Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-16@20:51:39 GMT

بازدید مدیرکل اوقاف استان از ایکنا یزد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۰۲۵۵۹

بازدید مدیرکل اوقاف استان از ایکنا یزد

به گزارش ایکنا از یزد، به‌مناسبت دهه وقف و همچنین سالروز تاسیس ایکنا، حجت‌الاسلام حسین زارع‌زاده، مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان یزد که حجت‌الاسلام مجید کرمی معاون فرهنگی و اجتماعی و محمدحسین کاظمی رئیس اداره امورقرآنی این اداره وی را همراهی می‌کردند، از ایکنا یزد بازدید کرد.
وی در این بازدید ضمن تشکر از فعالیت‌های خبرگزاری ایکنا در راستای ترویج سنت حسنه وقف اظهار کرد: فعالیت در زمینه قرآنی افتخاری است که خداوند به شما عطا کرده و قطعاً علاوه بر اجر اخروی، اجر دنیوی را  به‌دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان یزد افزود: خبرگزاری ایکنا به‌عنوان یکی از خادمان فرهنگ قرآن بسیار موفق و مثمر فعالیت داشته که قابل تقدیر و تشکر است.
وی در ادامه در پاسخ به راهکارها و موانع موجود در خصوص بهره‌وری اقتصادی موقوفات گفت: در استان یزد 67 درصد موقوفات در حوزه کشاورزی است که در حال حاضر خشکسالی‌های اخیر باعث شده بخش عمده‌ای از زمین‌های زراعی کارکرد خود را از دست داده یا فاقد درآمد شود یا درآمد ناچیز داشته باشد.
زارع‌زاده افزود: اینجانب معتقدم باید در حوزه بهره‌وری موقوفات به سمت تغییر کاربری بعضی موقوفات که اکثراً کشاورزی است و کاربری‌هایی که در آمد بیشتر دارند و نیاز روز جامعه است، برویم.
وی ادامه داد: یکی از راهکارها برای افزایش بهره‌وری موقوفات تغییر کاربری و سرمایه‌گذاری بر موقوفات است که اقداماتی در حال انجام است و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی که باید مورد توجه باشد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد گفت: یکی از موانع سرمایه‌گذاری بر روی موقوفات که سرمایه‌گذار بخش خصوصی را فراری می‌دهد هزینه‌های سنگین صدور مجوز از نهادهای مربوطه است.
وی با اشاره به اینکه اگر فرهنگ وقف در فضای جامعه گسترش پیدا کند بخشی از مشکلات و معضلات توسط خود مردم حل می‌شود، ادامه داد: نهاد اوقاف و وقف مهم‌ترین تشکیلات است که می‌تواند در اداره امور جامعه به دولت کمک کند به شرطی که وضعیت به گونه‌ای باشد که موقوفات در سطح کشور و البته استان یزد به سطح درآمدی خوبی برسند.
حجت‌الاسلام زارع‌زاده افزود: اگر برنامه‌ریزی خوبی برای وقف‌هایی که رها شده‌اند یا بعضا مزاحمتی ایجاد می‌کنند، در حوزه سرمایه‌گذاری املاک وقفی صورت گیرد، نسبت به آنچه وجود دارد در چند سال درآمد موقوفات به 10 برابر افزایش پیدا می‌کند البته حمایت مسئولان را می‌طلبد.

مشروح این نشست در خبرگزاری ایکنا شعبه یزد منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۲۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده سرمایه‌گذاری هماهنگ برای توسعه اقتصاد ورزش

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان اکنون بسیاری از رشته‌های ورزشی چه در شکل قهرمانی و چه به شکل تفریحی در جامعه عمدتا به صورت تجاری سازماندهی می‌شوند. بدین صورت که ورزشکاران در ورزشهای حرفه‌ای در ازای شرکت در تمرینات ورزشی و انجام مسابقات یا انجام نمایشهای ورزشی حقوق و پاداش دریافت می‌کنند و پرداخت  این حقوق و پاداش ممکن است به شکل دستمزد، پرداخت هزینه‌ها، پرداخت مخارج شخصی و یا هر شکل مناسب دیگر انجام پذیرد.

تا قبل از سال ۱۹۷۰ هرگز تصور نمی‌رفت که ورزش با اقتصاد جامعه تا این حد پیوند خورده باشد اما اکنون توسعه و گسترش ورزش بدون محاسبات دقیق اقتصادی، تجاری و بالاخص توجه به جوانب متفاوت بازاریابی امکان‌پذیر نیست.

توسعه ورزش در شرایط کنونی به عوامل زیر بستگی دارد:

الف: حمایت صاحبان و مالکان سرمایه و شرکتهای تجاری و صنعتی از تشکیل تیم‌های ورزشی و حضور آنها در مسابقات.

ب: برگزاری لیگ‌ها و مسابقات ورزشی به منظور کسب درآمد حاصل از فروش مستقیم بلیط به تماشاچیان و جذب تماشاچبان بیشتر به ورزشگاهها.

ج:  انعقاد قراردادهای مالی با رسانه‌های گروهی به ویژه تلویزیون و پخش رویدادها و مسابقات ورزشی به منظور جلب حمایتهای اقتصادی و اجتماعی.

باید توجه داشت چنانچه فعالیتهای ورزشی به مثابه یک صنعت در جامعه تلقی شود، اثرات مثبت و سودمند آن در اقتصاد و تولید جامعه مشاهده خواهد شد. در جریان تحقیقی در دوازده کارخانه بزرگ تولیدی که در فرایند آن روزانه برنامه‌های ورزشی مناسب در زمان نیم ساعت به اجرا در آمد، مشاهده شد که کارگران انگیزه و اشتیاق بیشتری برای انجام کار داشتند. ضرورت ساختن فضاهای ورزشی در کنار کارخانجاتی که بیشتر از یکصد نفر پرسنل دارند، امری اجتناب‌ناپذیر است و اعتقاد بر این است که برنامه‌های تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی چنانچه به صورت صحیح و اصولی بر اساس نیازهای واقعی شرکت‌کنندگان ارائه شود برای جامعه نوعی سرمایه‌گذاری اساسی به شمار خواهد آمد که در زمینه منابع انسانی انجام می‌شود.

متخصصان علم اقتصاد سرمایه را به دو قسمت تقسیم‌بندی می‌کنند: سرمایه فیزیکی (مادی) و سرمایه انسانی. سرمایه انسانی به عنوان یک عامل تولیدی که خود نیز تولید شده و محصولی از سرمایه‌گذاری است، جزئی از مفهوم کلی سرمایه در جامعه را تشکیل می‌دهد. مهارتها، ظرفیتها و توانایی‌هایی که یک فرد چه در زمینه تخصصی حرفه خویش و چه در سایر زمینه‌های اجتماعی دریافت می‌دارد و یا تحصیل می‌کند جزو سرمایه‌های انسانی محسوب می‌شود. فعالیتهای ورزشی مناسب در بهبود کیفیت نیروی انسانی در جامعه نقش موثر و عمده دارد و توسعه ورزش موجب بهره‌وری بیشتر در تولید می‌شود.

باید گفت با عنایت به کارکردهای مثبت و شایسته ورزش در جامعه باید سرمایه‌گذاری‌های هماهنگ، مناسب و  متناسب با نیازها همگام با سایر برنامه‌های اقتصادی- اجتماعی در بخشهای زیر انجام شود:

۱- سرمایه‌گذاری در احداث و توسعه اماکن و فضاهای ورزشی قهرمانی و تفریحی

۲- سرمایه‌گذاری در ارائه خدمات ورزشی

۳- سرمایه‌گذاری در ساختن آزمایشگاههای طب ورزشی و ارائه خدمات درمانی و پزشکی

۴- سرمایه‌گذاری خاص برای صادرات کالاها و خدمات ورزشی

۵-  سرمایه‌گذاری در بخش تحقیقات بنیادی و کاربردی در زمینه‌های مختلف علوم ورزشی

۶- سرمایه‌گذاری در تربیت و آموزش نیروهای انسانی متخصص و تربیت مربی در زمینه ورزشی

۷-  سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی در تولید  و تجارت لوازم و کالاها و تجهیزات ورزشی

۸-  سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی در توسعه باشگاههای ورزشی و توسعه ورزش به عنوان یک صنعت سودآور در جامعه

۹- سرمایه‌گذاری برای ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم با رونق گردشگری و توسعه بازارهای محلی از طریق حوادث ورزشی

۱۰- سرمایه‌گذاری و توسعه در زمینه رسانه‌های ورزشی

دیگر خبرها

  • آیت‌الله اعرافی: موقوفات در اختیار ادارات تعیین تکلیف شود
  • پارسال برای ۲۴ هزار و ۵۰۴ نفرشغل ایجاد شده است.
  • صدور هفت مجوز سرمایه‌گذاری خارجی در استان اصفهان
  • بازدید بیش از ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از پایگاه‌های میراث ملی و جهانی
  • تحقق ۶۱ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صنعتی در آذربایجان‌غربی
  • ده سرمایه‌گذاری هماهنگ برای توسعه اقتصاد ورزش
  • بازدید از سیلوهای ذخیره گندم ایلام به‌صورت مستمر و دوره‌ای باشد
  • سرمایه‌گذاری مسکن در موقوفات زنجان ۲,۰۰۰ میلیارد تومان درآمد دارد
  • احیای ۸ واحد صنعتی راکد در استان بوشهر
  • بازدید بیش از ۶۸ هزار نفر در تعطیلات عید فطر از جاذبه‌های سمنان