Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تبريز - ايرنا - رئيس اتاق مشترک بازرگاني ايران و ترکيه گفت: پيش بيني مي شود حجم تجاري ايران و ترکيه تا پايان سال جاري ميلادي به 12 ميليارد دلار برسد.

به گزارش ايرنا، رضا کامي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بيان اينکه هم اکنون حجم تجاري ايران و ترکيه قابل قبول است، افزود: در شش ماه گذشته سال جاري ميلادي حجم‌ مبادلات اقتصادي 2 کشور به 8 ميليارد دلار رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه بيش از 50 درصد صادرات ايران به ترکيه است، اظهار داشت: در شرايط سخت و اوج تحريم ها در سال 2012 حجم تجاري ايران و ترکيه حدود 22 ميليارد دلار و بعد از برجام اين حجم در مرز 11 ميليارد دلار بود.
رئيس اتاق مشترک بازرگاني ايران و ترکيه يادآوري کرد: پيش بيني مي‌شود با بازگشت تحريم‌هاي ظالمانه آمريکا عليه جمهوري اسلامي ايران دوباره حجم مبادلات اقتصادي ايران و ترکيه افزايش يابد.
کامي با بيان اينکه با توجه به مشترکات فرهنگي اين منطقه با ترکيه، بيشترين رقم سرمايه گذاري اين کشور در اين خطه به ويژه منطقه ويژه ارس انجام شده است، ادامه داد: با توجه به تحريم هاي آمريکا عليه جمهوري اسلامي ايران، همکاري فعالان اقتصادي 2 کشور از اهميت و جايگاه ويژه اي برخوردار است.
وي با اشاره به مشکلات انتقال پول پس از اعمال تحريم هاي آمريکا عليه ايران، گفت: تاسيس بانک مشترک ايران و ترکيه توسط بخش خصوصي راهکار برون رفت از اين مشکلات است.
رئيس اتاق مشترک بازرگاني ايران و ترکيه اظهار داشت: ايجاد اين بانک توسط بخش خصوصي را ترک‌ها قبول کرده و تا مرحله اخذ مجوز از بانک مرکزي اين کشور پيش برده اند.
کامي با اشاره به تشکيل کميته اي با عنوان «مديريت شرايط ويژه در اتاق بازرگاني تبريز» افزود: فعالان اقتصادي مي‌توانند موانع و مشکلات خود از جمله در حوزه نقل و انتقال کالا را به ويژه در ارتباط با ترکيه براي رفع آن ها به اين کميته اطلاع دهند.
وي با تاکيد بر اهميت گسترش روابط بخش خصوصي ايران و ترکيه گفت: شرکت‌هاي ترکيه‌اي علاقه ‌مند به تجارت و سرمايه گذاري در ايران به ويژه منطقه آذربايجان هستند.
8023/518
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۲۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، با وجود عدم اخذ مجوز‌های لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران، آمادگی خود را برای حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود که مجموعه موسوم به «کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان» بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوز‌های مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعداد ۱۰ واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این واگن‌ها در شمتیغ کرد و کوشید با فشار‌های رسانه‌ای و توسل به برخی ادعا‌های بعضاً کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با وجود ناپختگی و بی صداقتی انجام شده از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حُسن نیت، حمل بخش نخست محموله تجاری را روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت (آغاز کرد و این محموله روز شنبه گذشته (۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرد و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود به‌منظور حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوز‌های لازم از سوی مراجع ذیربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‎‌کند.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم بر روی خطوط ریلی افغانستان برای رسیدن به استاندارد‌های مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوز‌های مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردر‌ها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود به‌منظور کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • قدردانی طالبان از تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل