Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، نخستین همایش بین المللی «سینما در عصر دیجیتال» به دبیری روح الله حسینی، صبح روز گذشته 21 آبان ماه در مرکز همایش های بین المللی کتابخانه ملی ایران افتتاح شد و پس از صحبت های میزبان و برخی ازمسئولان حاضر در این همایش، نیکولاس رامبز نویسنده و نظریه پرداز سینما با سخنرانی خود با موضوع «رمان های تجربی و سینمای دیجیتال، واکاوی یک ارتباط» این همایش را به شکل رسمی افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نیکولاس رامبز در بخشی از صحبت های خود با اشاره به همدلی ادبیات با سینما درعصر دیجیتال گفت: یکی از نشانه های دوره دیجیتال، توانایی فزاینده بیننده فیلم با خواننده ادبیات برای کنترل فعالانه آثار است. در عصر دیجیتال علاقه به نظریه عواطف افزایش یافته است و علم روانشناسی توضیح می دهد چطور هنگامی که عمیقا در یک فیلم یا کتاب غرق شویم احساسات و همدلی و انتقال تفکر فعال می شود. یک مثال عالی برای این مطلب، سینما و ادبیات در عصر دیجیتال است. چون یکی از خصیصه های آنها خواننده یا بیننده فعال است.

مونیکا مانگانلی طراح صحنه و متخصص جلوه های ویژه، دیگر سخنران این همایش بود. این طراح صحنه درباره «روابط مبتنی بر تجربه و مهارت بین سینما و هنرهای دیگر در عصر دیجیتال» سخنرانی کرد و در بخش هایی از صحبت های خود گفت: سینما در عصر دیجیتال یک فرصت بزرگ عرضه می کند که این فرصت به اعتقاد من رویکرد چند رشته ای به تحقیقات و مشاغل هنری است. سینما و پتانسیل های دیجیتالی، ابزار فوق العاده ای است که کاربران خود را وادار می کند برای روایت داستان شان آزادانه تر فکر کنند و پایشان را از دنیای هنرهای اجرا و هنرهای سینمایی فراتر بگذارند.

بخش دوم سخنرانی ها درباره «مشاغل سینما در عصر دیجیتال: حرفه های گذشته و حرفه های نو» بود و پرویز اجلالی جامعه شناس و پژوهشگر ارشد حوزه مطالعات میان رشته ای با موضوع «گفتمان سینمای دیجیتال، درکی نو از سینما در ایران» سخنرانی کرد و در پایان هم جان جاست درباره «ترکیب نقاشی و سینما برای خلق محتوای تصویری مدرن» صحبت کرد.

پرویز اجلالی در بخش‌هایی از صحبت های خود گفت: در ایران مثل همه جا از آغاز پیدایش سینما گفتمان های متفاوتی از سینما ظهور کرده که این گفتمان‌ها سلطه یافته و از میان رفته و همواره میان گفتمان‌های گوناگون مبارزه سختی در جریان بوده است. از میان این گفتمان ها می توان  به  گفتمان های سینما همچون شگفتی، سینما همچون نماد غرور ملی، سینما همچون نشان مدرنیت، سینما همچون مهمترین سرگرمی خانواده شهری، سینما همچون هنر، سینما همچون معصیت و گناه، سنیما همچون تبلیغ دین، سینما همچون دانشگاه اشاره کرد.

جان جاست آخرین سخنران روز اول همایش بین المللی «سینما در عصر دیجیتال» بود که درباره «ترکیب نقاشی و سینما برای خلق محتوای تصویری مدرن» صحبت کرد.

همچنین در روزنخست از همایش بین المللی «سینما در عصر دیجیتال» دو پنل تخصصی با عناوین «سینما در عصر دیجیتال: پایان یا شروعی دوباره» و «روش‌های نوین داستان‌گویی» برپا شد و در پایان روز اول این همایش، کارگاهی با عنوان «تاثیر ابزارها و شیوه های قصه‌گویی تعاملی رایج در بازی های ویدئویی بر سینما» با مدیریت متین ایزدی برگزار شد.

نخستین همایش بین المللی «سینما در عصر دیجیتال» ازروز گذشته 21 آبان ماه آغاز شده و تا فردا 23 آبان ماه در مرکز همایش های بین المللی کتابخانه ملی ایران ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۲۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانادایی‌ها به دنبال استخدام سولسشایر

سرمربی پیشین منچستریونایتد ممکن است هدایت تیم ملی فوتبال کانادا را برعهده بگیرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اتحادیه فوتبال کانادا که به دنبال یافتن گزینه‌ای مناسب برای سپردن هدایت تیم ملی این کشور است، پس از شنیدن پاسخ‌های منفی از سوی ژوزه مورینیو و فرانک لمپارد، حالا دو گزینه جدید را به این منظور در نظر دارند. بر اساس گزارش نشریه انگلیسی «استاندارد»؛ اتحادیه فوتبال کانادا در نظر دارد جسی مارش یا اولگنار سولسشایر را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کند.

اولگنار سولسشایر که در ماه نوامبر 2021 در پی تداوم نتایج ضعیف منچستریونایتد از سمت سرمربیگری این تیم اخراج شد، از آن زمان تاکنون هدایت تیمی را بر عهده نگرفته است. این مربی نروژی سابقه هدایت تیم‌هایی همچون مولده و کاردیف‌سیتی را در کارنامه حرفه‌ای‌اش دارد.

در سوی دیگر جسی مارش سابقه مربیگری تیم‌هایی همچون نیویورک ردبول، لایپزیگ، ردول سالزبورگ و لیدزیونایتد را دارد. او حتی در مقطعی هم به عنوان دستیار مربی در تیم ملی فوتبال آمریکا کار کرده است.

لمپارد؛ گزینه سرمربیگری تیم ملی کانادا

کانادا اخیراً دومین حضورش در مسابقات جام جهانی را با حضور در جام جهانی 2022 قطر تجربه کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما برگزار می‌شود
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • روز دوم نوبت اول کنکور ۱۴۰۳/ تفاوت جالب میان داوطلبان زن و مرد؛ این رشته کمترین داوطلب را دارد
  • رقابت ۵۲ هزار نفر برای ورود به دانشگاه در آذربایجان‌غربی
  • برگزاری کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما
  • عطش سه گانه قهرمانی ویه‌را با پرسپولیس
  • کانادایی‌ها به دنبال استخدام سولسشایر
  • رقابت ۵۲ هزار نفر برای ورود به دانشگاه در آذربایجان غربی
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • رقابت ۱۷ هزار دانش آموز قمی برای ورود به دانشگاه