحی و توریستی بسیاری است که شاید بیشتر ما با آن‌ها آشنا نباشیم.

عبدی با تأکید بر اینکه شناسنامه مازندران را همانند مشخصات فردی خود بشناسیم و معرفی کنیم، اظهار کرد: سالانه ۴۰ میلیون مسافر و گردشگر وارد استان می‌شوند که باید فرهنگ بومی و محلی مازندران را معرفی کنیم.

این مسئول ادامه داد: باید کتابی برای معرفی استان مازندران، همه مشاهیر و جاذبه‌های این استان تهیه و معرفی شود.

وی در ادامه بابیان اینکه مازندران سرزمینی دارای ظرفیت بسیار بالایی در حوزه‌های مختلف است، گفت: باید فرهنگ اصیل مازندران را برای همیشه حفظ کنیم.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۰۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرخانه بومی دانش سنتی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید یوسف‌پور صبح سه‌شنبه در اولین همایش دانش سنتی محیط زیست با اشاره به اینکه در یک سال اخیر زحماتی کشیده شده و چند کار بزرگ در استان رخ داده است، اظهار کرد: راه‌اندازی دبیرخانه بومی دانش سنتی از مهم‌ترین اقدام طی یک سال اخیر در سازمان بوده است.

وی تصریح کرد: جشنواره پوستر و دانش عکس با محوریت حوزه هنری استان چهارمحال و بختیاری از دیگر اقدامات شایسته در سال گذشته بود که نفرات برتر نیز اعلام شد.

مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری یادآور شد: بیش از ۲۶٠ جلسه در مجموعه اداره کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری و دانشگاه شهرکرد برای برپایی این همایش تشکیل شد که ماحصل آن شروع این همایش است.

یوسف‌پور برپایی کمیته‌ها برای راه‌اندازی این همایش را از دیگر اقدامات خود دانست و گفت: این کمیته‌ها به صورت شبانه‌روزی تلاش کردند، کاستی‌هایی نیز وجود دارد، این تجربه اول است و قطعاً در قدم‌های بعدی اقدامات موثرتری صورت خواهد گرفت.

وی در پایان اذعان داشت: تلاش کنیم در حوزه محیط زیست مؤثر باشیم و اتفاقات مؤثری نیز رخ دهد.

کد خبر 6079624

دیگر خبرها

  • از توجه ویژه وزارت فرهنگ به هنرمندان اصیل موسیقی تا حضور دیگر کشورها در نمایشگاه کتاب
  • چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌های پیشرو در حفظ محیط زیست است
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود
  • بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست کیفی‌سازی می‌شوند
  • ۳۱ جلد کتاب در حوزه دانش بومی و محیط زیست تدوین شد
  • اطلس دانش سنتی محیط زیست کشور تدوین می‌شود
  • همایش ملی دانش محیط‌زیست ایران برگزار شد
  • دبیرخانه بومی دانش سنتی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شد
  • اطلس دانش سنتی محیط‌زیست کشور تدوین می‌شود
  • کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب بومی سازی شد