Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: با توجه به نگاه جدیدی که در وزارت بهداشت ایجاد شده است، این وزارتخانه می تواند در عرصه مددکاری اجتماعی و سلامت پرچمدار این حوزه باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، حبیب الله مسعودی فرید روز سه شنبه در همایش ملی مددکاری اجتماعی و توسعه پایدار در کانون پرورش فکری کودکان افزود: مددکاری اجتماعی کارکردهای مختلفی دارد اما در بخش های پیرامونی آن کارهای جدی نداشته ایم؛ به عنوان مثال در سیاستگذاری اجتماعی و ساختارها نیاز به نگاهی دوباره داریم زیرا گاهی ساختارها مانع پیشرفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: ما باید به سمت ایجاد قطب های متعدد مددکاری اجتماعی چه در سطح دانشگاهی و چه در سطح سازمانی برویم، به عنوان مثال خوب است آموزش و پرورش موضوع مددکاری اجتماعی را در مدرسه راهبری کند.
نایب رئیس همایش ملی مددکاری اجتماعی اضافه کرد: همچنین باید به سمت مددکاری اجتماعی و ایجاد دسترسی های برابر برای برقراری عدالت اجتماعی و کاهش نابرابری ها پیش برویم؛ زیرا نابرابری می تواند عامل ناهنجاری ها شود و به هر میزان که در مددکاری اجتماعی به صورت فردی تلاش کنیم، ساختار نابرابر می تواند مانع شود.
مسعودی فرید با اشاره به آسیب های اجتماعی و مشکلات ناشی از فقر در جامعه اظهار داشت: دو دیدگاه در حوزه فقر وجود دارد یکی اینکه افراد را توانمند کنیم تا استقلال داشته باشند و سپس سیاست هایمان را اجرا کنیم و دیدگاه دیگر این است که به افرادی کمک کنیم که از چرخه توسعه باز مانده اند در حالی که ما باید به بخش اول توجه کنیم و افراد را توانمند سازیم.
وی افزود: رویکرد توانمندسازی می تواند یک موضوع زیربنایی در حوزه اقتدار انسان ها باشد و همچنین می تواند سرلوحه کارهایمان قرار گیرد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: در حوزه اجرا باید به سمت مبتنی کردن شواهد حرکت کنیم؛ از این رو، نیاز به مدیران سیستمی و راهبردی در این زمینه داریم. دانشگاه ها نیز باید به سمت جامعه محورتر شدن پیش بروند که در آن صورت می توان کیفیت زندگی مردم را بهبود بخشید.
ادامه دارد...
اجتمام* 1003 * 7268*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سواد سلامت مددكاري اجتماعي مسعودي فريد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۰۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است

 زهره الهیان در حاشیه بازدید از نمایشگاه سلامت شهر که در بوستان لاله برپا شده است، با بیان اینکه پایتخت در هفته سلامت رنگ و بوی سلامتی به‌خود گرفته است اظهار داشت: اجرای بیش از ۱۶۰۰ برنامه سلامت محور در مناطق مختلف تهران و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات سلامت محور از اقدامات ارزشمندی است که در این هفته انجام شده است و امیدواریم این روند بیش از گذشته ادامه پیدا کند. 

الهیان با یادآوری اینکه نیازمند ارتقای سلامت در همه ابعاد آن در جامعه هستیم، ادامه داد: نباید سلامت را محدود و منحصر به سلامت جسم دانست. متاسفانه وزارت بهداشت سلامت را در این حوزه تعریف می‌کند و ما در مجلس به وزیر بهداشت درباره این موضوع و توجه بیشتر به ابعاد دیگر سلامت تذکر داده و خواستار آن هستیم که برای پیشگیری از بیماری‌ها به موضوع سلامت روان مانند جسم نیز توجه شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که رویکرد مجموعه‌مدیریت شهری در سه سال گذشته تا چه اندازه منطبق با نیاز‌های سلامت در ابعاد مختلف آن است، با تاکید بر اینکه شهرداری در حال پرکردن خلا فعالیت‌های مرتبط با سلامت روان شهروندان است گفت: خوشبختانه رویکرد مدیریت شهری و اداره کل سلامت شهرداری تهران در مسیر جبران خلا‌هایی است که در حوزه نشاط اجتماعی و پاسخ به مطالبات بر زمین مانده در حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی است. برگزاری رویداد‌هایی که اکنون‌در قالب سلامت شهر شاهد آن هستیم از جمله تلاش‌هایی است که در این مسیر شاهد آن هستیم. 

وی با اشاره به تاکید مقام‌معظم رهبری درباره مردمی کردن امور، موضوع مردمی سازی سلامت و مشارکت مردم در این حوزه را دارای اهمیت دانست و گفت: هر زمان که مردم در موضوعات مختلف وارد صحنه شوند، مقدار اثرگذاری برنامه‌ها در جامعه افزایش می‌یابد. حضور توام با نشاط و شادابی مردم در این نمایشگاه نمونه عینی از مشارکت پذیری مردم در این حوزه است چرا که قادر می‌شوند با ارتقای سطح سواد سلامت خود هم از خویش و هم از دیگران بهتر مراقبت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است