Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-20@02:29:13 GMT

پدر و مادرهای زوجین هم آموزش ببینند

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۰۵۹۰

پدر و مادرهای زوجین هم آموزش ببینند

کم طاقتی جوانان نسل امروز و بالا بودن توقعاتشان زبانزد همه محفل‌های نصیحت دخترو پسرهای در شرف ازدواج است.

عده‌ای هم معتقدند متأسفانه، بر خلاف پیشرفت تکنولوژی وزندگی‌های راحت هویت جوانان امروزی نسبت به جوانان گذشته دیر شکل می‌گیرد و همین موضوع باعث می‌شود در زندگی مشترک با آن‌ها با کوچک‌ترین مشکلی توان حل مسئله را نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به یکی از دادگاه‌های خانواده می‌روم همانجایی که اکثر آدم‌های آنجا همه کاسه و کوزه‌ها را بر سر مشکلات اقتصادی می‌شکنند.

در صورتی که با نیم نگاهی می‌توان دریافت، در طلاق توافقی مشکل اقتصادی اولین گزینه برای جدایی نیست.   اینجا از زن و شوهرهای جوان تا پدر ومادرهایشان همه نگران و بی قرار برای هرچه زودتر تمام شدن یک رابطه تلاش می‌کنند. همان رابطه هایی که ازمرحله خواستگاری ونامزدی و ازدواج همه لحظه شماری برای این وصال را داشتند و آن چیزی که مهم است چه می‌شود که آدم‌ها تا این حد نسبت به هم بی اعتنا و یا گاهی به تنفر می‌رسند. لیلا از اتاق قاضی بیرون می‌آید و مادر نگران ازاو می‌پرسد، رأی چه شد؟ و او می‌گوید: نصیحت و اینکه باید مشاوره برویم و اگربه نتیجه نرسیدیم بعد رأی طلاق صادر می‌شود.

 آموزش‌های اجباری قبل از ازدواج

حمیدی، مادر ۴۸ ساله‌ای که بیرون از اتاق رأی قاضی منتظر نتیجه طلاق دخترش است، می گوید: به نظرمن بیشترین مشکل متوجه ما پدران و مادران است به اعتقاد من نه تنها برای زن و شوهر بلکه باید پدر و مادرهای زوجین هم آموزش ببینند واین آموزش‌ها تأثیرگذار است.

وی می‌افزاید: به اعتقاد من مشاوره‌های قبل ازطلاق را باید قبل ازازدواج گذاشت وای کاش دولت همان طور که برای طلاق مشاوره اجباری می‌گذارد کلاس‌های آموزشی اجباری قبل از ازدواج راهم بگذارد. وی تأکید می‌کند: برای مثال وقتی مشکلات حاد غیر متداول اقتصادی یا یکی از زوجین مشکلات شدید روحی و روانی یا اعتیاد دارد، مشاوره برای ادامه زندگی چه کارایی دارد و این در حالی است که برای همین مسائل و یا مسائل مختلف زناشویی قبل از ازدواج مشاوره بسیار کارایی بیشتری خواهد داشت.

این مادر تصریح می‌کند: به اعتقاد من بیشترجوان‌ها مشکلات شان لجبازی است که همین موضوع باعث مشکلات اساسی و سوءتفاهم می‌شود. لیلا از اتاق بیرون می‌آید و مادر نگران از او می‌پرسد، رأی چه شد؟ می‌گوید: نصیحت؛ باید مشاوره برویم و اگر به نتیجه نرسیدیم، رأی طلاق صادر می‌شود. از او می‌پرسم، واقعاً راهی برای سازش وجود ندارد، او توضیح می‌دهد: هفت سال از زندگی من و افشین می‌گذرد. من تلاشم را کردم اما او تصورش از سازش من این است که حق با اوست.

وی خاطر نشان می‌کند: افشین دقیقاً رفتارهایش شبیه مردهای ۵۰ سال پیش است. تصورش این است زن یعنی فقط چشم آقا و مرد یعنی هرچه می‌گوید، حرف حرف اوست. این بانو ادامه می‌دهد: بر خلاف آنکه فردی تحصیلکرده و موفق است اما در زندگی مشترک به خواسته‌های من اهمیتی نمی‌دهد.

 افکار قدیمی در چهره متمدن

این بانوی ۲۳ ساله تصریح می‌کند: بزرگ‌ترین مشکل من افکار قدیمی او در چهره متمدن امروز است. زن نباید کار کند، ادامه تحصیل معنی ندارد. افشین که درتمام صحبت‌ها آرام بود، توضیح می‌دهد: لیلا به علت عصبانیت آن طوری که دلش می‌خواهد همه حرف‌های من را تعبیر می‌کند.

او می‌افزاید: می‌خواهد با مدرک دیپلم در یک شرکت مشغول به کار شود که حداکثر حقوق برای هفت ساعت کاری ۶۰۰ هزارتومان است و این درحالی است که همین هزینه را برای سرویس و مهدکودک دختر یکساله مان باید بپردازیم تا همسرم بتواند یک شیفت سرکار رود وهمه می‌دانند که بچه یکساله نیاز به مادر و رسیدگی دارد. من امکانات رفاهی از قبیل خانه و ماشین دارم و دریک شرکت معتبر معاون هستم.

 این مرد جوان خاطر نشان می‌سازد: همسرم معتقد است از اینکه بیرون از خانه کار نمی‌کند، احساس افسردگی می‌کند و من به او گفتم می‌توانی به کلاس‌های مورد علاقه ات بروی یا ورزش کنی؛ حتی پیشنهاد دادم اگر بخواهد در خانه برای علاقه خودش کارهنری انجام دهد تا هم کنار فرزندمان باشد هم حس کارکردن را داشته باشد. وی اظهار می‌دارد: او همه حرف‌های مرا به حساب بدبین بودن و اجازه ندادن برای کار در بیرون از خانه می‌داند.

من به هیچ وجه اورا محدود نکردم و این قصد را هم ندارم. از زمان تولد دخترمان رسیدگی به خانه و فرزند او را ناخودآگاه محدود کرده است و من به او حق می‌دهم؛ از طرفی من هم به دلیل حجم کارم کمتر توانستم به او توجه کنم و این را قبول دارم.

وی تأکید می‌کند: من با ادامه تحصیل همسرم مخالف نیستم؛ فقط از او خواستم اجازه دهد آوا کمی بزرگ‌تر شود تا بتوانیم در ساعت حضورش در کلاس‌های دانشگاه آوا را به مادربزرگ‌ها یش بسپاریم تا هم همسرم و هم دخترم در آرامش باشند؛ اما او این را هم به حساب برده بودن و امر و نهی می‌گذارد. قاضی که این زوج را به سازش دعوت کرده بود پرونده را به مشاوره فرستاد.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: افزایش طلاق زوجین فرزند طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۰۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بانک مرکزی بندهای مرتبط با قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در خصوص پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج را به شبکه بانکی ابلاغ کرد. بر این اساس تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از ۰۱‌/۰۱‌/۱۳۹۹ بوده است مبلغ سه میلیارد (۳،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال و با دوره بازپرداخت ده ساله است؛ همچنین تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوج‌های زیر بیست و پنج سال و زوجه‌های زیر بیست و سه سال مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون (۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال خواهد بود.

گفتنی است، مسئولیت حسن اجرای این بند بر عهده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مؤسسات اعتباری و تمامی مدیران و کارکنان ذی‌ربط است. عدم اجرای هریک از بندهای این تبصره (مشتمل بر تأخیر در پرداخت این تسهیلات یا دریافت ضمانت فراتر از حدود این قانون) تخلف محسوب شده و در مراجع ذی‌صلاح قابل پیگیری است.

پرداخت وام ازدواج با یک ضامن​

پیش از این هم محمدرضا جمشیدی دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی کشور گفته بود: بانک مرکزی به شکل رسمی و در دستورالعمل خود اعلام کرده که بانک‌ها موظف هستند برای اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج یک ضامن را قبول کنند، اما گاهی ممکن است متقاضیان فردی را به عنوان ضامن معرفی کنند که بر اساس ارزشیابی بانک، فرد صلاحیت کافی برای ضامن شدن را نداشته باشد بر این اساس بانک اعلام می‌کند که فرد ضامن دیگری را هم معرفی کند.

او افزود: این که بانک مطرح می‌کند دو ضامن برای تسهیلات قرض‌الحسنه نیاز است موارد استثنایی است که توجیهاتی مانند این دارد که گاهی ضامن اول که فرد معرفی می‌کند توان بازپرداخت ضعیفی دارد که در اینجا ممکن است بانک‌ها برخلاف مصوبه بانک مرکزی اعلام کنند که متقاضی یک نفر دیگر را هم معرفی کند تا دو نفر ضامن شوند.

در همین راستا و با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۳ هم روز گذشته اعلام شد: در رابطه با تسهیلات ازدواج پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آن‌ها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام نمایند.

امکان گزارش دهی تخلفات حوزه تسهیلات ازدواج فراهم است

بانک مرکزی هم اعلام کرده است: مردم می‌توانند هر گونه ناهماهنگی از سوی شبکه بانکی را به بانک مرکزی اطلاع دهند و چنانچه افراد به شعب مراجعه می‌کنند و شکایت و درخواستی دارند، می‌توانند با تماس با سامانه ارتباطات مردمی بانک مرکزی (شماره تلفن ۲۷۰۶) یا «سامانه رسیدگی به شکایات و ارتباط مردمی»، درخواست‌ها و شکایت‌های خود را ثبت کنند و حتماً بانک مرکزی این مهم را پیگیری می‌کند که از جمله مواردی که افراد حتما باید آن را گزارش کنند درخواست ضمانت‌های فراتر از قانون و بخشنامه‌ها است.

گفتنی است، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به هیچ وجه دوبار پرداخت نمی‌شود و هر فرد تنها یکبار می‌تواند از تسهیلات ازدواج استفاده کند.

٢٢٣٢٢٢

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896817

دیگر خبرها

  • ببینید | ابتکار جدید کره برای افزایش نرخ ازدواج در جوانان؛ راه‌اندازی قطار سریع‌السیر!
  • آیا چت کردن رابطه زوجین را خراب می‌کند؟
  • افتتاح سامانه تلفنی رایگان مشاوره حقوقی در تبریز
  • شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟
  • افتتاح سامانه تلفنی رایگان مشاوره حقوقی در آذربایجان شرقی
  • مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند
  • تعرفه بزرگ‌ترین مشکل روانشناسان است/ لغو پروانه متخلفین از ۳ ماه تا ۵ سال
  • نجات یک شهروند از خودکشی در مسکن مهر لنگرود
  • اندازه گیری دیابت و ارایه مشاوره پزشکی در میادین میوه و تره بار
  • زمان مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای