Web Analytics Made Easy - Statcounter

متفاوت بودن از رقیبان مهمترین اصل تجارت در صنعت خودرو است. با این حال فشار دولت چین باعث شده چهار خودروساز مطرح جهان، این اصل را کنار گذاشته و سال آینده یک محصول مشترک به بازار عرضه کنند.

 

از ابتدای سال ۲۰۱۹، قوانین جدیدی برای حفظ محیط زیست در چین اجرا خواهد شد که براساس آن خودروسازانی که ماشین الکتریکی در بین محصولاتشان نباشد جریمه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تویوتا، فیات-کرایسلر، هوندا و میتسوبیشی برای فرار از پرداخت این جریمه به سراغ شرکت GAC، شریک مشترکشان در چین رفته‌اند و یک مدل الکتریکی از این کارخانه را به محصولات خود اضافه کرده‌اند.

 

ماشینی که از این به بعد با نام‌ این چهار کارخانه فروخته می‌شود یک شاسی‌بلند به نام ترامپچی GS4 است که از سال ۲۰۱۵ به بازار عرضه شده و پرفروش‌ترین مدل کارخانه چینی است. قرار است GS4 بدون هیچ تغییر ظاهری توسط هر چهار کارخانه فروخته شود و آنها فقط مارک خود را در پشت ماشین قرار می‌دهند.

 

با این کار این خودروسازان وقت بیشتری خواهند داشت تا محصولات الکتریکی خود را برای بازار چین آماده کنند.

تویوتا اعلام کرده تلاش می‌کند مدل جدیدش را تا سال ۲۰۲۰ به بازار عرضه کند. هنوز معلوم نیست محصولات الکتریکی خودروسازان دیگر چه زمانی عرضه خواهد شد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دپوی ۱۳ هزار خودرو در گمرکات/ ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی ضیغمی در حاشیه نشست خبری (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، گفت: بسیاری از افرادی که در سامانه ثبت نام کردند، منتظر هستند خودرو مورد علاقه‌شان وارد شود و به همین دلیل تاکنون از ۳۰ هزار نفر که در سامانه بودند، ۱۵ هزار نفر خودروی خود را انتخاب کردند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر خودروهای زیادی در گمرکات و مناطق آزاد هست. بیش از ۱۲ تا ۱۳ هزار خودرو دپو در مناطق آزاد و کشور هست که این خودروها فقط منتظر توافق‌های داخلی در وزارت صمت و بانک مرکزی هستند تا ترخیص شوند. واردات خودروهای جانبازان هم فقط مربوط به سازمان توسعه تجارت نیست و کار سازمان در این رابطه انجام شده و منتظر هستیم بانک مرکزی مدل تخصیص ارز و بنیاد شهید هم گروه‌هایی که قرار است ارز بگیرند را مشخص کند.

ضیغمی با بیان اینکه ظرف چند روز آینده اولین عرضه خودروهای برقی انجام خواهد شد، گفت: در حال حاضر نزدیک به ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شده که ظرف روزهای آینده عرضه خواهد شد.

کد خبر 6088067 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • خودروی برقی پریمیوم «اکسید»، لوکس‌تر و پیشرفته‌تر از تسلا
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی
  • دپوی ۱۳ هزار خودرو در گمرکات/ ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شد
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی؛ اولین عرضه در روزهای آینده
  • اولین خودروهای وارداتی برقی در روزهای آینده عرضه می شود
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی/ اولین عرضه خودروهای برقی در روزهای آینده
  • طرح فروش سایپا با خودروی ۱۵۱ آغاز شد
  • آغاز فروش سایپا با خودروی ۱۵۱ آغاز شد
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند